icon

Ako vnímate farbenie vlasov u mužov po štyridsiatke?

28. apr 2026

Ahojte. Ako vnímate ak si muž farbí vlasy . Teda chodí do kaderníctva. Moj ma 40 a pre mňa ma krasne vekom sfarbene vlasy , ano ma šediny nie úplne ale dosť no mne sa to strašne páči. Jemu ale nie. Uvažoval nad farbením. Veľmi sa mi to nepáči ale samozrejme rozhodnutie je na nom. Ako to vnímate vy ? 🥰

Strana
z2
anonym_cd380c
28. apr 2026

Šedivý preliv je podľa mňa sexi. Ale zas keď je farba prirodzená a chce to, tak prečo nie. Väčšinou som však videla na ulici len veľmi neprirodzene nafarbene vlasy ktoré neladili k pokožke .. ale keď to tak chce tak treba vyskúšať. Možno ho to prestane baviť si to stále farbiť a možno naopak bude spokojnejší

thereisabear
28. apr 2026

Za mňa je to hrozné a zbytočné.

biba_18
28. apr 2026

páčia sa mi mladí chalani so zafarbenými vlasmi - ale kvôli šedinám? brrr…

anonym_8894e3
28. apr 2026

Aby mu s toho nevypadali vlasy,aj tak väcsina muzov ma kuty a prichadzaju prirodzene o vlasy.
Moj muz napr.celu hlavu holy a neriesi taketo veci,a velmi mu to pristane,lebo ma celu hlavu sumerne okruhlu hlavu.
Takze ani toto,nie kazdemu chlapovi pristane.

anonym_c40ab5
28. apr 2026
@anonym_8894e3

Aby mu s toho nevypadali vlasy,aj tak väcsina muzov ma kuty a prichadzaju prirodzene o vlasy.
Moj muz napr.celu hlavu holy a neriesi taketo veci,a velmi mu to pristane,lebo ma celu hlavu sumerne okruhlu hlavu.
Takze ani toto,nie kazdemu chlapovi pristane.

@anonym_8894e3 musim to napisat. To, ze napises "s toho" a "holy si celu hlavu" je rovnako hrozne ako nazor, ze mu z farbenia vypadaju vlasy. Tym netvrdime, ze sa mi zafarbene vlasy na chlapoch pacia, ale zeny si farbia vlasy cely zivot.

anjelicek26
28. apr 2026

Problem je, ze u muza tie odrasty vyzeraju smiesne, ked si zafarbi celu hlavu a kratke vlasy dorastaju velmi rychlo.. ked si chce dat nejaky sedy melir podla mna v pohode, to si pozri na googli vyzera paradoxne na niektorych muzoch velmi sexy..

maca1984
28. apr 2026

Poznám jedného pána 50tnik + čo si vlasy farbí. Príde mi to smiešne, hlavne keď mu vidno odrasty. Ale každého vec.

anonym_d944d7
28. apr 2026

je to tak hrozne a zbytocne ako u zeny .... kolko zien vyzera smiesne s knarikovou farbou alebo roznymi kikirikovskymi farbami... a predsa farbia .. je to len nezvyk

anonym_8894e3
28. apr 2026
@anonym_c40ab5

@anonym_8894e3 musim to napisat. To, ze napises "s toho" a "holy si celu hlavu" je rovnako hrozne ako nazor, ze mu z farbenia vypadaju vlasy. Tym netvrdime, ze sa mi zafarbene vlasy na chlapoch pacia, ale zeny si farbia vlasy cely zivot.

@anonym_c40ab5 ved pisem,ze nie kazdemu to pristane,ked ma capatu hlavu je to skor hnusne.Ale tiez nie je prirodzene,aby si chlap farbil vlasy.O takom chlapovi by som si pomyslela,ze je teply.

mimaapeto
28. apr 2026

manžel bude mať 37 a teda je už dosť šedivý ( vraví že zo mňa) jeho ocino mal v mladom veku bielu hlavu... ja mužovi hovorím že bude ako Richard Gere tak po mne len zazerá😅 ale čakám že do 40 bude mať bielu hlavu aj on ... už aj fúzy mu šedivejú... a ja tiež som šedivá mam 36 a farbenie mám každých 5 týždňov u kaderníčky... drogériové farby mi ani nedržali na vlasoch🙄

anonym_3a17de
28. apr 2026

U nás to nehrozí, muž bol plešatý už v 30ke. 77r svokor má viac vlasov ako muž.v 40ke.
Čo tak šampón na šedivé vlasy, nemám skúsenosti len ma to napadlo alpecin a pod

anonym_af17f6
28. apr 2026

riaditeľ mal namachlené vlasy ale tak výraznou farbou že alebo mal zlý vkus, alebo nanič kaderníčka. Pán mal dôchodcovský vek, ale nemal to dobre.

