icon

Ako vyzerajú naozaj dobre urobené gélové nechty?

6. aug 2024

Ahojte, ako vyzerajú pekne gélové nechty? Myslím ten tvár, modelaz hlavne. Bola som s kamoškou na nechty prvý krát ale teda mne sa nepáčia. Pozerala som videá aj na YouTube a ja tam nemám ani ten C oblúčik. Ako majú vyzerať naozaj dobre urobené nechty a na čo sa zamerať ? Ako nájsť dobrú nechtarku? Dávam aj foto, že ako ich mám vlastne urobené. Ďakujem za rady. A inak som z BA, ak tu je nechtarka ktorá berie nové baby tak napíšte.

Ako vyzerajú naozaj dobre urobené gélové nechty?Ako vyzerajú naozaj dobre urobené gélové nechty?
gab1sol
7. aug 2024

Asi je to dosť subjektívny názor, aké nechty sú pekné, mne sa páčia také ako pridala obrázok @andreakotesova alebo jemná francúzska manikúra (tvar ako na obrázku).
Chcela som ti odporúčiť BEBE hair, chodila som tam k nechtárke Danke - tá robila krásne nechty, vyzerali prirodzene, ale už dva roky si nechty nedávam robiť. A teraz pozerám, že už majú len jeden salón a aj to neviem posúdiť prácu nechtárok.

lakebabe
7. aug 2024

@lucia13022023 tieto sú za mňa najkrajšie

tiezjedna
7. aug 2024

To je fakt individuálne. Ja som mala rôzne obdobia, čo sa nechtov týka 🙂) Od farebných pazúrov až po kratšie a decentné. Nakoniec som gelové opustila úplne, pretože som zistila, že môj tvar nechtov je vlastne oveľa krajší, než som aký kedy mala umelo vytvorený. Ale do toho človek tak nejak dorastie časom🙂 Každopádne už roky preferujem kratšie nechty s mierne hranatým tvarom.

beronsche
7. aug 2024

@walentina7 "Obluk nosia staršie tetky také styridsiatničky"
Tak toto ma pobavilo..
Že staršie tetky...😂

tiezjedna
7. aug 2024

@walentina7 odkážem zástupu mojich ani nie 30 ročných susediek a kamarátok, ktoré všetky do jednej nosia nechty v tvare najrôznejších oblúkov😂👍 si zabila

drobcek100
7. aug 2024

@andreakotesova Máš ich krásne a fajn dĺžka 👍

sasenkas33
7. aug 2024

Podla mňa niesu najhoršie ,čo musím vytknúť je hrubá špička a neupravene kožicky

marca12
7. aug 2024

@walentina7 Blbost,nie kazdemu pristane hranaty tvar. Hranaty tvar si moze dovolit zena so stihlymi prstami. Na hrubych prstoch vyzera hranaty tvar otrasne

marca12
7. aug 2024

@lenicka999 coby vkus,ztetkovatela si 🤣

snowflakenel
7. aug 2024

@lavender94 jooooj nieeeee, myslela som to zo srandy, (preto tie smajliky),kedze vela mladych si mysli, ze 40- ky su stare kofy....neurazila si ma 🙂
Praveze si sa dobre vyjadrila 🙂

cuoredi
7. aug 2024

@walentina7 neviem koľko máš rokov ale mám 41 a ako “tetka” sa necítim a nosím takéto

netti87
Autor odpoveď zmazal
snowflakenel
7. aug 2024

@lucia13022023 velmi pekne,,evokuju pocit costoty, zjemnia ruky.
Susedka, mlada baba, 24,,nosi take tie dlhe,,gycove, raz,modre, raz do zelena,,kriklave,same ozdobky....no jek sa to hodi k celkovemu vyzoru, k stylu obliekania,,aj k jemnym tetovaniam. .....

andreakotesova
7. aug 2024

@drobcek100 to nie su moje 🙂

lenvam
7. aug 2024

@lizatko1009 jezin presne 🙈

nikoleta177
7. aug 2024

Podľa mna ich mas celkom dobre urobené. Ja som bola na nechtoch prvy krat v živote pred 3 tyzdnami. U Vietnamiek v Bratislave. Salon bol veľmi cisty, nechty mám tenké, kamosky co sa vyznajú ich chválili. Ja mam prirodzene hranatý tvar nechtov takze aj umelé som si dala hranaté 🙂

nikoleta177
7. aug 2024
sisska96
7. aug 2024

No neviem. Podľa mňa vyzerá normálne také klasické nechty

sisska96
7. aug 2024

@nikoleta177 napríklad tie sa mi nepáčia

really8
7. aug 2024

@nikoleta177 snad je to len zla fotka ale toto je strasne cosi.

“Baby co sa vyznaju” ti klamali.

nikoleta177
7. aug 2024

@really8 co je na nich zle?

lakebabe
7. aug 2024

@nikoleta177 neuraz sa farba pekná, ale nechty nemajú dobrý tvar, hrúbku, zle upravene kutikuly, zatecena farba na koztickach, kdesi sa buchnes silnejšie tak ti necht odletí a budeš rada ak nie aj tvoj

zara1357
7. aug 2024

@walentina7 40 rokov je stara tetka? To myslíš vážne? Ved to je ten zlatý vek ženy.😉

really8
7. aug 2024

@nikoleta177 uz ti pisali. Z fotky vyzera ze pozatekala farba, nech ma kazdy trochu iny tvar, malicek mi pride nejak “vysoko” a cely je divny. Ale hovorim moze to byt tien/zla fotka. Takto si urobim nechty sama doma na pravej ruke. Od profika cakam viac

terina25
7. aug 2024

@walentina7 starsie tetky styridsiatnicky??😲

ysseba
7. aug 2024

Vidím, že hláška "staré tetky štyridsiatničky" zaujala viac ako nechty. Baby, nechajte tak, aj my keď sme mali povedzme 22, tak tie štyridsiatničky sme považovali, že sú dámy v rokoch. Autorka tejto hlášky si na to na svoje 40té narodeniny uuurčite spomenie

sticker
autor
7. aug 2024

@ysseba áno, pobavilo ma to poriadne veru 😀

apolka77
8. aug 2024

@lucia13022023
@andreakotesova vaše sú nádherné, takto si predstavujem aj ja luxusnú manikúru gél lak.

onedaynick
8. aug 2024

@ysseba autorka ma minimalne 40..