Ako dosiahnuť hustejšie vlasy pre dieťa?
Do ry večer prajem
Začalo to takto stále sme nad tým rozmýšľali lebo vlásky ratli ale boli veľmi tiedke strašne bolo vidno celú kožu
Dnes sne sa dozvedeli ze dostala od niekoho v škole vsi našli sme iba jednu lenže vo vlasoch boli tie vajíčka neviem presne ako sa to vola veľmi ťažko sa čistili tak sme ju dnes ostrihali malička je šťastná paci sa jej ze ma kratke vlasy sľúbila som jej ze keď sa sa ostrihať rok vlásky budú konečne hustejšie a budú krasne rast
Prosím vás otázka znie co by som mala robiť aby som jej splnila sľub sa sa niečo kúpiť v lekárni alebo predpísať u lekára alebo nieaka domáca maska?
Prosím vás komentáre ze som zla alebo niečo podobné si nechajte som smutná stoho veľmi ale nešlo to inakšie nedalo sa vyčistiť hlavičku poriadne a určite by som ju nenechala stakymi vlasmi je to prenu hnusný pocit ze vraj ma zvieratká vo vlasoch😩😩
@anjelicek26 ahoj nestíhala som ju kôli tomu ze ma ich aké mala ale kôli tomu ze sme si nevedeli sať rady poriadne vyčistiť jej hlavičku nechápem ľudí prečo nechajú ísť deti do školy ak vie ze ma vsi ta naša ma prvýkrát nemala to ešte nikdy tak sa bála plakala ze mami môžu mi spapať hlavičku?? Aj som sa zasmiala aj mi bolo jej veľmi ľúto
Dúfam že narastu rýchlo pozerám práve aj na internete sú nízke tie domáce masky pre deti ze napríklad od banánu a podobne no neviem ci to môže byť pravda
Stacilo sampon na vsi, prejst vlasy vsivakom a prezehlit, zajtra zviazat copiky a tee tree olej na zatylok a po vsi ani stopa... bohuzial toto sa v kolektivoch toci cele storocia, netreba kvoli tomu strihat a dietatu sa to da raz dva vysvetlit, dame sampon a vsetko vyriesene.. to je jedno teraz zbytocne nad tym spekulovat, my sme za tie roky skusili kadeco, proste nic nefunguje... chcelo to cas, tak ako u jej starsej sestry... kazdym rokom boli silnejsie a hustejsie, ako nastupila puberta...
Problém nie je v jej riedkych vlasoch ale vo vás, že to máte potrebu riešiť. Vašej dcére by bolo úplne fuk, aké má vlasy, keby ste to vy pred ňou nespomínali. Mení to nejak jej povahu, ovplyvňuje jej to život,robí ho horším? Zbytočne jej takými rečami môžete do budúcna zavariť na problém so sebadôverou, prikladáte význam úplnej blbosti. A čo ak jej nikdy nezhustnú a bude mať proste riedke vlasy? No nič by sa nestalo. Takto sa bude cítiť zle, lebo však jej mama jej povedala, že to je dôležité, mať ich husté.
No na toto neexistuje asi rada, keby sa dala naozaj hustota vlasov takto nejako ovplyvniť nejakým produktom tak by boli milionári. Z ostrihanie proste nepribudnu vlasové vačky naviac, ani z prípravkov. Škoda aj toho ostrihania moja 6 ročná by sa teda zjancila a to tiež nemá husté vlasy 😶 tiež majú teraz v škole vsi, tak ale ak to príde k nám ideme samponovat, zehlit a ostatné veci ako píše
@anjelicek26 .... Max 3rocneho syna by som frcla masinkou tam je to jednoduchšie pre všetkých a chalanovi je fakt jedno 😂 ....no teraz už na vašom mieste by som jedine čo spravila, ju chválila aké má krásne vlásky, keď budú rásť, aj keby to nebola pravda že sa v niečom zmenili, ale nech je šťastná. Aj naša má inak riedke vlásky ale myslím že si to ani sama neuvedomila nikdy, chodí hrdo ku kadernícke každý mesiac ostrihať ofinku, každé tri, styry cca si dá končeky podstrihnut a vždy sa tam teší ako veľká baba 😀
Od mala som od vsetkych ludi (okrem rodicov) pocuvla, daj sa ostrihat, potom ti zhustnu 🤦♀️
Vlasy su geneticky dane a s tym nespravime nic. My mame v rodine riedke vlasy, ktore pomaly rastu. Ti co mi to radili, im narastli vlasy za pol roka ako nic. Mne 10cm rastlo viac ako rok! Sestra ma este redsie vlasy ako ja a rastu jej maximalne po plecia. Chcela cely zivot dlhe vlasy a nic. Treba sa s tym zmierit.
