icon

Čo hovoríte na takúto farbu vlasov?

9. feb 2024
Čo hovoríte na takúto farbu vlasov?
vikisisi
9. feb 2024

Krásna, len sa bude strašne vymývať

deti95060810
9. feb 2024

pekná, ale skôr pre mladší ročník...
staršej pani pridá + 10 rokov

olivia_c
9. feb 2024

Nadherna, co je to za odtien inak? 🙂

janai1
9. feb 2024

Krásna. Mne takáto pekná vydržala týždeň 🤭

wishes
9. feb 2024

pekna pre mladsie rocniky, len treba pravidelne farbit, lebo s odrastami to nebude ono 🙂

tibor79
9. feb 2024

K danej tvári pasuje. Inak tieto odtiene pridávajú roky. A zvykne sa vymývať do nie veľmi pekného tónu.

koniarova
9. feb 2024

Pre babu do 25 ok. Pre staršiu nevhodné a nevkusné.

lindous
9. feb 2024

Párkrat som také mala, počas SŠ a VŠ som prestriedala mnoho odtieňov bordovej, cervenej a rysavej 😅 dnes už by som si ich nedala, keď vidím staré fotky ako som vyzerala 😅 niekomu sa to proste hodí viac, niekomu menej

cimage
9. feb 2024

Tiez som mala takyto odtien este na strednej, aj na stuzkovej. Zalezi od konkretnej osoby, mne by napr nesla blond aj ked sa mi paci.

stanulienkat
9. feb 2024

Krasna. Ale musis mat na to tvar.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
janica_
9. feb 2024

Ja sa divim baby, aky vek, aka tvar? Ak ti taka farba sedi podla farebnej typologie, tak si ju daj, ak nie, moze byt akokolvek pekna na obrazku ale tebe nesadne.

ankare
9. feb 2024

Krasna

zobaka
9. feb 2024

pre zeny mladistveho vzhladu a svetlej pleti je pekna

mabenn
9. feb 2024

moja oblubena, mala som ju v mladosti 🙂 nie kazdemu ale pristane

aaadkaaa
9. feb 2024

Mala som nieco take, krasne, ale strasne neprakticke na udrzbu

xenyja
9. feb 2024

Presne, na babe ako na obrázku pristane uzasne, ale reagujem na tento príspevok lebo akurát 2 dni dozadu som pozerala reláciu, kde mala túto farbu trochu starsia pani a hneď to vo mne evokovalo ľútosť, že aký prežitok, pre ňu myslím, lebo už sa to pre ňu vôbec nehodilo.

adulka07
10. feb 2024

Mala som pred 20 rokmi ...je pekná možno týždeň dva..uterák stále červený , veľmi sa vymyva...raz v lete má chytila búrka,pokiaľ som došla domov celé biele tričko som mala červené 😱