icon

Ako zlepšiť problematickú pleť účinnými metódami?

8. jan 2025

Ahojte zienky. Prosím Vás ako zlepšiť takuto pleť? Čo používať, aké ošetrenie absolvovať? Nikdy som nemala dokonalú pleť, ale z tohto som už zúfalá 😔 Odlicujem sa micelarnou vodou, potom docistim tonikom, dám krem, občas nejake serum. Keď mám výraznejšie akné používam aj čistiaci gel. Ďakujem za všetky rady ❤️

Ako zlepšiť problematickú pleť účinnými metódami?Ako zlepšiť problematickú pleť účinnými metódami?
Strana
z2
lubka2510
9. jan 2025

Popozeraj si na youtube videa bab co maju mastnu a zmiesanu plet napriklad Drews Beauty a ako sa mas o nu starat ...micelarku vyhod kup si poriadny odlicovaci gel na zaciatok napr.Cerave a vo videach najdes typy na konretne veci co si kupit

netoppierka
9. jan 2025

Tento problém vždy začína zvnútra. Prečo nezačneš tam? 😉

galinotchka
9. jan 2025

Prosím, nekupujte si nič, čo ti tu píše. Áno, určite ti rádia v dobrom, ale podľa foto radiť niekomu ohľadom čohokoľvek je absolútny nonsens. Nájdi si dobrú kožnú lekárku. Tá jediná ti adekvátne poradí. Tvoja pleť potrebuje liečbu. Ďalšia nová kozmetická rutina o 5 produktoch narobí ešte viac škody. Odkiaľ si?

ema22270
9. jan 2025

Ne ani nepride, ze by si mala nejake akne, mas cervenu plet, urcite minimalne citlivú, rozšírené pory. Plet mas takto cervenu stale? Lebo aj ja mam trosku seboreu a mam ju cervenu (nos, bradu celo) po odliceni hlavne a poto to prejde trochu. Ja som si to vsimla az casom na sebe, po druhom porode som to mala na zaciatku vlasov take supinky a az do krvi som si to vedela poškriabat lebo ma to svrbelo. Suvisi to aj so stitnou zlazou..

ema22270
9. jan 2025

A tiez by som nepouzivala XY produktov, skus koznu iba a nech pozru ci mas tu seboreu a potom dalej nieco na to skusit, nie milion novych veci si davat, to nie je riesenie.

zuzanaunfortunate
9. jan 2025

Dobrý deň, Ja by som Vám poradila The ordinary peeling solution AHA 30% + BHA 2 %

autor
9. jan 2025

@ema22270 tie skupinky pri vlasoch mám aj ja občas, podráždenú ju mám tiež len po odličení, resp keď ju viac cistim alebo tak.. nie bežne.. potom sa mi večer už ukludnila, aj ráno bola v oveľa inom stave ako na foto. Štítnu mám v poriadku, robili mi komplet vyšetrenia na viac veci, kvôli snahe o bábätko 😊
A čo používate na tu seboreu prosím?

cecilia29
9. jan 2025

Mne pomohlo vyradiť kozmetiku. Pouzovat len ružovú vodu, čistú vodu .

maya_hi
9. jan 2025

Mojej dcére predpísala krém kožná. Bol len na preliečenie nie na dlhodobé použitie. Takže možno by som sa šla poradiť aj tam. Akné je okrem toho že môže ísť o reakciu organizmu, hormóny... aj jednoduchá infekcia. Treba tie baktérie dostať pod kontrolu. Dcére to veľmi pomohlo a teraz je veľmi spokojná od rady Avene. Je tam aj bežná denná starostlivosť aj občasné sérum...

julish
10. jan 2025

Mastit, nie hydratovat. Nedrazdit micrlarnymi vodami

jarkaslck
13. jan 2025

Ahoj, ja by som poradila naozaj toho lekara najskor navstivit. Tiez som sa roky trapila s tym, vyzeralo to podobne (viac vyrazok), myslela som si, ze mam akne, u mna to bola rosacea. Dostala som na to liecbu.

jani18
17. jan 2025

Mne veeelmi pomohlo TianDe kozmetika samozrejme poradenstvo a nie ze kúpim si co chcem ak chcete ozvite sa mi

tilonka
17. jan 2025

Na cistenie pleti ku kozmeticke, solarko, rsb cistiacu vodu na recept od koznej doktorky, domace masky z tvarohu, jogurtu, ci uhorky alebo vajicka (pozri na nete), ja som prestala pouzivat kremy. Podla mna takato plet sa potrebuje kazdy vecer i rano dokladne umyt v sprche, potom docistit cistiacou vodou, tri krat do tyzdna dat domacu masku a pockat kym sa stiahne zapal a potom ak tak rozmyslat nad kremom.

luccija
17. jan 2025

Chemický peeling

kajusik1403
20. mar 2025

nejakú upokojujúcu kozmetiku by bolo fajn mať, skús sa pozrieť či ti nevadí niečo zo zloženia toho čo používaš, prípadne aj niečo z toho čo ješ

Strana
z2