Nic naozaj nic vlasy neurobi hustejsie
Ano, tiez mozem potvrdit, ze vlasy hustnu vekom. Moja 4.5rocna nebola strihana od narodenia. Do 2 rokov hola hlava, potom cista bieda a teraz po 4 narodeninach kukam, ze furt ich ma kratke, ale brutalne sa jej zahustili, neviem jej najst prstami ani kožu...
Hlavne jej nedavajte na vlasy nejake experimenty, aby sa jej to este nezhorsilo. Deti aj velke lekarske zakroky prijmu neskutocne pokojne, ako fakt.
Píšeš ako o 3r batoľati. Naozaj si 7r slečna myslí, že jej vsi zjedia hlavu?
Hustota vlasov sa deti. Jedine čo môžeš urobiť, je chodiť s ňou aspoň každé 3-4 mesiace ku kadernícke, ktorá jej vždy vlasy ,,ozdravi", dá správny strih, poradí vhodnú vlasovú kozmetiku. Ma mat po kom husté vlasy? Ak ich ma riedke teraz, bude ich mat riedke celý život (pokiaľ nejde o zdravotný problem)
Popracuj na dcerinom sebavedomí. Vlasy nie sú dovod na to, aby 7r dieťa kvôli nim bolo nešťastne!
Moja mala ,,pierka". Od 2r chodí ku kadernícke a dnes síce nemá husté (ani nám to nechýba... husté vlasy súvisia aj s celkovým ochlpenim tela) ale ma krásne lesklé dlhé zdravé vlásky.
Ono ta hustota je o pocte vlasovych korienkov a tie si na hlave nevycarujeme, mozno tak transplantaciou
Ahoj, myslim, ze ak sa uz s nou bavite o tom, ze ma redsie vlasy a ona ma pre to akekolvek neprijemne pocity, potom o tom viac uz nehovorte, mozno na to uplne zabudne. alebo ak sa k tomu ona sama vrati, povedz jej, ze sa ti zdaju uz hustejsie. Ona to aj tak o nejaky cas nebude vediet posudit, ona si na hlavu nevidi.
Splietas dve veci... Vsi - kazdy si tym preskakal, jednoducho boli su a budu a vzdy si najdu cestu cez slolocenske vrstvy. Vid epidemiu plostic vo Fr S vlasmi toho vela nenarobis-nud su, alebo nie su. Medicina si uz vie poradit s hocicim, ale s tymto nie a ked to niekto rozluskne, najde gen vlastosti, to bude bohatsi clovek ako EM. Znamej dost vypadali oo pendeponne, ale je malo korienkov, nemaju z coho byt vlasy. 🤴
Prosím ťa, prestaň ju deptať a klamať rečami o vlasoch. Ak má mať riedke vlasy budú také vždy a žiadne šampóny a stíhania tomu nepomôžu. Prečo ju radšej nenaučíš, že každý je jedinečný? Vši ste jej mali normálne vyčesať, umyť hlavu šampónom a vysvetliť čo sa deje. Robíte z nej hlupejšiu ako naozaj je.
@simona20201309 presne aj moja dcéra má také pierka.... To je spravodlivosť syn má tvrdé husté vlasy, také ozaj že na dotyk pevné, a dcérka bola skoro do 3 rokov plesata ale tak že si stále myslela že je to menšie dieťa lebo bola bez vlasov 😂 a keď jej konečne narástli tak ma také jemnulinke pierka....tiež chodíme pravidelne ku kadernícke, za jedno ofinku, za druhé končeky sem tam.... Ma ich zdravé, lesklé, nikdy sa pred ňou nebavíme o tom že by ich mala riedke, vždy povieme len aké ich má krásne, lesklé, keď xapletieme vrkoče kučeravé princeznovske...a ona je s nimi úplne spoko nikdy ju nenapadlo žeby neboli ok 😃
Ja som od malička mala riedke vlasy a až do základky som bola vždy ostrihaná na chlapca, lebo si rodičia mysleli že mi zhustnú. No a teraz po 30 rokoch stále rovnaké riedke vlasy🙂) Takže keď ich má raz riedke tak aj zostanú. Ja som si zvykla a som aj spokojná, hlavne že za pár minút mi uschnú.
