Ako vyzerať mladšie a starostlivo bez plastiky?
Baby, mám problém , vyzerám podstatne staršie ako by som chcela, alebo respektíve zanedbanejsie..
Naozaj nedbam o seba , som z toho nešťastná , už si to všimol aj môj muž ,že na ženu hrozne ..
Čas by aj bol o Tom pokoj ,ale ja som dosť zlenivela..možnosť peňazí mám ale pozor nie na plastiky a podobne...toľko peňazí nemáme , ani na neviem aké estetické zákroky,len proste nevydeluje má s peniazmi..mám aj značkové handry ,topánky ale čo z toho keď vyzerám na 50 rokov..s mužom sme spolu 14 rokov ,tak tam on už hrá na úprimnost..čo by ste mi poradili? Ďakujem
@klementinka58 ale nie , inak on keď pozerá po niekom tak v našom veku prípadne staršie, on nie na 20 tky..jemu sa páči vyšportovaná postava nie fitness vysielaná ale podstatne pevnejšia a mne sa to páči tiež..ja som sa zanedbala pri deťoch , do toho prišli tie psi tak to už bola konečná ..
mna by len zaujimalo, ci aj chlapi by sa tak snazili kebyze mu povies ze sa zanedbal 🙂 By nas zrusili jednou vetou a my zeny sa ideme pos..t aby bol spokojny 🙂
@klementinka58 on dva o seba , každé dva týždne je u barbera 😅
@klementinka58 isteže o seba dbajú aj chlapi, tiež sa musia obliekať, holia sa alebo si strihajú bradu, vlasy. Základ pre obe pohlavia je vyvážená strava a cvičenie. Takže, áno, aj chlapi makajú na svojej postave. Ja za starostlivosť o krásu považujem aj to, že nepijem a nefajčím. Je toho veľa, čo robia aj muži. Krásna žena automaticky neznamená, že je to zmachlená fiflena s 3 cm nechtami.
Tak to je veľmi zlé, keď sa muž o seba stará a ty nie, to naozaj nerob
Niekedy zo starnutim nespravis nic,.... geny su svine. Mne kamka vyplakavala, ako ma cca 40.rocna dcera psych. problemy a nechce jej nic povedat. "ona sa ani nemaluje, ona je taka prirodna"... Kedze som si ju pamatala ako nadhernu nevestu kusok pred 30.tkou, nic mi nenapadlo ohladom vzhladu. Potom mi ju vyhodil fejsbuk na plochu a teda kukam jak puk. Ostre crty, look stareny... Ani licidla by nepomohli, ani kadernicka... Bohuzial. Takze asi jej muz-spoluziak z VS ma v zornom poli mladsie kusy. Pritom on co vyzeral "nic moc" dozrel na fesneho chlapa a z nej strhana zena... 😰
6 hodinovy spanok je malo, na pleti to hned poznat, je unavena, zvadnuta, rychlo starne. Takze tam by som zacala. Ostatne - kadernicka, kozmeticka ta nestoja vela casu a dokazu velku zmenu. Zvysok je na tebe - najst si cas pre seba, kupit pekne iblecenie, zasportovat. Mimochodom, ak sa muz o seba stara a tebe naznacuje, ze ty nie, blikali by mi vsetky kontrolky. Moze mat inu (minimalne vo vyhlade).
To aby si sa zmenila potrebuješ ty sama. U mňa by neprešli reči typu, zlenivela som a nechce sa mi. Ja teda ešte nemám ani 30 ale starám sa o seba už roky. Či cvičenie alebo aj manikúra, pedikura, o kozmetike ani nehovorím, to jednoducho musí byť ráno, večer+ raz mesačne salon, veď zas, nie je to draha záležitosť. A keby mne osobne manžel povedal, že vidi, že vyzerám staršie, tak by to so mnou mavlo a riadne 😤 a radila by som ti ozaj čo najskôr niečo začať robiť lebo teraz majú muzi nejako extra pocit, že veď môžem si nájsť aj inú… samozrejme nie všetci. Ale celkovo keď sa zamýšľam, tak ozaj že veľa dievčat, mamiciek v mojom okoli sme take, že sa o seba staráme. Veď to je predsa základ okrem správania, či nie? 🙂
Ja som sa o seba starala vždy, ale čím som staršia, viac to riešim. Kozmetika, kaderníčka, cvičenie doma podľa Janyho Landla, manikúru a pedikúra zvládam sama, mám tiež dve malé deti (6 a 2) a dá sa všetko keď sa chce. Tepláky ja napríklad ani nevlastním, mikiny len na doma v zime, poprípade na turistiku či na bajk nosím. 39 na krku, ale vždy mi tipujú menej. Stačí sa zaťať 😉
Neviem, či si už videla novú emu Moniky Bendovej. Ja ju nejako nemusím, ale po zmene kaderníka vyzerá o 20 rokov mladšie. Ten účes spravil veľa. Tak možno závady vlasmi farbou, strihom, úpravou , potom zájsť ku kozmetické a vybrať iný šatník, nové veci čo ťa oživia.....
