icon

Ako vyzerať krajšie pomocou starostlivosti o seba?

4. jan 2025

Ako vyzerat krajsie? Co robite aby ste vyzerali krajsie? Starate sa o seba alebo vyzor neriesite?

Strana
z2
autor
5. jan 2025

@sonula a nemala si neziaduce ucinky? citala som diskusie ze sa zenam potom pod ocami spravili akoby "klobasy" a boli to rozpustat :(

dankabg
5. jan 2025

Tak potom už len tá estetická medicina

morusha
5. jan 2025

Kyselinu určite nie, z dažďa pod odkvap.

autor
5. jan 2025

@morusha preco?

morusha
5. jan 2025

Presne pre to, čo si písala vyššie, množstvo žien má časom z toho pod očami opuchy. Nemusí to byť po prvej aplikácii ale kľudne s odstupom času a potom to aj tak musia riešiť chirurgicky.

mantilka
5. jan 2025

@zevxyzx to s tými 5 litrami denne nemyslíš vážne ?! Preťaženie obličiek ti nehovorí nič? Toto ani keby si v saune žila nie je zdravé.

kika2079
5. jan 2025

Na takéto kruhy sa mi osvedčil hyaluron pravidelne 2x denne vklepat do tých kruhov, ale treba pravidelne a tiež spávať aspoň 6 a pol hodiny . Inak je na to viac rôznych prípravkov presne na kruhy pod očami napr. Tie od revolucionár majú fajn zloženie. Treba. Yskusat co ti sadne.

autor
5. jan 2025

@morusha ja mam opuchy aj bez toho :D v 26 ... tak nic asi len kremy ostavaju

autor
5. jan 2025

@kika2079 ja spim aj 8 aj viac takze zo spanku to nemam bohuzial, a dik za dalsie tipy popozeram 🙂

apolka77
5. jan 2025

Určite to nie je také zle ako si myslis. Ženy su veľmi kritické k svojmu výzoru.

andrea2667
5. jan 2025

Voľakedy (takmer v praveku 😂) som mala živnosť ako vizážistka. Môžem zodpovedne povedať, že škaredé ženy neexistujú. Niektoré sú neupravené, niektoré sú dogabané a preto vyzerajú nelichotivo. Základ je čistá pleť, vždy jej treba dopomôcť čistením, korekciami najmä pod očami, ľahkým krycím krémom. Rovnako dôležité je obočie, do ktorého by som neskúseným prísne zakázala zasahovať. A vlasy. Stačí prirodzene oživiť farbu + kvalitný strih, pri riedkych vlasoch ráno prehrabať penovým tužidlom. Na záver rúž, ktorý nikdy nesmie presahovať kontúru pery. Na začiatok radšej nenápadný odtieň, ak nie si výrazne kontrastný typ. Pri troche cviku celá ranná skrášľovacia procedúra nezaberie viac ako 5 minút.

igiana
5. jan 2025

Zaklad je najst si uces, ktory ti ozaj sekne, ak si nevies sama rady, porad sa s niekym, niekedy staci ozaj detail napr u mna cesticka bokom a pramen vlasov cez pol cela a za ucho a vyzeram o 90% lepsie ako s vlasmi “ulizanymi” dozadu 😆. Na vacsine zien su krasne dlhe vlasy a nie “pohodlny uces ala karfiol”. Zvyraznit obocie, oci jemne nalicit zvyraznit. Z profilu vyzeram tiez hrozne, fot sa iba zpredu a s ludmi sa bavis z oci do oci tak sa netrap 😁. Dolezite je sa usmievat a zahodit komplexy. Vtedy budes ovela krajsia 😉

trisha_r
5. jan 2025

Kruhy pod očami sa vraj dajú odstrániť, tak by som zavolala na estetickú chirurgiu , pokiaľ si skúsila nejaké prírodné riešenia a nepomohlo 🙂

maya_hi
6. jan 2025

Môžeš mať perfektné zuby, zdravé upravené vlasy, super make up... ale ak si nebudeš vážiť samu seba, to je to čo bude každý vidieť. Neistú chudinku. Popracuj na tom. Nauč sa hlavne prijať svoj divný profil, kruhy pod očami... Predstav si, že žiješ v prostredí, kde sa make up nepoužíva. To by si ani nevyliezla z domu? Popracuj na svojom sebavedomí. Pri pohľade na sebavedomú, usmiatu ženu s iskrou v oku nikto ani nepomyslí na jej kruhy pod očami, či blbý profil.
A inak, ak si doteraz kruhy pod očami nemala, skôr by som riešila prečo tam sú. Únava, zdravotné problémy (obličky)... A postarala sa o seba

valise
6. jan 2025

Na opuchy pod ocami je dobry krem na hemoridy z dubovej kory. Ale treba skusit najprv napriklad za uchom, ci nebude reakcia

kathhii
14. jan 2025

Inak tie kruhy pod očami môžeš mať kôli tomu srdcu...
Niekto má tmavé kruhy aj keď mu dobre nefungujú obličky...

kathhii
14. jan 2025

Ja by som ti poradila nájsť si šikovnú vizážistku a spraviť si kurz seba líčenia. Keď si vezmeš že taká Adela Banášová alebo Anka Polívková tiež nie sú bez make-upu krásavice, ale keď ich vidíš nalíčené s upravenými vlasmi tak zrazu sú celkom pohľadné.... Chápem že výzor je to prvé čo si človek všimne, pri bližšom spoznani ľudia zistia ze si vtipná a múdra 😀

knihomolka2
14. jan 2025

@sonula aj mne to velmi pomohlo

milanemila
14. jan 2025

Ja som raz pocula jednu vetu a naozaj mam povit ze plati, aj ked treba to brat obrazne. Neexistuje skareda a pekna zena ale iba upravena a neupravena.
Naozaj pekne zdrave vlasy, nechty, cista plet, pekny make up a padnuce saty urobia vela.
Pomozu aj drobne esteticke zakroky ak je to nevyhnutne a ano daju sa aj tvoje kruhy pod ocami vyrieist aspon ciastocne. Ja mam velmi silnu mimiku, cize sa mi robia vrasky na cele, takze 1x do roka botox a som vybavena, ziadne vrasky 🤷🏼‍♀️Skus navstivit nejaku kliniku a poradia ti.
Aj toto znie ako klise ale aj vnutro vidno na povechu. Ak je clovek vyrovnany, stastny a spokojny, tak to vidno aj “na tvari”.
Ja sa tiez nepovazujem za nejaku krasavicu, ale tak treba sa odrazit od toho co mame a trosku si pomoct. Ja som sa ako pubertiacka trapila vzdy z mojho “velkeho nosa”, teraz ma to ani nenapadne a som s nim uplne ok.

lapersefona
7. sep 2025
@morusha

Presne pre to, čo si písala vyššie, množstvo žien má časom z toho pod očami opuchy. Nemusí to byť po prvej aplikácii ale kľudne s odstupom času a potom to aj tak musia riešiť chirurgicky.

@morusha chirurgickej? A potom sa im to zahoji alebo ostanú jazvy?

morusha
7. sep 2025
@lapersefona

@morusha chirurgickej? A potom sa im to zahoji alebo ostanú jazvy?

@lapersefona Samozrejme, plastickí chirurgovia robia tento zákrok úplne bežne, žiadne jazvy neostávajú.

Strana
z2