Ako dosiahnuť hustejšie vlasy pre dieťa?
Do ry večer prajem
Začalo to takto stále sme nad tým rozmýšľali lebo vlásky ratli ale boli veľmi tiedke strašne bolo vidno celú kožu
Dnes sne sa dozvedeli ze dostala od niekoho v škole vsi našli sme iba jednu lenže vo vlasoch boli tie vajíčka neviem presne ako sa to vola veľmi ťažko sa čistili tak sme ju dnes ostrihali malička je šťastná paci sa jej ze ma kratke vlasy sľúbila som jej ze keď sa sa ostrihať rok vlásky budú konečne hustejšie a budú krasne rast
Prosím vás otázka znie co by som mala robiť aby som jej splnila sľub sa sa niečo kúpiť v lekárni alebo predpísať u lekára alebo nieaka domáca maska?
Prosím vás komentáre ze som zla alebo niečo podobné si nechajte som smutná stoho veľmi ale nešlo to inakšie nedalo sa vyčistiť hlavičku poriadne a určite by som ju nenechala stakymi vlasmi je to prenu hnusný pocit ze vraj ma zvieratká vo vlasoch😩😩
Dnes uz su mozne transplantacie vlasov, zozadu z temena hlavy jej do tych kutov posadia cibulky, v pohode to poriesi... keby ju to ma velmi trapit jedneho dna...
@anjelicek26 dúfam v tom ze to dáme aj takto neviem uvidíme ale ako je tam na fotke ma.obydve strany a nie ako mi píšu iné mamičky ze oblujem svoju maličkú a neviem co určite by som nechcela pre svoju malú niečo zlé a niesom debil aby som sa s malým deckom rozprávala otom aby si to dala do hlavy a riešila to lenže ako vidíte na fotke sama to vidí a ja sa tým trápim lebo jej neviem pomôcť
Ja nehovorím, že robíte z dcéry hlúpu. Ale sama mám deti a vidím ako ľahko sa dá rečami ovplyvniť ich zmýšľanie. Môj syn má inú farbu vlasov ako je bežne a som si istá, že iný rodičia by na to upozorňovali a venovali tomu pozornosť ,my to nerobíme a on si to vďaka tomu vôbec nerieši. Máte sa tu na fóre pýtať, ako sa.prestat zaoberať hustotou vlasov svojej dcéry tak, aby aj ona pochopila, že na tom pramálo záleží. Vy namiesto toho chcete rady ako splniť nesplniteľný sľub, ktorý ste jej dali. Čiže ak ju máte rada, uvedomte si, že na tom vôbec nezáleží, proste na to prestaňte poukazovať a ona to prestane riešiť. To pre ňu urobte, ak ju máte rada. Naučíte ju tak aj, že si nemá podobné veci všímať a už vôbec nie na ne poukazovať aj pri iných ľuďoch.

Vlásky ak dávame do gumičky tak sa jej to nepáči a real je ostrihana tak vlásky na rozpustené nevidí to rak ani otom nerozpráva lebo rozpustené vlásky to zakrývajú