Ako vnímate skrášľovanie u žien?
Ako vnímate, keď vidíte ženy, ktoré majú napŕiklad dlhé umelé mihalnice, výrazný make up, napichané pery, vlasy predĺžené, umelé nechty, silikóny…? Odpudzuje vás to alebo sa vám niečo z toho aj páči?
Aj ja som za prirodzenosť, keď som bola mladšia nosila som nechty a mihalnice, ale teraz vôbec. Maximálne jemný make up. Ale prečo potom podľa vás veľa chlapov vyhľadáva zrovna také tie neprirodzené a umelé ženy? Myslím také s perami, veľké umelé prsia, rôzne estetické zákroky, dlhé predĺžené vlasy, atď. Čím to podľa vás je? Bavíme sa akurát o tom s kamoškou a nevieme to pochopiť. Sú tie umelé ženy také povolnejšie ? Všimli sme si aj, že veľa chlapov povie, že oni nechcú také umeliny a nepáči sa im to a popritom plný Instagram presne takýchto žien.
@anonym_autor Mne sa to nepaci, ale ked im ano...mne to moze byt jedno.
Tak ja mam aj kozy spravene, aj mihalnice mam ale take len 1D aby som si nemusela malovat, pery mam pichnute uplne jemne aj nechty mam spravene.. neviem akoze nepridem si ako nejaka plastikova princess kedze to neni take do oci bijuce.. ale mam zopar znamych co maju urobene teda kadeco a vsetky su si podobne 😁 to sa mi nepaci.
@anonym_autor ze neviem preco sa to vola skraslovanie 😀 .. kazda, ale ze kazda, ktora si da pichnut pery vyzera ako kacica, a je uplne jedno ze si to dala len "uplne jemne".
A jedno co by ma zaujimalo ako sa s tymi fakt dlhymi nechtiskami utieraju po pouziti WC.
Minule sme mali túto debatu v rodine. Bratrancova manželka má ústa ako kačica a oči ako vejáre. K tomu laminované obočie. Celé zle, ako bábika z gumy. A on taký hrdý, veď moja drahá má len tak jemne, ani to nevidno. Či? no tak ja neviem 🤷♀️
Minule sme mali túto debatu v rodine. Bratrancova manželka má ústa ako kačica a oči ako vejáre. K tomu laminované obočie. Celé zle, ako bábika z gumy. A on taký hrdý, veď moja drahá má len tak jemne, ani to nevidno. Či? no tak ja neviem 🤷♀️
@anonym_a077f1 najhorsie su tie zmetaky nalepene okolo oci, za taku cecinu, co by stala v Tedi 1,50 eur v ramci vianocnej deko platit 200 eur mesacne.
Ak su mihalnice spravene pekne,decentne,preco nie. Sa dobre hovori tomu,kto ma vejare od prirody. Ja ich mam uplne neviditelne a keby som mala peniaze na pravidelne predlzovanie,idem do toho. Obocie detto. Kozy nie,kazda zbytocna operacia je za mna uz cez. A ano,cely zivot mam lentilky,viem co je s takymi zit,ale nijako ma neobmedzuju,ani ich nechcem nikde ukazovat,takze zvacsovat naco?
@anonym_a077f1 najhorsie su tie zmetaky nalepene okolo oci, za taku cecinu, co by stala v Tedi 1,50 eur v ramci vianocnej deko platit 200 eur mesacne.
@kiki68 veru, také prievanotvorné 😛

Smiešné pre mňa na tom všetkom je, že umelé mihy a nechty majú úplne zle oblečené ženy, obézne, celkovo zanedbané. Vôbec im nevadí, že tlsté nohy a veľký zadok navliekli do elasťakov, či obtiahnutých riflí, dali umelé botasky a nestihli umyt vlasy, o kaderníčke nehovoriac. Ale dáma, lebo základ má. V mojej hlave mi tieto veci pasuju jedine k všestrane upravenej žene. Akekoľvek úpravy mi nevadia, pokiaľ nie sú prehnané, že to vidí aj slepý. Vtedy je to skôr na smiech (plač).
