icon

Akú farbu na vlasy si mám dať?

2. sep 2025

Neviem akú si dať. Momentálne mám odrastenu peroxidpvu blond, moje prirodzene sú také hnedoblond.
Mám zeleno síce oči, študent podton 😭 neviem aká by sa mi hodila vždy mám pocit že mi žiadna nesedí

sima979797
2. sep 2025

@anonym_autor ja mám zelené oči pokožka mi niekedy bola studena biela ale teraz aj ked nechodim na slnko pigment mi je uz automaticky svetlo hnedy az stredne . K zelenym ociam ide peroxidova blond , melír ,teplejsia blond a stredne hnedá aj ryšavá

hopatko
2. sep 2025

Takto sa ti neda poradit, chod k dobrej kadernicke, zhodnoti, poradi, zafarbi a potom si mozes tie profi farby kupovat domov na domace pouzitie. Dobra kadernicka ti niesa aj 3-4 rozne odtiene, podtony atd. Hlavne nekupuj nic v drogerii a neexperimentuj.

sima979797
2. sep 2025

@anonym_autor k zelenym ociam idu skoro vsetky farby 🙂

biba_18
2. sep 2025

to nie je ani tak o očiach ako o pokožke ...

zuzanita1609
2. sep 2025

Preto sú kaderníčky, vizážistky, ktoré/ktorí (aj muži samozrejme a tí vedia úprimne zhodnotiť,čo pasuje dannej osobe-fototyp). Chodím ku kaderníkovi,oni sú v tomto dobrí,tak ako aj v gastronómii 😊.

autor
2. sep 2025

Nechcem doma experimentovať, len chcem vedieť aké odtiene si pozerať. Chcem zmenu, mám pocit že táto farba ku mne nepasuje ale neviem čo chcem

biba_18
2. sep 2025

keď to sama nevieš, musíš za odborníkom ...

viera012345
9. sep 2025

@anonym_autor Veľmi dobre vyzerá kombinácia zelené oči a ryšavé vlasy, prípadne aj odtiene medenej