icon

Čo robíte pre pocit krásy a sebavedomia?

5. mar 2024

Dnes som bola so synom na ihrisku a cítila som sa pri ostatných mamičkách na ihrisku (na dedine) ako vrece odpadkov...bežne sa nemalujem, len príležitostne, nemám najlepšiu pleť, póry, znamienka..celkovo mám škaredú tvár..mala som cop a fakt som sa cítila divne.. neprídem si vôbec pekná, mám kruhy pod očami a vyzerám hrozne na to že mám 24 rokov...ženy čo robíte preto aby ste boli krajšie? Malujete sa každý deň? Chodíte často na kozmetiku čistenie pleti a podobne? ..potrebujem čarovný prútik na to aby som bola pekná 😂🙈

Strana
z2
mamamasama
5. mar 2024

Saty robia cloveka. Na detskom ihrisku som kazdy den. Pekne oblecena, ucesana, decentny make up, upravene nechty, biele zuby. Denne sa staram o plet, zuby, vlasy, telo. Fitko 4 krat do tyzdna.

andrejka1974
5. mar 2024

Ja sa vôbec nemalujem na kozmetiku nechodím a cítim sa skvele

zzuunnaa
5. mar 2024

zienky to vy ako stíhate sa na materskej namaľovať, vlasy si upraviť? 😀 dajte tip lebo ja niekedy ani tu maskaru nestíham dať, lebo len za dieťaťom musím stále čo kým vezmem špirálu do ruky už je na druhom konci domu 🙈 a @autorka musíme chodiť na rovnaké ihriska a hneď sa budes cítiť pekne lebo ja chodím niekedy jak bezdak ale proste nemám ako inak, lebo kebyže mám aj seba aj dieťa chystať asi ani von nevyjdeme lebo to časovo nevyjde 🤣😀

zuzanazu85
6. mar 2024

Veľa toho našeho sebavedomia vedia urobiť aj naše polovičky 😏(si krásne strapatá hneď z rána). Napríklad,čím som staršia,tým menej ,, hádžem na tvár skrašlovadlá". Pamätám si,že ako -násť ročná nevyšla von bez ,,masky" na xichte a teraz mi úplne stačí, pekný úsmev,balzam na pery a korektor pod oči 🤣.

momoftwo
6. mar 2024

@nevenka zena tebe velku medailu za dve tak malicke deti v 40tke, ja by som to nedala oripadne by som vyzerala jak bosorka😂 ja mam par rokov po 30tke a toto druhe doeta mi niekedy dava dobre zabrat tiez som spotena a to mam jedno male😄 druhe je relativne uz velke

ana82
6. mar 2024

@momoftwo joj žena, ale ty si bohyňa😉ty aj vo vreci by si vyzerala výborne👍

ariannazara
6. mar 2024

Chodím na kozmetiku, vlasy.
Dávam si mejkap ale len tak jemne, aj na ihrisko sa pekne oblečiem. Hoci len teplaky ale pekne;) proste niekedy stačí fakt malo, dat si trochu mejkapu upraviť vlasy.
2 krát do týždňa si dávam masku na pleť. Kúp si vankúšiky pod oči gélové možno trošku pomoze

momoftwo
6. mar 2024

@ana82 momentalne sa tak vobec necitim, som s malou v nemocnici a som rada ze som. Hlavne aby jej bolo uz lepsie😞 ale dakujem krasne🤍

ana82
6. mar 2024

@momoftwo joj ☹skoré uzdravenie ❤

slavka1988
6. mar 2024

Na materskej som moc nemala peniažky ,tak to bolo take staranie sa len krém na tvar jemný BB krém ktorý troska zakryl nedokonalosti umyla zuby,dala do drdola vlasy a isla ale neskôr časom som si povedala že aj ja chcem byt pekná ,nie kvôli ostatným mamičkám ,ale najmä pre seba 🙂 takze teraz už zájdem aj ku kadernícke a aspoň na trhanie a farbenie obočia 🙂 treba si troska peniazkov dopriať aj sebe a aj piť dosť veľa vody 🙂