beronsche
28. apr 2026

@anonym_autor hrozne... A ešte keď si nechá odrasty, tak to už čistá katastrofa.
Akú farbu si plánuje vybrať? Podľa mňa to vždy vidieť a pôsobí to úplne antisexi..

sissy27
28. apr 2026

@anonym_autor podľa mňa je to hrozné. Jednak sa bude farba vymývať a rýchlo bude mať odrasty. Za mňa to pôsobí strašne zúfalo, ak stretávam chlapa pravidelne a vždy má iný odtieň vlasov, prípadne ešte aj zafarbenú pokožku či uši.
Nevidím nič zlé na chlapovi so šedinami či bez vlasov, ale prehadzovačka alebo zafarbené vlasy = to sú fakt tragédi.

beronsche
28. apr 2026
@sissy27

@anonym_autor podľa mňa je to hrozné. Jednak sa bude farba vymývať a rýchlo bude mať odrasty. Za mňa to pôsobí strašne zúfalo, ak stretávam chlapa pravidelne a vždy má iný odtieň vlasov, prípadne ešte aj zafarbenú pokožku či uši.
Nevidím nič zlé na chlapovi so šedinami či bez vlasov, ale prehadzovačka alebo zafarbené vlasy = to sú fakt tragédi.

@sissy27 och presne, prehadzovacka - to je už čisté zúfalstvo..

anonym_31c27f
28. apr 2026

Tak ked sa trafi pekny odtien, tak je to po ofarbeni pekne, ale za chvilku to zacne vyrastat a to uz nevyzera dobre. Ani na zene, ale u chlapa to bude este viac kricat.
Moj je sedivy od 20-ky, teraz ma 40 a viac ako 3/4 vlasov ma sedivych. Vobec to neriesime, ba je to fakt pekne. Horsie vnima muz tie "kuty" a celkovo rednutie vlasov. Lebo za mlada nosil dlhe vlasy, mal krasne huste, kucerave, leskle, pod plecia, Boze, krajsie nez ja. Teraz ma dcera take 🥰

cina1
28. apr 2026

no ked je nafarbena cela hlava, hlavne tie "cierne", to je hrozne, lebo to rychlo odrasta...a potom to vyzera hrozne, este mozno nejaky melir, premiesat tie svoje vlasy so sedinami, to este ako tak...

zuzubb007
28. apr 2026

Keď si farbí chlap vlasy je to strašná komédia, normálne keby mi toto povie muž ja sa s ním rozvediem, že je zakomplexovaný chudák, bude vyzerať tak vtipne ako nikdo, strašne to vidno a to si bude farbiť každý týždeň ? Lebo po dvoch týždňoch odrastov to musí byť nádhera 🙈, navyše niektorým chlapom sa šediny extrémne hodia

anonym_b23eb6
28. apr 2026
@sissy27

@sissy27
Ako citam ste prihoreto predpotopne, ja ked su farbim vyrastky doma tak isto sa ujde aj muzovi a ma to uplne prirodzene spravene, ano ma dlhe vlasy a vzdy mal.

kiki68
28. apr 2026

@anonym_autor dnes uz bezna vec a chapem to, nie kazdy muz sa citi dobre sedivy.

kiki68
28. apr 2026
@zuzubb007

Keď si farbí chlap vlasy je to strašná komédia, normálne keby mi toto povie muž ja sa s ním rozvediem, že je zakomplexovaný chudák, bude vyzerať tak vtipne ako nikdo, strašne to vidno a to si bude farbiť každý týždeň ? Lebo po dvoch týždňoch odrastov to musí byť nádhera 🙈, navyše niektorým chlapom sa šediny extrémne hodia

@zuzubb007 vies, ze su farby urcene prave pre muzov?

zuzubb007
28. apr 2026
@kiki68

@zuzubb007 vies, ze su farby urcene prave pre muzov?

