Ako zabrániť štípaniu očí od opaľovacieho krému?
Ahojte, pri bežnom nosení je v pohode, ale len čo sa viac spotím, začne mi stekať z čela do očí a strašne štípe. Skúšala som ho dávať ďalej od obočia aj menšie množstvo, no veľmi to nepomohlo. Neviete mi poradiť nejaký trik, ako tomu zabrániť? Ďakujem.
Kupuj take, ktore nestipu v ociach, naco sa trapit
No neviem,mňa stipe aj len pot, keď mi steka
Damy, opalovaci krem ma SPF, takmer kazdy. Niektory 10, niektory az 50+.
SPF je skratka pre „sun protection factor“, teda „faktor ochrany pred slnkom“.
Damy, opalovaci krem ma SPF, takmer kazdy. Niektory 10, niektory az 50+.
SPF je skratka pre „sun protection factor“, teda „faktor ochrany pred slnkom“.
@anonym_18b172 ... 😁
A je to väčšinou taký istý opalovak ako na telo. Len tam supnu nejakú kyselinu alebo niečo ,, na tvár"
😱 opaľovací krém na tvár nie, veď si kúp priamo spfko
@marca12
@denisa_deniska ved opalovaci krem a spf je to iste 😀
@anonym_autor niektore v ociach stipu a niektore nie, treba skusat
Kup si opalovaci krem, ktory je urceny na tvar. Nepouzivaj na tvar ten, co na telo, lebo nie je na to usposobeny.
@marca12
@anonym_cb8e54 Spf urcene na tvar som myslela. Tie nestipu v ociach. Kdezto kazdy opalovaci krem ma v ociach stipal.
@marca12
@anonym_cb8e54 spf na tvár a na telo je rozdiel 🙂
Balea a garnier v spreji mi tiež spôsobuje stipanie ale napríklad rôzne druhy nivea sú v pohode. Čiže zmeň značku.
@denisa_deniska v com? Bezne pouzivam na tvar aj spf na telo
@anonym_cb8e54 Spf urcene na tvar som myslela. Tie nestipu v ociach. Kdezto kazdy opalovaci krem ma v ociach stipal.
@marca12 ale coby nestipali.. mam vyskusanych kopu spf a viac z nich ma stipalo v ociach ako nestipalo
@marca12 este raz, spf = opalovaci krem.. nemozes napisat, ze spf nestipe a opalovaci krem ano 😁 to akoby si napisala, ze paradajky nemas rada, ale rajciny ano
@denisa_deniska este raz a znova, SPF je faktor ochrany pred slnecnym ziarenim. Je to hodnota ochrany, ktoru poskytuje opalovaci pripravok, akykolvek, ci krem ci olej, ci mlieko... Ked je na pripravku napisane SPF30, znamena to, ze pripravok poskytuje ochranu proti slnku, ktora 30x predlzi cas, za ktory by sa koza zareagovala na slnecne ziarenie bez akehokolvek pripravku. Su pripravky s SPF, ktore su urcene na telo, a su pripravky, ktore su urcene na tvar. Samotne SPF si na tvar nenanesies, lebo je to len hodnota vyjadrujuca faktor ochrany pred slnkom.
@denisa_deniska este raz a znova, SPF je faktor ochrany pred slnecnym ziarenim. Je to hodnota ochrany, ktoru poskytuje opalovaci pripravok, akykolvek, ci krem ci olej, ci mlieko... Ked je na pripravku napisane SPF30, znamena to, ze pripravok poskytuje ochranu proti slnku, ktora 30x predlzi cas, za ktory by sa koza zareagovala na slnecne ziarenie bez akehokolvek pripravku. Su pripravky s SPF, ktore su urcene na telo, a su pripravky, ktore su urcene na tvar. Samotne SPF si na tvar nenanesies, lebo je to len hodnota vyjadrujuca faktor ochrany pred slnkom.
@anonym_18b172 ešte raz a znova 🙂 je rozdiel medzi produktami spf na telo a na tvár. V živote ma neštípalo spfko určené na tvár v očiach.. NECH SI AUTORKA KÚPI SPF NA NA TVÁR A - UVIDÍ ROZDIEL. Peknú nedeľu 🙂
@anonym_18b172 ešte raz a znova 🙂 je rozdiel medzi produktami spf na telo a na tvár. V živote ma neštípalo spfko určené na tvár v očiach.. NECH SI AUTORKA KÚPI SPF NA NA TVÁR A - UVIDÍ ROZDIEL. Peknú nedeľu 🙂
@denisa_deniska su to opalovacie pripravky na tvar a na telo, ktore obsahuju latky zabranujuce prenikaniu UV ziarenia do koze teda maju nejaky SPF. Cislo za SPF vyplyva z toho kolko tych latok maju a ake.
@anonym_autor neviem aku mas plet, ja mam zmiesanu a neznasam byt ako diskogula, a tieto ma nestipali v ociach ani som z nich nebola cela umastena, pouzivam v lete
https://www.notino.sk/beauty-of-joseon/relief-s...
https://www.benulekaren.sk/eucerin-sun-oil-cont...
https://cosibella.sk/sk/products/geek-gorgeous-...
toto ma nazov "na telo", ale ja ho pouzivam aj na tvar https://www.drmax.sk/eucerin-sun-extra-lahke-te...
toto tiez aj na tvar https://www.benulekaren.sk/eucerin-gel-krem-na-...
@denisa_deniska su to opalovacie pripravky na tvar a na telo, ktore obsahuju latky zabranujuce prenikaniu UV ziarenia do koze teda maju nejaky SPF. Cislo za SPF vyplyva z toho kolko tych latok maju a ake.
@anonym_18b172 to je v poriadku, ja viem, čo je spf. Rovnako viem, že spf na tvár bude mať iné zloženie najmä kvôli tomu, aby pleť nezaťažoval, nežmolkoval, nebol príliš mastný, neštípal v očiach ako autorku, atď, atď. Autorke som odporúčila, aby sa zamerala na spf, ktoré sú určené na tvár, pretože je v tom rozdiel, ako spf na telo. Pointa celej diskusie. 🙂
@anonym_18b172 to je v poriadku, ja viem, čo je spf. Rovnako viem, že spf na tvár bude mať iné zloženie najmä kvôli tomu, aby pleť nezaťažoval, nežmolkoval, nebol príliš mastný, neštípal v očiach ako autorku, atď, atď. Autorke som odporúčila, aby sa zamerala na spf, ktoré sú určené na tvár, pretože je v tom rozdiel, ako spf na telo. Pointa celej diskusie. 🙂
@denisa_deniska autotke si poradila
Nie opalovaci krem, ale spfko.

@anonym_autor Na tvar pouzivaj spf,ten nestipe.