Moji rodicia sa tiez snazili mi zhustnut vlasy kadejakymi chemikaliami ked som bola decko a nie nezhustli mi nikdy. Este ma aj vzdy strihali nakratko, lebo vraj mi to vzdy lepsie pasovalo 😠
vsi mala aj zvagrina so superhustymi vlasmi, tazko tahala hnidy a ani ju nenapadlo strihat nakratko !
Moja 2 ročná mala len take pavucinky, teraz ako 17 ročná má husté vlasy pre 3 hlavy....po mne nie
Ja ako dieťa som mala problémy s riedkymi vlasmy a moja mama sa neuspokojíla s tým, že na to nič nieje a nasla mi dobrú dr ,ktorá mi veľmi pomohla. Ja riešim s dcérou síce iné ale vlasové problemy. Veľmi odporúčam trichologicke vysetrenie vlasov, kde vysvetlia prečo je problém, niečo odporučia atď. Samozrejmosťou sú vitaminy.
@bubuzu určite som jej nepovedala ze je dôležité mať ich husté lenže dievcatko sa sťažuje je jej vidno pokožka ze prečo to tak ma tak sme to skúsili a po druhé je šťastná paci sa jej to vy ako matka viete súdiť len tie druhe mami proste také sprosté reči si nechajte pre seba určite nerobím s dcéry hlúpu a ani nič podobné a určite jej stým hlavu nemôžem proste chce ich mat husté lebo dievcata pri nej majú dlhé pekne vlasy a ona ich vraj také nemá tak sme skúsili to co nám radili
@fiafia jasne určite dakujem dievcatko ma 7 rokou je veľmi rozumná proste jej to vadí ze ma takéto vlády lebo jej vidno kožu stále sa pita mama prečo mám tu takto a tu nemám prečo no co môžem rozprávať hoci co stále ta istá otázka dookola niektoré mami si tu vypisujú a odsudzujú niesom perfektná mama ale určite sa snažím prenu spraviť všetko možné lebo ju milujem a nie hneď odsudzovať ďakujem a verím ze určite niečo existuje❤
@katulienkax jej to veľmi pasuje stále ide do zrkadla smeje sa na seba a hraje sa s vlasmi na jednu stranu na druhu😄
Pokiaľ je šťastná som aj ja
@ahhola aj jej vypadávajú lekárka poradila brat vitamíny a ostrihať nieje úplne na krátko ma ich trosku dlhšie ako sú ramena
@januska12323 prosím ta spametaj sa stymi slovami určite svoju dcéru nedeptam hlúpostami po druhé určite by som žiadnej mame nenapísala takto sprosté one matky zabíjajú svoje detičky robia všelijaké sprostosti určite z nej hlupanu nerobím ak chceš takto písať ľuďom a robiť zo seba ze si zaujímavá a neviem co tak sa preber lebo niesi zaujímavá ty si perfektná matka ze môžeš takto surovo písať druhým?
@1mina ❤❤neexistuje jediný deň aby som ju nepochvalali nieje deň aby som jej dookola nehovorila ako ju milujem je to moje lepidlo😄❤
Unas to bolo také ze stále to odnas sama pitala nikdy som jej nepovedala ze ma zle vlasy alebo ze niečo musí proste dievcatko je múdre stále sa vypituje prečo mám takto ze mi vidia kožu a nikola to nemá prečo stále to isté môžem si snou sadnúť q neviem co proste je veľmi všímava
Ale 100% nikdy som jej nic zle nepovedala a určite by som jej niečo škaredé povedala o jej osobnosti ako tu kritizujú mamičky možno že to pomôže neviem ale určite viem ze je šťastná ze jej sa to paci
A nema prerednutu len" cesticku"... uz aj take som videla, zeny vlasy celkom ok a cesticka na cm presvita...vplyv slnka v lete? 🌞
@ahhola neviem presne ako to opísať ale sú to boky pri čele oby dve boky sú veľmi riedke úplne troska vlasy celé jej to vydno ako keby tam ani vlasy neboli
@veve889 tuto dávam fotku

Vlasky hustnu vekom a nie strihanim, fakt ste to mohli vyriesit inak... ved je dnes tolko moznosti.. dcera ma tiez velmi riedke vlasy a teraz v 9 rokoch ako tak zacinaju hustnut... strihana bola 2x v zivote (2-4cm na zarovnanie), keby ju dam na kratko, ziadne vlasy nebude mat proste, u nas je problem aj rast celkovo dlzka nejako nepribuda... lekar ti nic nepredpise, selen-zinok je fajn, ale len ked chyba a nie davat navyse dietatu hlava nehlava kvoli vlasom, rovnako nejake kofeinove sampony ci ricinove zabaly pre dieta no ja ti neviem...