Keď svieti slnko na mobil, veľmi neviem čo si mobil upravil písmenká 🫣
@mamamasama wow, normálne som dostala impulz, že idem začať cvičiť 😀
@jenny224 to je vlastne môj cieľ. 🥹♥️ Takto vyzerať 40+
Ahoj autorka, nedavaj si velke ciele, ale mensie, a postupne to buduj, 10kg je vela. Daj si,.ze najprv schudnes na 60kg, potom na 58. Skus dietu, ja som skvele zhodila dietou, ze 16 som nejedla a jedla som 8hodin.
Ranajky som mala o 10tej, o 14.tej obed a 17.tej veceru.
Sem tam som si dopriala sladke.
Prihlas sa buduci tyzden na najblizsi termin ku kadernicke, kozmeticke ...
Oni ti odporucia aj dobre pripravky na doma.
Vedla podnikania a deti, clovek sa lahko zanedba ani si to nevsimnes.
Stiahni si tik-tok tam mas dobre typi na dietne recepty aj na obliekanie.
Ja si castokrat davam pripravky od the ordinary, kys.hyaluronova, niaciamid...a kazdy mi hovori, ze na 36 nevyzeram, ale na 25.
Musis si aj ty najst to, co tebe najviac vyhovuje na plet, na dietu, na cviky...
@mamamasama tak ale zas nejdeme si nahovarat, ze tie 2 tak vyzeraju len z cvicenia.Tam vidno botox v tvari a pery su evidentne napichane.
Dobre je, že máš sebareflexiu a vieš aj pomenovať jadro problému. Druhá vec, zo všetkého najpodstatnejšia, že nik iný to za teba nespraví.
Móda ťa nebaví? Nemáš nejaké záujmy, ktoré súvisia aj s krásou? Ja napríklad mám veľký záujem o kožu (ochrana kože, starnutie, starostlivosť o pleť, účinné a neúčinné látky, zákroky aké prináša súčasnosť a pod), teba možno zaujíma niečo iné čo v konečnom dôsledku súvisí aj s krásou. Zároveň je starostlivosť o samu seba aj významná psychohygiena, je to aj potvrdené psychológiou.
Skús sa tak na chvíľu zamyslieť sama v kľude, čo by ti prinieslo trošku potešenia alebo spokojnosti. Ja si myslím, že kúsok estetična je v každom človeku.
@kp7333 závidíš, alebo k čomu tento komentar? Pery maju napichane aj 20 rocne zabky. A? Tu ide o to, ako tie ženy vyzeraju vdaka cviceniu. Ak mas telo ako 20- rocne dievca, preco by si nemohla mat take aj pery a plet?
@mamamasama nie nezavidim, mne sa tuctova umelina nepaci. len som podotkla, ze cvicenim si mozu zpevnit postavu, ale plet nebude automaticky vyzerat mladsie.
@kp7333 odsudzuješ 2 krásne a mladistvo vyzerajúce ženy, ktoré na sebe makajú a prd vieš či majú botox ale KH alebo akýkoľvek iný zákrok. Pretože z tej fotky sa to môžeš iba domnievať, nie bohorovne to zahlasit že ty vieš, pretože nevieš. Pleť môže vyzerať aj o 10 rokov mladšie so správnou starostlivosťou bez iných zákrokov. Keby si nezavidela tak by si ich krásu hneď tak nechcela zhodiť, ale tak je taký bežný reality check medzi slovenskými ženami, zvlášť medzi takými ktoré sú v realite opak tých čo kritizujú.