@anonym_autor nepáči sa mi nič z toho
Najhoršia vec napichane pery. To je niečo tak strašne hnusne a škaredé, že keď vidím tie mladé pipky čo to majú tak mi ich príde hrozne ľúto. Ľútosť ale predpokladám že nieje emócia ktorú oni očakávajú.
Prsia viem pochopiť silikóny, aj lifting keď ma niekto po 50 aj vlasy napojené keď sú dobré a kvalitné. Ale pery sú des
@kiki68 ze čečina 😅🤣🤣🤣
@anonym_autor kazdy sa prezentuje tym, co je jeho naj, v com najviac vynika, na com mu zalezi. niekomu staci, co ma v hlave alebo srdci, ale ked to tam nie je, tak je jasne, ze musi siahnut po inych prostriedkoch (kacere, vejare, cecky..) ak chce dosiahnut uspech alebo ocenenie u druhych.
Ja ale napr. tie mihalnice zvazujem. Mam kratke a pri detoch (3 kusy) sa nestiham upravit. Uz som ich raz mala a bola som nadsena - nedala som sa ale nahovorit na tie moderne "vejare" ale dala som si len moju "krajsiu prirodzenu" verziu. Nevyhoda- kazdy tyzden doplnanie, lebo inak to je ako vypelichane kura 🙂 ...No a to pri detoch zas nestiham ...takze musim pockat, az najmladsi trosku odrastie 🙂 . Zaver, ono to ide aj pekne a prirodzene, ale stoji to peniaze a cas. No a tie co vidime a diskutujeme o nich. Tie chcu pozornost 🙂. Krasny vecer
Silikony viem pochopit, ked ma niekto lentilky a da si dvojky. Ale co je pre mna najviac nechutne to su umele nechty. Vyzera to hnusne, jak pomalovane pazure dravca.
Aj ja som za prirodzenosť, keď som bola mladšia nosila som nechty a mihalnice, ale teraz vôbec. Maximálne jemný make up. Ale prečo potom podľa vás veľa chlapov vyhľadáva zrovna také tie neprirodzené a umelé ženy? Myslím také s perami, veľké umelé prsia, rôzne estetické zákroky, dlhé predĺžené vlasy, atď. Čím to podľa vás je? Bavíme sa akurát o tom s kamoškou a nevieme to pochopiť. Sú tie umelé ženy také povolnejšie ? Všimli sme si aj, že veľa chlapov povie, že oni nechcú také umeliny a nepáči sa im to a popritom plný Instagram presne takýchto žien.
@anonym_autor Lebo pre chlapov je to taká pomôcka pri sexe. Poriadne ich to rajcuje. Keď sa im žena hrá s tými dlhými umelými nechtami s ich malým pinďúrkom. Alebo keď na nich žena zamáva pri orale tými obrovskými mihálnicami tak ich to dostáva do toho varu. Alebo s tými párkovými pyskami im cmúľa pinďura tak to už rovno orgazmus.
To je vyjadrenie jedného môjho známeho, čo len takéto milenky si hľadá. Čím viac umelá, tým lepšie pre neho. On by o obyčajnú šedú myšku ani bicykel neoprel.
@anonym_autor Mna osobne to odpudzuje a nechapem ako sa moze krasna, prirodzena zena tak zhovadit. Kde sa v cloveku berie to,ze prirodzena sa neciti sebavedomo,tak sa zmeni na chodiacu umelinu a zrazu sa citi sebavedomejsie. A je mi luto,ze potom ich chlapi maju ako privesky a im to vyhovuje.
@anonym_autor Dlhe roky som mala predsudky az kym som nestretla par velmi inteligentnych zien,ktore sa upravovali tymto stylom. Ono spektrum uprav moze byt naozaj siroke od tych ktore volnym okom nevidite,alebo take ktore upravuju nejaky esteticky problem az po obrovitanske do oci bijuce upravy. Kazdy svojim vzhladom nieco komunikuje a kto tvrdi opak ten je pokrytec. Ked sa damy s takymito upravami citia pritazlive,krasne tak im to doprajme. Ja nemam ani nikdy neplanujem taketo upravy,ale hnusia sa mi bradavice na tvary,pokial sa mi nejake objavia urcite by som ich chcela dat prec.
