pekna pre mladsie rocniky, len treba pravidelne farbit, lebo s odrastami to nebude ono 🙂
K danej tvári pasuje. Inak tieto odtiene pridávajú roky. A zvykne sa vymývať do nie veľmi pekného tónu.
Párkrat som také mala, počas SŠ a VŠ som prestriedala mnoho odtieňov bordovej, cervenej a rysavej 😅 dnes už by som si ich nedala, keď vidím staré fotky ako som vyzerala 😅 niekomu sa to proste hodí viac, niekomu menej
Tiez som mala takyto odtien este na strednej, aj na stuzkovej. Zalezi od konkretnej osoby, mne by napr nesla blond aj ked sa mi paci.
Ja sa divim baby, aky vek, aka tvar? Ak ti taka farba sedi podla farebnej typologie, tak si ju daj, ak nie, moze byt akokolvek pekna na obrazku ale tebe nesadne.
Presne, na babe ako na obrázku pristane uzasne, ale reagujem na tento príspevok lebo akurát 2 dni dozadu som pozerala reláciu, kde mala túto farbu trochu starsia pani a hneď to vo mne evokovalo ľútosť, že aký prežitok, pre ňu myslím, lebo už sa to pre ňu vôbec nehodilo.
Mala som pred 20 rokmi ...je pekná možno týždeň dva..uterák stále červený , veľmi sa vymyva...raz v lete má chytila búrka,pokiaľ som došla domov celé biele tričko som mala červené 😱

Krásna, len sa bude strašne vymývať