Ako zabrániť odieraniu stehien v lete?
Ahojte,
prosím Vás viete poradiť nejaký krém alebo niečo proti odieraniu stehien teraz v lete? Raz som niekde čítala že aviril krém (kúpila som ho, ale nula bodov), tak že či nemáte nejaké tipy - kraťasy nechcem v tomto teple nosiť, vďaka.
schudnut
@anonym_e81771 aj ženám s veľkosťou XS sa môžu odierať stehná - stačí ak sú oslabené brušné svaly a tým spôsobené nohy do X.
@anonym_autor maj stále po ruke detský púder a pri každom použití toalety.. ho nanes na odreté miesta.
schudnut
@anonym_e81771 či je už osoba pri sebe alebo nie poviem ti na to len jedno - ja schudnem ale ty sprostá/ý ostaneš stále 😂
Ja si davam lupilu detsky krem z lidl na zapareniny :D ale je biely
No jedine schodnut,ved iba vtedy sa nohy tru o seba.
Tuhy antiperspirant vraj, nemam vyskusane
schudnut
@anonym_e81771 hej hej, to stiha do leta 😅 dobra rad stoji gros
@anonym_autor Ahoj, kolegyna pouziva take kratasove leginy pod saty a pomaha jej to. Len teda neviem ci to chces pod saty, alebo ake oblecenie?
@shee11 tieto bambusové mám od nich, len trochu iný štýl a môžem len odporučiť. Sú ľahké, komfortné
@anonym_e81771 či je už osoba pri sebe alebo nie poviem ti na to len jedno - ja schudnem ale ty sprostá/ý ostaneš stále 😂
@anonym_autor preco je sprosta ? Lebo napisala pravdu ? Za pravdu sa kazdy hneva ze ?
@anonym_autor Prečo si taká zatrpknutá a hneď útočíš? Veď je to pravda. Aj mne sa odierali stehná. Vyskúšala som všeličo. Antiperspirantom natrieť, v DM majú aj tyčinku špeciálne na to určenú, púder sa odporúča aplikovať. Tiež som nosila šortky, ktoré odporúčajú baby. To sa podľa mňa úplne míňa účinku, dať si šortky a na to sukňu. To si rovno môžem dať kraťasy a budem mať o vrstvu menej.
Pomohlo naozaj až schudnúť.
@anonym_56747b a také niečo ako genetika ti nic nehovorí? Aj štíhle ženy majú tendenciu mať stehná ktoré sa budú o seba trieť
su take pasy proti odieraniu https://www.astratex.sk/ochranne-pasky-proti-od...
Ja som tie pasy skusala, mne sa extremne potia stehna v lete, takze mne sa to cele smykalo a tie kratasy som tiez mala a o nicom, cele som to mala zhrnute, takze ziadny ucel to neplnilo. Kupujem si najlacnejsi tuhy antiperspirant a je to OK.
@anonym_autor Prečo si taká zatrpknutá a hneď útočíš? Veď je to pravda. Aj mne sa odierali stehná. Vyskúšala som všeličo. Antiperspirantom natrieť, v DM majú aj tyčinku špeciálne na to určenú, púder sa odporúča aplikovať. Tiež som nosila šortky, ktoré odporúčajú baby. To sa podľa mňa úplne míňa účinku, dať si šortky a na to sukňu. To si rovno môžem dať kraťasy a budem mať o vrstvu menej.
Pomohlo naozaj až schudnúť.
@anonym_3217b2 suhlasim, tiez som mala poskusane vselico a samozrejme nic nepomahalo, az ked som za dva roky schudla vyse 18kil tak voilaaa, thigh gap a stehna sa nesuchaju. keby mi ale niekto takto pred troma rokmi povie ze mam schudnut tak ho poslem do prdele a tvarim sa, ako je pre mna schudnut nemozne a aka som chudinka...to som ale netusila ze kazdy den som bola v kalorickom nadbytku no :D
@anonym_3217b2 suhlasim, tiez som mala poskusane vselico a samozrejme nic nepomahalo, az ked som za dva roky schudla vyse 18kil tak voilaaa, thigh gap a stehna sa nesuchaju. keby mi ale niekto takto pred troma rokmi povie ze mam schudnut tak ho poslem do prdele a tvarim sa, ako je pre mna schudnut nemozne a aka som chudinka...to som ale netusila ze kazdy den som bola v kalorickom nadbytku no :D
@anonym_b64213 presne z tohto dôvodu si aj ja udržiavam thigh gap. Stačilo mi jedno leto bez neho - nikdy viac.
Mne sa netrú, ale potia a neznášam to. Mám niečo takéto https://www.astratex.sk/boxerky-sarah-s-cipkou/...
A je to super. Nepotia sami stehná, netrú o seba, okrem toho nosím kratučké šaty, tak keď mi ich nadvihne vetrík, nemusím stresovať a tá čipka tam je aj taká rafinovaná.
Nohy mám štíhle, dlhé a nie do x, keby niektoré mali pindy 😘
schudnut
@anonym_e81771 tak a teraz si predstav že ja mám 90 kg a nič sa mi neodiera a sú aj 50 kg ženy ktorým sa odieraju..čiže rada odveci
@anonym_56747b ja mam 20 kg nadváhu a stehná sa mi netrú o seba 😉
@anonym_e81771 tak a teraz si predstav že ja mám 90 kg a nič sa mi neodiera a sú aj 50 kg ženy ktorým sa odieraju..čiže rada odveci
@anonym_bcca67 presne tak isto aj ja ☺️

schudnut