@anonym_autor no je to strasne, hlavne to vidim na tej ruži pre nevestu, ženy, ktore sú mladsie ako ja, vyzeraju starsie ako ja , tam ta Laura vyzera cez 40... som za prirodzenú krásu a nie umelosť
Za mna prečo nie, pokiaľ je to z mierou. Poznám ženy, čo majú silikóny a ak by som nevedela že sú prsia umelé tak by som si to nevšimla pretože na postavu xs nemajú prsia D a viac. To iste umelé nechty, pokiaľ sú to gýčové lopaty preplacane od namaľovaných mickey mouse cez kamienky a obruče tak nie, ale polial sa bavíme o vkusne krátkej manikúre a upravených nechtoch nič zle na tom nevidim. To iste mihalnice a pery, pokiaľ ma žena pár trsov, ktoré ani nie je vidieť nevidim v tom nič zle. Pery ma urobené moja sestra, ma fakt len úplne mierne, dala si to kvoli veku aby sa jej vrátila kontura a ja som si to ani nevšimla napríklad kym mi to nepovedala. Čiže všetko sa da urobiť s mierou a je to v pohode ak to danej žene pomôže dvihnúť sebavedomie ale je tam veľmi tenká hranica s gýčom a nevkusom a v podstate je to veľmi podobná otázka ako tetovania, niekomu sa to paci, niekomu nie.
Mne je skor take - neviem ako to nazvat - smutnosmiesne, ze mnohe zeny si daju to, co sa da zaplatit na skraslenie (nehty, mihalnice, kadernicka apod), ale do fitka nejdu, lebo tam treba makat. Takze "chcu sa zapacit", ale to najpodstatnejsie - zakladny vyzor je blah...
@anonym_autor Taká Kim Kardashian, Georgina Rodriquez, Hailey Bieber - všetky prerobené a všetky prekrásne..Všetci by sme sa za nimi otočili…
A teraz bez urážky - naša “ herečka” Maria Bartalos - za ňou by som sa neotočila ani keby išla holá…nevýrazná, obyčajná až nudná…
Ženy pod anonymom sa predviedli. Ženy, ktoré poznajú len Farmu, Ružu pre nevestu, Plačkovú a spol. Všetko sa dá spraviť s mierou a normálne. Len vy sedíte doma a pozeráte nejakú ružu a dávate extrémy. Mne osobne sa extrém nepáči, ale ak ma žena úpravy, ktoré jej pomôžu, aj ten výsledok vie byť perfektný.Chodte sa pozrieť samé do zrkadla. Za mna je extrém k dlhým pazúrom a dlhým mihalniciam aj napríklad nevedieť sa obliecť, mastné smradlavé vlasy, smradlavé lacné vonačky, bradavice, nejaké legínky s faldíkom na bruchu a s rozkysnutou riťou. Starajte sa o seba, venujte sa aj sebe a hlavne buďte spokojné.
Mnohé tu píšete, že všetko s mierou. A veď presne o to ide, o tú mieru! keď som bola minulý rok na dovolenke, na pláži som hneď spoznala slovenky aj bez toho, aby prehovorili. Nik iný tam nemal také vejáre a také spuchnuté pery ako naše ženy. Keď vyšli z mora s prilepenými rozpustenými vlasmi, vyzerali také neupravené, len pery im svietili. Boli skôr smiešne ako sexi. Sorry kočky.
@anonym_autor každý extrém je zlý. mam pocit, že presne ten ty teraz myslíš... Veľké prsia v hlbokom výstrihu, výrazný make up, umelé mihalnice, nechty a napichane pery vo mne evokujú vnútorne nevyrovnanú osobu, ktorá potrebuje vonkajšiu validaciu.
Skrášľovanie je o inom. Aj úpravy môžu byť vkusne a nenápadne, ale nie je to nič vyššie spomenuté.

Beriem to tak, ze je to kazdej vec. Ja mam rada prirodzenost. Avsak, ked vidim tie kacacie pery, umele mihalnice atd., tak sa mi uz zacinaju tie zeny na seba az priliz podobat🙈a preto to uz nepovazujem,ze by boli niecim zaujimave. Uz sa mi to zda skor az priliz vsedne, umele. Je to moj nazor, kazdy vsak moze mat iny🤷♀️