icon

Čím viac si natieram pery, tým sú suchšie. Skúsenosti s balzamami.

14. sep 2026

Používam klasické Labello a poslednú dobu mám pocit, že čím častejšie si ním pery natieram, tým sú bez neho suchšie. Niekedy si ich musím pretrieť aj viackrát za deň.
Môže to robiť práve balzam? Máte skúsenosť, že vám niektorá značka pery skôr vysušovala ako pomáhala?

Strana
z2
cimage
15. sep 2026

Ja mam citlive pery, ani ruz, alebo lesk nemozem, lebo potom si davam tyzden dokopy pery. Ja pouzivam balzami prevazne na jesen a v zime, ked uz viac pofukuje. Roky mam obyc modre labello, alebo jeleni luj. Nic ine mi zatial nepomohlo, ale planujem si najst prirodnu alternativu, ktora sa nenatiera prstom.

baboobchod
15. sep 2026

Hlasujem tiež za Vitalos

akinomel
15. sep 2026
@anonym_ec55f6

@lubmar Tomu sa hovorí aj hrozienková masť. Neviem prečo, ale ľudový názov 🙂

@anonym_ec55f6 hrozienková masť bola v červenom obale, ako mini rúž to vyzeralo. Ešte ako 8 -10 ročná si to pamätám🙂

anonym_ec55f6
15. sep 2026
@akinomel

@anonym_ec55f6 hrozienková masť bola v červenom obale, ako mini rúž to vyzeralo. Ešte ako 8 -10 ročná si to pamätám🙂

@akinomel No vtedy bol ten obal taký, dnes je biely. Ale výrobca je Astrid. Za 50 rokov sa mohol obal zmeniť 100 krát.

akinomel
16. sep 2026
@anonym_ec55f6

@akinomel No vtedy bol ten obal taký, dnes je biely. Ale výrobca je Astrid. Za 50 rokov sa mohol obal zmeniť 100 krát.

@anonym_ec55f6 ďakujem za vysvetlenie, želám krásny deň strávený v pokoji☀️

anonym_ec55f6
Dnes o 21:04
@akinomel

@anonym_ec55f6 ďakujem za vysvetlenie, želám krásny deň strávený v pokoji☀️

@akinomel Rado sa stalo, aj nabudúce..... Poprajme si pekný deň, veď kto škaredý by si prial ...

Strana
z2