icon

Čerstvé tetovanie a dovolenka pri mori. Ako na to?

Dnes o 07:26

Ahojte, baby. Som objednaná na tetovanie tento týždeň, ale vyskytla sa nám možnosť v sobotu ísť na úplne neplánovanu dovolenku k moru. Tetovanie na rebra, nebude prekryté plavkami, asi 10 x 5 CM, ale jemne, skôr minimalistické. No a teraz neviem, ako to je s tetovaním a slnkom... Radila som sa s AI samozrejme, ale tak skúsenosti sú skúsenosti... Nestačilo by to počas dovolenky hrubo natierať ochranným krémom? Hmm? Mali ste niektoré na dovči čerstvé tetovanie?

anjelicek26
Dnes o 07:30

Nie... cerstva rana - akakolvek - na slnko nepatri... bud si das tricko do vody s UV filtrom alebo by som nesla...

sisska96
Dnes o 07:33

čo tak odložiť tetovanie? Či je to také súrne ?

sisa_s
Dnes o 07:35

Urcite nie, cerstve tetovanie ani na slnko, ani do vody

babushkaem
Dnes o 07:36

tiez by som nesla na tetovanie teraz. moze sa ti to aj zapalit, budes sa potit, opalovacie premy... bud jedno alebo druhe. pre toto som sa ja tetovaa vzdy v zime

anonym_15fb64
Dnes o 08:22

Existuje taká nálepka na tetovanie, proti uv žiareniu a vode - nie je to však esteticky “kúsok”. Ale popravde, čerstvé tetovanie nepatrí nie len na slnko ale ani do vody - kúpanie sa.

zuzubb007
Dnes o 08:26

Nie buď neísť na dovolenku alebo odložiť tetovanie, zase až tak súrne to hádam nebude

oskvarka
Dnes o 08:34

@anonym_autor tak ale ak je na rebrá tak celé plavky ho neprekryju ?
Ale voda na ranu nezahojenu tiez nie ok. Ja by som tetovanie vynechala a užila si dovolenku ale to som ja

januska12323
Dnes o 08:42

Odlož tetovanie po lete. Je to rana na koži a môže sa ti škaredo zapáliť.

elenka.k
Dnes o 08:44

@anonym_autor musí byť celé tetovanie prekryté / fóliou + tmavou látkou / ale radšej neriskuj / neužiješ si ani slnka ani vodu.

anonym_0ebb0d
Dnes o 08:44

Odložiť tetovanie alebo neísť na dovolenku ak nechceš mat na rebrách po kúpaní a slneni niečo čo nebudeš vedieť sama identifikovať. Termín sa da kedykoľvek preložiť, druha vec je, že ho predpokladám už na dovolenke chceš mat, ale v tomto prípade by mal vyhrať zdravý rozum. Ja sa vždy dávam tetovat začiatkom jari.

autor
Dnes o 10:04

Ďakujem baby, preložila som si to po dovolenke. Aj som takto zvažovala, aj som si to čítala predtým, len som chcela skúsenosti. Ešte raz vďaka za pomoc a pekný deň ♥️