Čerstvé tetovanie a dovolenka pri mori. Ako na to?
Ahojte, baby. Som objednaná na tetovanie tento týždeň, ale vyskytla sa nám možnosť v sobotu ísť na úplne neplánovanu dovolenku k moru. Tetovanie na rebra, nebude prekryté plavkami, asi 10 x 5 CM, ale jemne, skôr minimalistické. No a teraz neviem, ako to je s tetovaním a slnkom... Radila som sa s AI samozrejme, ale tak skúsenosti sú skúsenosti... Nestačilo by to počas dovolenky hrubo natierať ochranným krémom? Hmm? Mali ste niektoré na dovči čerstvé tetovanie?
tiez by som nesla na tetovanie teraz. moze sa ti to aj zapalit, budes sa potit, opalovacie premy... bud jedno alebo druhe. pre toto som sa ja tetovaa vzdy v zime
Existuje taká nálepka na tetovanie, proti uv žiareniu a vode - nie je to však esteticky “kúsok”. Ale popravde, čerstvé tetovanie nepatrí nie len na slnko ale ani do vody - kúpanie sa.
Nie buď neísť na dovolenku alebo odložiť tetovanie, zase až tak súrne to hádam nebude
@anonym_autor tak ale ak je na rebrá tak celé plavky ho neprekryju ?
Ale voda na ranu nezahojenu tiez nie ok. Ja by som tetovanie vynechala a užila si dovolenku ale to som ja
@anonym_autor musí byť celé tetovanie prekryté / fóliou + tmavou látkou / ale radšej neriskuj / neužiješ si ani slnka ani vodu.
Odložiť tetovanie alebo neísť na dovolenku ak nechceš mat na rebrách po kúpaní a slneni niečo čo nebudeš vedieť sama identifikovať. Termín sa da kedykoľvek preložiť, druha vec je, že ho predpokladám už na dovolenke chceš mat, ale v tomto prípade by mal vyhrať zdravý rozum. Ja sa vždy dávam tetovat začiatkom jari.
Ďakujem baby, preložila som si to po dovolenke. Aj som takto zvažovala, aj som si to čítala predtým, len som chcela skúsenosti. Ešte raz vďaka za pomoc a pekný deň ♥️

Nie... cerstva rana - akakolvek - na slnko nepatri... bud si das tricko do vody s UV filtrom alebo by som nesla...