@kiki68 to je jedno, že pre mužov , mi nepovedz, keď si nafarbi, že to nebude vidieť, a tak isto tie odrasty po dvoch týždňoch , taká zázračná farba neexistuje, podľa mňa si šediny farbia len zakomplexovaní chlapi, a na toto názor nezmením, akože dobre mám 20 rokov a som celý šedivý to pochopím, ale u chlapov od 35 a vyššie je to čistá groteska, treba vedieť starnúť a graciou

anonym_211114
28. apr 2026

Ja si myslím, že šediny chlapovi pridávajú na príťažlivosti. Poznám chlapa, ktorý mal riedke prešedivelé vlasy, tak si ich nechal ostrihať na milimetre krátko, ale fúzy mal husté, no pomaly mu začali šedivieť. Jedného dňa prišiel do práce s fúzami farby havrania čierna. Skoro som vybuchla od smiechu. Sám pochopil, že nebol dobrý nápad, použiť zvyšnú farbu na vlasy svojej ženy a o pár dní si roky pestované fúzy celkom oholil. To bol ďalší šok.

sissy27
28. apr 2026
@anonym_b23eb6

@sissy27
Ako citam ste prihoreto predpotopne, ja ked su farbim vyrastky doma tak isto sa ujde aj muzovi a ma to uplne prirodzene spravene, ano ma dlhe vlasy a vzdy mal.

@anonym_b23eb6 ježiši ešteže si prišla a povedala mi, čo sa mi má a nemá páčiť a aký je správny názor, umrela by som v nevedomosti ! 😂
Bez nafarbených vlasov by sa ti tvoj muž nepáčil, či prečo to robíte?

proste_zuza
28. apr 2026

Jezis, len to nie. To vyzera strasne a kazda zena to hned vidi ze to prefarbene. Hlavne ked si da uplne cierne 😂 . Za mna to je jedna z najhorsich veci co so sebou chlap moze urobit

kiki68
28. apr 2026
@zuzubb007

@kiki68 to je jedno, že pre mužov , mi nepovedz, keď si nafarbi, že to nebude vidieť, a tak isto tie odrasty po dvoch týždňoch , taká zázračná farba neexistuje, podľa mňa si šediny farbia len zakomplexovaní chlapi, a na toto názor nezmením, akože dobre mám 20 rokov a som celý šedivý to pochopím, ale u chlapov od 35 a vyššie je to čistá groteska, treba vedieť starnúť a graciou

@zuzubb007 u mojho napr nie, on ma taku farbu, ze to by som ja nevidela dobre tie odrasty. One je ked farbia na cierno. Ine je napr spinavy blond

zuzubb007
28. apr 2026
@kiki68

@zuzubb007 u mojho napr nie, on ma taku farbu, ze to by som ja nevidela dobre tie odrasty. One je ked farbia na cierno. Ine je napr spinavy blond

@kiki68 minule som videla chlapa čo mal nafarbene vlasy na takú špinavú blond, proste ja si to všimnem vždy a je to smiešne na chlapovi nech si dá akýkoľvek odtieň, vždy to vidno, a ak to nevidíš tak si si zvykla, ale ostatným je určite na smiech

anonym_057382
28. apr 2026

Nechápem tento dvojitý meter prečo by si chlap nemal farbiť vlasy. Keď si žena napichá pery, zmaľuje sa ako veľkonočné vajce, vypchá prsia a zadok implantátmi... je to v pohode, veď je to jej telo a zvýši si tým sebavedomie... ale chlap je podľa vás zakomplexovaný chudák kvôli troche farby. Len dodám, že som žena 🙂

anonym_60ad6c
28. apr 2026

Necitala som komentáre...ale nafarbené mužské vlasy rozoznám na kilometre...je to komické a nikomu z nafarbených pánov to zatiaľ nesvedčalo, ani melír nič. chodí k nám do firmy jeden pán, podľa mňa tak pred 50 tkou, poznala som ho aj pred tým ako začal experimentovať s farbením vlasov, už plešinu má dokonca, no na smiech je...vždy si tak poviem, že stačí že by sa oholil, vkusne obliekol, umyl zuby...a vykašľal sa na farbenie vlasov.

sissy27
28. apr 2026
@anonym_057382

Nechápem tento dvojitý meter prečo by si chlap nemal farbiť vlasy. Keď si žena napichá pery, zmaľuje sa ako veľkonočné vajce, vypchá prsia a zadok implantátmi... je to v pohode, veď je to jej telo a zvýši si tým sebavedomie... ale chlap je podľa vás zakomplexovaný chudák kvôli troche farby. Len dodám, že som žena 🙂

@anonym_057382 prečo si myslíš, že estetické úpravy u žien sú vždy v pohode? Lebo nie, nie sú. Tiež si o nich človek myslí svoje, najmä ak nemajú nič spoločné so slovíčkom "estetická". Realita je taká, že skutočnú estetickú úpravu si ani nevšimneš. Tie, čo kričia na kilometre už nie sú estetické, nie sú v pohode a tiež sú tie ženy terčom výsmechu, pohoršenia alebo ľútosti.

Strana
z2