momoftwo
6. mar 2024

@ana82 dakujem🥰

akvi
6. mar 2024

Ja som sa skoro nikdy nemalovala, našťastie mám dobrú pleť. Ale, ak som sa cítila niekedy škaredo, tak som sa veru snažila urobiť všetko preto, aby som sa cítila lepšie a make-up k tomu patril. Nič výrazné, stačilo aj obyčajné BB -cko, trochu licenky, korektor a lesk. A hneď bol deň krajší. Aj oblecko, tepláky k dobrému pocitu nikdy neprispeli, takže občas som sa aj na to ihrisko obliekla tak, aby som sa cítila pekne.

A z kozmetiky ja nedám dopustiť na G&G a Missha BB. S týmto si úplne v pohode vystacis. To G&G mne pomohlo na začiatku kým som si zostavila nejakú rutinu, oni nemajú nejak veľa tých výrobkov, tak človek sa v tom nezamoce. Na kozmetiku ja teda nechodím vôbec a ku kaderníčke dvakrát za rok podstrihnut. Ono to, či sa cítiš pekná, je viac v hlave, ako v tom, ako skutočne vyzeráš, alebo či chodíš ku kozmeticke, ale ak to nedáva hlava, tak pomôže začať práve tým vonkajšom.

thoughtfulweirdo
6. mar 2024

Za mňa krása ženy vôbec nespočíva v tom, čo si na seba natrie alebo oblečie. Pravidelne vídavam nádherné ženy v teplákoch, aj s akné, aj s vráskami, aj s neuhladenými vlasmi, aj s kruhmi pod očami, aj s nedokonalou postavou. Je to o tom, čo ide z teba, spokojnosť, vyrovnanosť, sebaistota, úsmev, príjemný prejav 🙂

barborachors
6. mar 2024

cistim si pleť sama, chodim na nechty a obcas na vlasy a raz za cas si doprajem botox. Jem malo a zdravšie veci, chodim medzi ludi sa baviť a mam svoje záľuby. A tiež mam obrovské póry, ale zasa baby co nemaju póry, maju jemnejšiu plet a zasa vrasky, Ja vrasky nemam žiadne. Takze bud rada za póry a mimochodom, vlasy v cope su sexy, staci dat náušnice a lesk na pery a hned je den krajsi. A treba sa vediet rozmaznávať. To je čaro krásy.

nevenka
7. mar 2024

@momoftwo dik, ale ked pozeram na Teba, tak sa mozrm ja schovat dakde do mysacej diery, Ty by si vyzerala 100x lepsie jak ja. Boze, kde uz mam tu kuceravu hrivu a tak. Jak vypelichana sliepka a kuriatka okolo mna 😅🤣. Ale to, ze som nizka a nemalujem sa, tak mi tipuju menej, max. 35, i ked osobne si myslim, ze za posledne 4 roky dost vidno uz vrasky. Mam suchu plet, tak vejariky okolo oci su teda fest riadne uz. A trosku viac sa snazim starat.

katka700
7. mar 2024

Okrem bežnej hygieny a základnej starostlivosti (aj pokožka ježibaby vyžaduje hydratáciu) nič. Narodila som sa škaredá, načo do pitche sa tým trápiť do 70tky. Nemôže byť každá Monika Beluci. Má to aj pozitíva. Nikdy som nezažila sexuálne obťažovanie. Keď idem okolo stavby robosi sa pozrú a hneď pracujú svižnejsie aby sa náhodou nepozreli druhý raz 😂
Inak mám vážne obavy o toho rómskeho kopaca co ma pred dvoma dňami oslovil nazdar bábika 🤔 mal by zájsť na očné inak si s tým krompacom ublíži 😂

nevenka
8. mar 2024

@katka700 s humorom sa zije ovela lahsie...😊

akvi
8. mar 2024

@katka700 perfektne zhrnuté 😂😂😂 Ja poznám ešte jednu výhodu nie dokonalého vzhľadu, nikdy sa na mňa nelepili idioti s IQ tykve 😁 , ktorým šlo len o jedno.

