icon

Čo robiť s rozlietanými kučeravými vlasmi?

18. júl 2024

Pridám fotku do komentára. Mam ich rozlietane. Sú kučeravé, myslím, že ich nemám suché. Neviem ci ich ostrihat alebo aké produkty používať. Viete poradiť aj pripadne ci ist do salóna a dobrý salón v ba?

Strana
z2
dominikamacakova
18. júl 2024
sisska96
18. júl 2024

Gliss kur produkty a dať si ostrihať na vrstvy - postupne. Kučeravé vlasy na nestrihajú do rovna

dzejny656
18. júl 2024

Ahoj, prosím ta nepočúvaj tieto rady tu a hlavne si nekupuj žiadne z tých produktov. Pozri si na FB skupinu Haircare - pece o vlasy. Nájdeš tam veľa rad priamo od kaderníčok ako sa o vlasy starať a co potrebujú. Základ je aby si si vlasy vyčistila a urobila testy - test elasticity aj poreznosti. Iba tak budeš vedieť co vlasom chyba a co si máš kupit ci potrebujú hydratáciu, protein atd. Vieš tam aj poslať fotku a poradia ti.

terina25
18. júl 2024

@sisska96 len to nie, do postupna nie urcite

jogobella11
19. júl 2024

Mam presne tento typ vlasov,mierne vlnite,ktore ked sa rozcesu vyzeraju presne takto,vlnity vlas sam o sebe zvykne byt viac suchsi.Za mna najlepsie na takyto typ vlasov je znacka Moroccanoil.Trosku drahsia znacka,ale oplati sa investovat.Kupit si ich olej,bezoplachovy kondicionarer plus klasika sampon,kondicioner a maska

sisska96
19. júl 2024

@terina25 čo by nie. Aj ja mám dlhé kučeravé vlasy, postupne strihane. Oveľa krajšie. Predtým som mala takisto do rovna, no vyzeralo aj mne tiež hniezdo zo slamy, žiadny tvar

autor
19. júl 2024

Baby takýto je výsledok od kaderníčky.

lienkashcj
19. júl 2024

Ahoj máš vlasy ako ja, myslím tým že sú vlnité mňa najviac štvú tzv baby vlasy.
Ja mam také vlasy keď dlhšie nie som u kaderníčky. Takže chodievaj tak raz za 3 mesiace nech ti podstrihne končeky. Keď chodíš pravidelne stačí aj podstrihnutie o 1 cm.
A keď si zmývam vlasy tak používam túto rutinu:
1. TRESemmé Purify & Hydrate
2. Šampón používam Shu Uemura sú naozaj drahé ale sú skvelé lepšie než drogeriove šampóny. Používam "oranžovú radu" tá je na suché vlasy a striedam to(hlavne keď niekde idem) s "modrou radou" ktorá je na objem. Nie sú lacné ale vydržia dlho mávam ich 5-6 mesiacov a to sa zmyvam(vlasy) 2x do týždňa. Tiež to používam 2x: 1x keď si ho nanesiem tak hlavu "vydrhnem" aj kefkou(nie klasickou ale tie na masáž a potom opláchnem a nanesiem ešte raz aby som ho vmasírovala do vlasov a chvíľu počkám.
3. Maska(používať aspoň raz to týždňa) do dĺžok. Dobrá je napr. jedna od kórejskej značky(len meno má nenápadne)
4. Nakoniec KONDICIONÉR kt je veľmi dôležitý lebo vlasy ktoré šampón otvorí on uzavrie. Tiež používam od Shu Uemura podľa rady.
A POSLEDNÝ KROK UMYŤ(/zmyť na konci) SI VLASY STUDENOU VODOU.

Tiež používam od Shu Uemura lak na vlasy a pred tepelnou úpravou termo ochranu.
Táto vlasová kozmetika je drahá ale dlho vydrží a je prírodná(je to japonská značka).
Kupujem na notino.

TOTO NIE JE REKLAMA ALE LEN SOM CHCELA NAPISAŤ A PORADIŤ.
Aspoň ja som spokojná.

autor
19. júl 2024

@lienkashcj ďakujem pozriem si to 😊 No dnes mi dala veľa produktov kadernícka, tak neviem ci chcem hneď skúšať iné, uvidim ako mi to od nej sadne.

lienkashcj
19. júl 2024

Jasne skus od kaderníčky a ak nebudeš spokojná alebo to tvojim vlasom nebude pasovať môžeš skúsiť toto. Je to na tebe 🙂

Strana
z2