Čím viac si natieram pery, tým sú suchšie. Skúsenosti s balzamami.
Používam klasické Labello a poslednú dobu mám pocit, že čím častejšie si ním pery natieram, tým sú bez neho suchšie. Niekedy si ich musím pretrieť aj viackrát za deň.
Môže to robiť práve balzam? Máte skúsenosť, že vám niektorá značka pery skôr vysušovala ako pomáhala?
áno, mám s Labellom rovnakú skúsenosť ... mne sa osvedčili balzamy Lip Smacker
🙂
Kovboj vyjde zo saloonu a predtým než nasadne na koňa, pristúpi k nemu zozadu, zdvihne chvost a pobozká ho priamo na ritný otvor. Ostatní kovboji čumia:
- Čo to robíš?
- Aaale, mám popraskané pery.
- A to pomáha?
- Nie, že by to priamo liečilo, ale aspoň si ich menej oblizujem.
mne to robilo Labello tiež, tak som ho vyhodila a už roky používam jednoduchý Vitalos balzam na pery za pár šušňov (z lekárne) a mám pery stále jemné a vláčne
Rovnaká skúsenosť s Labellom. Mne až pery popraskali. Odvtedy som ho nekúpila a ani viac nekúpim.
áno je to tak, tento rok som sa odhodlala kúpiť jelení loj placenta - vždy ma názov odrádzal a je to naj balzam na svete.
ano, pomaha ale vazelina - maju v dm
Mne kozna povedal ze Labello je najvacsi hnus a odporucila jeleni loj a veru som mu uz roky verna, popripade ten splacentou, striedam to
Labello je predražená sracka, výborne im funguje marketing. Ludia si to kupujú, lebo si myslia že je to niečo viac, keďže je to také drahé. Kúp si vazelínu, najlepšie v dm-ke Nechtíkovu vyjde ťa to 3eura 200 ML. Neskutočne je dobrá na ruky, na päty, na ústa.
V živote som nepoužila balzam na pery,pery mám stále jemné a nevysušené.
Čím viac ich natieraš,tým viac si na to zvyknú a budú to vyžadovať,je to ako droga
Suche pery su hlavne z nedostatku pitneho rezimu, ak teda nepracujes v extremnych podmienkach. Cize viac pi.
Suche pery su hlavne z nedostatku pitneho rezimu, ak teda nepracujes v extremnych podmienkach. Cize viac pi.
@anonym_90a71f tak toto u mňa neplatí. Ja v bežné dni vypijem cez 2 l vody, v lete/horúčave viac.
@anonym_autor ja pouzivam už len vazelinu na pery, odvtedy ich mam jemne a hydratovane 👍👍
@anonym_e41938 Pery si určite nezvyknú na balzam, nevysychajú preto.
@anonym_90a71f pijem 2 až 3 litre denne a mám nonstop suché pery. Určite to nie je len tým.
Labello je hnus. Skusila som ho 2x v zivote, raz cervene, hovorim si, ze to bude tym farbivom, potom teda biele, a bol to aj tak horor. Pouzivam Astrid.
@anonym_autor od detstva som mala vždy neskutočne suché a popraskané pery, behali sme po kožných a vyskúšala som nepreberné množstvo balzamov a krémov na pery, od lacných po drahé, z drogérii, z lekárni, namiešané. Po rokoch som našla ten, čo mi vyhovuje,jeden jediný. A už nemením, vždy mám doma zásobu.
Labello mňa vysusoval
mne to robilo Labello tiež, tak som ho vyhodila a už roky používam jednoduchý Vitalos balzam na pery za pár šušňov (z lekárne) a mám pery stále jemné a vláčne
@danica2711 tiez som za Vitalos. Najlepsi na svete. Vsetky typy. Labelo je najhorsie
Labelo vysušuje ako hrom. Mne sa zas najviac osvedcila taka malicka masticka, biela s ciernym vrchnacikom, byva biela alebo ruzova,myslim ze to vyraba Astrid
Ja niekedy používam raw bambucké maslo, dokonca som si pripravila do malinkej sklenenej nádobky balzam - bambucké maslo, včelí vosk, kokosový olej a ešte prípadne iný olej som roztopila vo vodnom kúpeli, po vychladnutí má mať konzistenciu, ktorá sa ani v teple nerozleje - pery mám po ňom vláčne a necítim že mám niečo na perách, niektoré balzamy mi totiž veľmi vadia - ak je redší ešte ohrejem a pridám včelí vosk, ak je veľmi tuhý ešte ohrejem a pridám trochu tekutého oleja. Používam občas aj na ruky, má príjemnú prírodnú vôňu
@anonym_autor používam iba @strid ochranný loj Maxi a striedam s Vitalos ružovým. iné balzamy mi nerobili dobre, resp. mi dokonca zhoršovali suchosť pier.
Tiež sa pripájam, že Labello stojí za figu, za mňa sú super Astrid balzamy a topka je tie malé Astrid balzamy s bielym a ružovým vrchnáčikom, používam ten ružový 👍🏻
Za mna je naj tento: Eucerin ACUTE LIP BALM
Sestra je farmaceutka, tento mi vybrala a velka spokojnost. Labello som pouzivala v puberte, hrozne nieco.
Ja odporúčam túto Peptidovú masku , balzam ktorý má veľké balenie + obsahuje peptidy a cenné oleje 🙂 https://www.kralovstvi-tiande.sk/peptidova-mask...
Dokonca opticky pery zväčšuje 🙂
Labelo vysušuje ako hrom. Mne sa zas najviac osvedcila taka malicka masticka, biela s ciernym vrchnacikom, byva biela alebo ruzova,myslim ze to vyraba Astrid
@lubmar Tomu sa hovorí aj hrozienková masť. Neviem prečo, ale ľudový názov 🙂
Používam roky bambucke maslo z DM 👌🏻

@anonym_autor ano, lebo už si na neho pery zvykly .. to už je take prehnané ..