icon

Čo používajú celebrity pre mladší vzhľad?

6. sep 2024

Napr. Nicole Kidman, J Lo a iné, že sú tak vyhladené a predsa to nie je botox, lebo majú mimiku.

Strana
z2
ailiba
8. sep 2024

@domak2 tak ale na svoj vek vyzera super

bessdonna
9. sep 2024

po beznej kozmetike som si nevsimla,ze by sa nieco pohlo s tvarou k lepšiemu 😂nemam botox,vsak na materskej na to nie su financie a nosoustne vrasky uz su brutalne vidno.zacina ma to trapit trochu.mam 38.inak poznate niekoho vo svojom okoli,kto ma vyhladenu peknu plet v 40+ a nema ziadne zakroky?

3petka
9. sep 2024

Keby si ich stretla na živo, tak aj slzicku urobíš akú majú hroznú tvar.

mayami
9. sep 2024

@minenkak lifting preplácať zdravotná poisťovňa? To si dúfam nemyslela vážne. Vrásky sú nejaký zdravotný problém? By ti na to mamičky ťažko chorých detí, ktorým poisťovňa neprepláca liečbu povedali svoje.

lakebabe
9. sep 2024

@bessdonna kozmetika nepomôže nic, pokiaľ už máš ryhy alebo hlboké vrásky nepomôže nič len botox. Kamarátka skúšala všetky môže procedúry , chodila aj na to Hifu dva krát ročne, nechala tam cez 600 eur vždy a s vráskami ani nepohlo. O peniazoch za kozmetiku na vrásky ani nehovorim. Ja som to vzdala a radšej si to dam dva krát ročne dopichnut a mam svätý pokoj .

bessdonna
9. sep 2024

@lakebabe nemozem si to teraz dovolit 😪myslela som si,ze po navrate do prace dobra kozmetika spravi svoje.no ale uz stracam nadej.u mna len nosoustne ryhy nic ine.

lakebabe
9. sep 2024

@bessdonna tam stačí trochu kyseliny vyplniť a máš rok pokoj. Keď som zratala za tie roky predtým, co som vrazila do drahej kozmetiky a efekt žiadny, teraz ma to vyjde lacnejšie a krem si dam hocijaký.

minenkak
9. sep 2024

@mayami ešte,že sa nebavíme o matkach s ťažko chorymi deťmi,ktoré by mi niečo povedali

bessdonna
9. sep 2024

@lakebabe a kolko to cca vyjde prosim ta?bolo by to super urcite.

lakebabe
9. sep 2024

@bessdonna ťažko povedať koľko ti tam toho treba, ja si tieto ryhy zatiaľ nedávam, len čelo botox, ale kh vyjde +- 200 eur ml , tak neviem ci ti treba pol ml , ci celý. Ja si dávam len botox, ten je o dosť lacnejší ako kyselina , ale ten sa tam nedá dať do tých ryh.

Strana
z2