Ako vyzerať mladšie a starostlivo bez plastiky?
Baby, mám problém , vyzerám podstatne staršie ako by som chcela, alebo respektíve zanedbanejsie..
Naozaj nedbam o seba , som z toho nešťastná , už si to všimol aj môj muž ,že na ženu hrozne ..
Čas by aj bol o Tom pokoj ,ale ja som dosť zlenivela..možnosť peňazí mám ale pozor nie na plastiky a podobne...toľko peňazí nemáme , ani na neviem aké estetické zákroky,len proste nevydeluje má s peniazmi..mám aj značkové handry ,topánky ale čo z toho keď vyzerám na 50 rokov..s mužom sme spolu 14 rokov ,tak tam on už hrá na úprimnost..čo by ste mi poradili? Ďakujem
@mamamasama všetky ženy 40-45+, čo vyzerajú super v tvári, majú za sebou minimálne KH, botox, nite.... mimo toho super pletovu starostlivost, žiadna nevyzerá tak perfektne bez ničoho. Ale je to v poriadku, ja s tým súhlasím. Len si netreba myslieť, že v tvári nemajú mladistvi vyzerajúce ženy po štyridsiatke žiadne zásahy. Našťastie dnes už máme takéto vymoženosti, tak prečo ich nevyužiť vo svoj prospech, však?
@vienala nie. Každá zásahy nemá. Preto som pridala tú face jogu.
@mamamasama ona sa tou tvarovou jogou živí, to skutočne máloktorá žena robi v takom rozsahu. Každopádne, ak si aj nedopomohla k takému vzhľadu, čo my nevieme, tak je jedna z mála. Ale veď čo je zlé na nejakých estetických zákrokoch, keď sú spravené citlivo a s mierou? Veď na to sú. Žiaľ, po štyridsiatke mnohé predtym krásne ženy jednoducho ten vek už nedokážu skryť. Tak využijú možnosti, čo sú, pre mňa normálna vec, ktorú rada v budúcnosti vyuzijem
@vienala práveže ja to vôbec neodsudzujem a rozhodne som za. Mňa len pohorsil komentar dokonalej damy vyssie, ktora sa snazila zhodit naozaj nadherne zeny tym, ze ich nazvala tuctovými umelinami.
Ja som si kúpila bežecký pás, behám 30 minút,3x do týždňa, už rok,postava sa trochu zmenila, schudla,cvičím tiež na brucho,po druhom pôrode som mala veľkú diastazu. Na papulku si ráno, večer capem aspoň sera,mala som veľmi pigmentové škvrny po celom ksichte,kozmeticke som chodila roky , už nie , snažím sa doma robiť nejaké procedúry. Ja som zasa strašne lenivá umývať si vlasy,viem hrozné,som proste lenivá, dosť sa mi mastnia,ale keďže som na materskej a bývam na dedine, koľko krát nejdem ani na ulicu len doma vo dvore,tak mám žiaľ mastnú hlavu 🫣
Škoda že si nedala fotku, no moja skúsenosť je práve taká že nikdy som tučná nebola štíhla celý život no ako som začala posilňovať zmyzol tuk na minimum, zrazu som mala výraznejšie vrásky ako predtým, líca žiadne moja tvár vyzerala hrozne v priebehu roka musím chodievat na výplne aspoň líc nejaký botox pretože ten tuk trošku predsa aj tú tvár vyplní...aj ty možno ak schudnes tuk a máš už teraz vrásky budú zrejme horšie...moja skúsenosť je taká že telo krajšie, tvár horšia s neverím že tie krásavice fitnesky nedávajú výplne...🤣aj napriek tomu ti odporúčam hýbať sa budeš mať lepší pocit zo seba, prestanes byť lenivá, nakopnes sa uvidíš, musíš byť ty hlavne spokojná sama zo sebou a potom už bude aj muž hotový z teba a bude ťa ospevovat aká si krásna ❤️ držím palce...
Nemas vysoky vek, staci zacat cvicit, pletova voda a krem.
@mamamasama mne osobne sa tento typ zien nepaci. Kazdopadne, ci ma @autorka viac kg, ci nie, moze posobit mladsie, ak bude o seba dbat a to je uz potom o sebalaske, ale aj genetike pravdaze.

@mamamasama to mi pripomenulo tento "vtip"