megg1
9. mar 2024

O plet sa treba starat, nebudes mat na nej potom viditelne pory a vyrazky. Ani nejde o to kolko sa licis, ale aky je zaklad, ktory licis a ako sa licis. Plet si cisti, pouzivaj pletove vody, sera, cim si starsia, tym viac tvoja plet potrebuje starostlivosti. Co sa tyka licenia, menej je viac, ale treba vediet ako, neviem aku mas plet, ale ak treba zakryt nejake vyrazky, tak ich zakry, zvyrazni pery, jemne si nalic obocie, zvyrazni oci spiralou. Nahe licenie je vzdy skvela volba, preco sa teda neupravit, nevyzdvihnyt to pekne, vsak sme zeny.

alyel
10. mar 2024

Dobrý deň. Ja mám 50+. Ak môžem poradiť, tak ja osobne používam kórejsku a japonsku kozmetiku. Majú skvelé produkty za super cenu. Už aj na Slovensku sú eshopy s kórejsku kozmetikou, ale ja najradšej objednávam z Yesstyle, sú tam lepšie ceny. No doručenie trvá dlhšie, tak sa snažím pred zásobiť. Veľmi mám rada ich plátenkove masky, gélové vankúšiky pod oči. Pijem zelený čaj, beriem občas suplumeny, napr. Reservatol a zároveň sa treba aj psychický nastaviť. Sama sa pochváliť. 😀Viem, že občas prídu aj ťažké chvíle. Ako hovorila moja mamka, tak mladosť je sama o sebe pekná. Držím palce a nech sa Vám darí.

jankasmejka
10. mar 2024

Ja pre to, aby som bola krajšia, nemusím robiť nič. Ja som sa pekná už narodila a teraz to len udržujem.🍀

patrixxx23
23. mar 2024

@momoftwo ahoj,prosim ta aku kozmetiku poradis na skvrny na tvari a pory? Mam cierne bodky a pory rozsirene a k tomu v tehotenstve sa mi spravili flaky na tvari,no hroza,neviem co skor na plet 🤦🏻‍♀️

momoftwo
23. mar 2024

@patrixxx23 ahoj, na pigmentove skvrny jednoznacne expigment, nic ine mi nepomohlo. Na pory a zjednotenie by som zaradila do rutiny exfoliant od TO s AHA a BHA kyselinami(taka cervena vodicka) niacinamid a Cecko je tiez dobre na problemy co popisujes ale Cecko nekombinuj s expigmentom. Urcite kazdy den spf 50 ako posledny krok

cecilia29
23. mar 2024

Ja sa našťastie na ihrisku stretávam s obyčajnými ženami ako som aj ja
Ale ak chceš vyzerať vyzerať lepšie, stačí sa lepšie obliecť, možno vlasy nedať rýchlo do copa ale nejako u pravit a ideš. Určite by som sa nemalovala pre obycajne ihrisko. Skôr sa zamerala na to aby pleť bola pekná aj keď nemáš make up

patrixxx23
24. mar 2024

@momoftwo dakujem 🙂 a ten expigment krem sa pouziva tak,ze si dam siero,krem denny a potom az ten expigment? Na celu tvar ,ci len na postihnute miesta?

momoftwo
24. mar 2024

@patrixxx23 nie ten expigment sa pouziva len vecer len na postihnute miesta a predtym ani potom sa nedava uz nic, to je ako liecba, to nieje krem z ktoreho si skladas rutinu, pouziva sa len dovtedy kym skvrny nezmiznu

patrixxx23
24. mar 2024

@momoftwo jaj,cize vecer si len vycistim plet a na postihnute miesta nanesiem krem…no ja ked si nedam hned krem po vycisteni,tak mam taku suchu ,napnutu pokozku,neviem ci by som to vydrzala bez hydratacie pleti 🤦🏻‍♀️

momoftwo
24. mar 2024

@patrixxx23 mozes si dat krem ale potom pockaj 10 min a daj expigment, ale z toho expigmentu budes mat velmi suchu pokozku na tych postihnutych miestach aj tak, ja som to mala aj dost cervene

severova
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2