CeraVe: Zázračná starostlivosť o pleť alebo len marketing?
Posledné mesiace mám pocit, že na CeraVe narážam úplne všade. Od dermatológov až po sociálne siete. 😅
Premýšľam, či je naozaj taký dobrý, alebo je za tým hlavne silný marketing. Ak ste ho skúšali, všimli ste si reálny rozdiel na pleti oproti bežným krémom z drogérie?
@anonym_autor cerave je dobrá kozmetika, ale určite nie zázračná 🙂 taký lepší priemer. A ani mne nevyskakuje.
dcera ju ma rada .. je to predpubertiacka .. mna nenadchla ..
Je otazne, co od toho cakas... Ja som napriklad mala problem extremne suchej pokozky na celom tele. Ked som sa vyzliekla, spadlo zo mna a aj z olecenie extremne vela supiniek. Mala som to doslova po celom dome.. Takze som dlho patrala ze co, a skusila som Cerave Cleanser (umyvala som si tym kazdy den cele telo) a nasledne na to davala 3 tyzdne rano aj vecer hydratacne mileko (pozor, najlepsi ucinok ma na jemne vlhku kozu - po sprche som len pritlacila uterak a na take vlhke telo poriadne rozotrela). Brutalne mi to pomohlo a po 3 tyzdnoch som presla na 2x tyzdenne a teraz si davam iba 1x tyzdenne... Kazdy den si tvar umyvam cleanserom, kedze vecer pouzivat retinol a krem a rano niacinamid a SPF. Ale musim povedat, ze ich fialovy retinol je za mna nic, ani SPF mi nevyhvouje (najma konzistenciou) preto som si nasla ine. ALe kazdopadne za mna mozem velmi Cerave odporucit..
Ja používam modré ,,,,,na tvár,lebo sa mi tvorili supinky,,,stále na čele,,,a áno pomohlo mi to.
No môjmu synovi CeraVe pomohol na atopický ekzém.
Keď vidím že sa mu už začína robit, natriem a na druhý deň nemá absolútne nič. Celkovo nás zachránil. Lebo už som nevedela ako sa ho zbaviť. Vyskúšala som všeličo .. kortidokody mu pomohli len na pár dní a potom som skúsila CeraVe a nedám na neho dopustiť
Nic extra, ani mne ani dcere nevyhovovalo z tade nic. Trochu dlhsue max cist.gel pouzivala. Su aj lepsie znacky. A ak to na teba vyskakuje stale, tak ta iba nasiel algoritmus 😁
Niekomu sedí, niekomu nie. Mne v puberte zachránilo tvár, keď nič iné nefungovalo (ani veci na predpis od kožnej). Teraz v "starobe" (😁) sa mi pleť zmenila a už mi sedí iná kozmetika.
Sestra naopak. V puberte jej nesedelo, ale neskôr áno.

mne teda cerave vobec nevyskakuje :D asi to bude tvojim algoritmom, co som ale nejake produkty skusala, tak neurazili, ale ani nenadchli...