icon

Skúsenosti s nákupom cez Zalando Lounge: Výhodné alebo marketing?

richard_polak
26. máj 2026

Poslednú dobu na to všade narážam a celkom ma zaujíma, či sa tam fakt oplatí nakupovať. Tie zľavy vyzerajú dosť dobre, ale rád by som počul reálne skúsenosti hlavne kvalita vecí, doručenie, reklamácie alebo vracanie

Je to podľa vás v pohode alebo skôr veľa marketingu okolo?

Dženkyy

saraxyz
26. máj 2026

@richard_polak ja kupujem a v pohode. Aj vrátenie

biba_18
26. máj 2026

je to lounge stránky zalando ... teda úplne reálny veľký zavedený spoľahlivý internetový obchod ...

mimimoje
26. máj 2026

áno, viac krát, aj som vracala, bez problémov.

muchotrafka298
26. máj 2026

Ja tam nakupujem roky, nikdy som nemala ziadny problem. Dodacia lehota je vzdy orientacna a je to tam napisane. Jedine minus pokladam to, ze sa tam plati postovne a balne. Ked sa nevrati cela zasielka, tak potom je z ceny co vratia minus cena postovneho. Co si myslim, ze taky eshop by mal poskytovat zdarma.

biba_18
26. máj 2026
@muchotrafka298

Ja tam nakupujem roky, nikdy som nemala ziadny problem. Dodacia lehota je vzdy orientacna a je to tam napisane. Jedine minus pokladam to, ze sa tam plati postovne a balne. Ked sa nevrati cela zasielka, tak potom je z ceny co vratia minus cena postovneho. Co si myslim, ze taky eshop by mal poskytovat zdarma.

@muchotrafka298 keďže je to výpredaj, tak by mali asi veľké vratky za tie ceny...

muchotrafka298
26. máj 2026
@biba_18

@muchotrafka298 keďže je to výpredaj, tak by mali asi veľké vratky za tie ceny...

@biba_18 oni maju velke vratky a preto napriklad ludi, co vela objednavaju a vsetko potom vracaju zablokuju, ze im zrusia kvazi ucet. To sa mna ale netyka, lebo ja objednam len co potrebujem a nie ze 50 triciek alebo 20 parov topanok. Lebo aj take objednavky tam boli.

anonym_23e6db
26. máj 2026

@richard_polak za mňa super

barbora_t
26. máj 2026

Nakupujem tam roky, vzdy maximalna spokojnost

luizina
26. máj 2026

@richard_polak ja z tade objednavam uz dlhsiu dobu a nozaj vela veci mam z tade. Kvalita super, s vratenim vobec ziadny problem. Za mna max spokojnost.

richard_polak
autor
28. máj 2026
@luizina

@richard_polak ja z tade objednavam uz dlhsiu dobu a nozaj vela veci mam z tade. Kvalita super, s vratenim vobec ziadny problem. Za mna max spokojnost.

@luizina Super ďakujem 🙂, vyhliadol som pár topánok tak hádam to bude v poriadku :D