@kp7333 chcela by som vidiet teba, ked takto komentujes uplne nadherne ženy - matky, ktore sa o seba naozaj staraju.
@mamamasama nesúhlasím.Croptop a šortky patria na cvičenie.Presne ako legíny.A žena ktorá chce dobre vyzerať,nemusí hneď utekať cvičiť.
@autorka
Mat značkové oblečenie hneď neznamená byť dobre oblečená.Dobre sa môžeš obliect komplet celá aj za 50 euri,len musíš mat vkus.Tebe asi chyba.Staci,keď vbehne fo nejakého obchodu a poprosím predavačku aby ti pomohla zostaviť aspon 2-4 outfity aby si ich mohla sj kombinovať.Zbehni si dat urobiť vlasy tak,aby si s nimi nemala veľa prace.Nechaj si poradiť farbu na pery,špirálu,niekedy menej je viac.Slnecne okuliare...A voňajú!Kup si parfem.Vonaj aj doma,krém po osprchovani,daj si urobiť nechty.Daj si jeden deň pre seba a pokrájame sa.Uvidis,keď si nakúpiť a oblečiem,nevonias sa ,urob dobrý obed...Muži sa radi pozrú na ženu,ktorá sa o seba stará.A to nemusíš mať 50kg.Mozes mat aj 80 ak vyžaruje z teba energia.A úsmev...usmievaj sa
@raffaella ty si asi tiež nepochopila o co @kp7333 ide.Autorka píše,že je zanedbaná,nestará sa o seba...ta fotka s vycvicenymi telami (áno,krasne),jej isto nepomoze,pretoze tu ide o to,ako autorke vyzdvihnúť sebavedomie a chuť starat sa o seba čo najskôr.Tie dámy na fotke asi ťažko nedali do seba ani euro navyše okrem činiek a ružu na pery😁.
Je to prehnaný príklad k ceste ako prísť k sebavedomiu.Pretoze keď nevieš čo na seba zvonku,darmo budeš mat vyšportovaná telo
@mamamasama áno,toto áno.Ale nic konkrétne si jej neporadila okrem pridania tej druhej fotky.Aj ja mam 50+ tvar mam bez vrások, ale aspon som jej poradila kde asi a ako zacat.Na tu prvú som sa vyjadrila...môžeš mať vycvicene telo,keď zvonku si oblečená jak stará baba
Baby nejdem sa opäť vyhovárať ,ale ja som počúvala a stále počúvam ,že krémy ti nepomôžu , kozmetika je nanič , moja mama má veľa finančných prostriedkov, (naozaj) ..ale proste o seba nedbá , ona ani deodorant,lebo ona je presvedčená že sa nepoti ..
Ja samozrejme používam až tak nie som , len ono to je ťažko
A ty mame veríš?Používaš krém na tvár?Mama bude asi na svoj vek vyzerať o 15 rokov staršia.Vidis seba v mame do buducma?Chcela by si vyzerať ako ona?Žena má voňať aj keď sa nepoti.Vona dáva pocit čistoty.Kde to počúvaš ze krémy nepomáhajú?
Zrusila by som instagram a radsej sportovala, je to zrut casu a clovek zlenivie...a aj tak je tam len fejk povacsine
Radsej zit realny zivot mat spravne nastavene hodnoty a minat svoj cas efektivnejsie nie rollovanim na instagrame
@dariaaa poradila som jej šport a tvárovu jogu. Co si jej poradila ty? Fakt by som chcela vidiet, ako vyzerate vy, anonymne herečky za klavesnicou. 🙈

@lucia13022023 spím 6 hodín, viac nemôžem kvôli psom ,zle zvykla som si a nie je to prekážka ..proste som lenivá ja si sadnem na terasu na gauč a som schopná zavidenim iným ich život tam sedieť 2 hodiny , ktoré môžem využiť inde..proste som lenivá a najhoršie že už aj môj muž si všimol že som sa zanedbala a dáva mi to najavo , čoho som sa dožiť nechcela