Dali ste si niekedy ostrihať dlhé vlasy?
Ahojte zaujímalo by ma či ste si niekedy dali ostrihať dlhé vlasy na krátke...mohli by ste pridať pred a po pre inšpiráciu totiž plánujem už veľmi dlho ísť na krátko ale mám trošku strach 🤦
ked som bola na strednej som sa ostrihala a plakala som rste mesiac…teraz mam 30, po porode pol roka a tyzden dozadu som sa ostrihala z dlhych na kratke a nelutujem. teraz to berem uplne inak, je to nesku
tocna ulava, nezavadzia to. nechomle sa to, som velmi spokojnaaa 🙂)
@kikuska555 ani by som nepovedala ze sa jedna o tu istu osobu. Dlhsie ti viac seknu
@aurelia2000 hnedé si mala oveľa oveľa lepšie . Vyzerala si tak dievčenský 👌🏻
@moly09 ja mam take stavy ked mam po plecia tak potom sa dam ostrihat na kratke ale take cca 3 cm. Ale to tak raz za 3 roky ma chytne
@moly09 ja som si uz viac krat ostrihala dlhe vlasy, ktoré som mala po pás. Vzdy ma to po par rokoch prestane baviť a potrebujem zmenu tak ich potom radikalne seknem tak po plecia 😀 (ako na foto). Podla mna je takýto uces velmi šik ❤️ potom zas necham zapustit a tak dookola 😅 ... Ak sa ti pyta zmena chod do toho, ved vlasy dorastú 🙂...ale zas také tie úplne krátke "chlapčenské" strihy sa mi uz nepáčia a málokomu pristanú.
@crazyinlowe ale toto je dosť iny strih ako chce autorka ...toto je neporovnateľne
Si pekná, takže si môžeš dovoliť aj vieš čo na hlave 😀 Ale rátaj s tým, že úprava je masaker
@moly09 Mala som vlasy pod zadok, keď som za túžila po zmene... A tak ma ostrihali na krátko, po krk 🙈 To bola pre mňa obrovská zmena 😬 Fucalo mi na krk a to ja neznesiem 😂😂 Tak vlasy opäť rástli a boli opäť pod zadok... A zase prišiel zlom a vlani išli dolu 😁 Tentoraz "len" pod lopatky 👍 Zatiaľ som s tým relatívne v pohode, asi je to už tým vekom 😁😁 Dlhé sa hodia skôr mladým dievčatám 🤔
@akvarelka ved SME MLADE
Ano. Dala som sa .
Vtedy som mala 22rokov. Vlasy pod lopatky a kratucke vlasy po ostrihani.
Asi 4cm.
Fotky nemám lebo som zrušila pokec a tam boli 😆 ale mala som vlasy pod cecky a keď som sa nudila som si ostrihala vlasy po uši (vždy sa striham sama ku kadernícke nechodím🫣)😆 tak som sa ostrihala už 3x
@moly09 si krasna kočka musim povedat a kľudne sa daj ostrihať, ak ta to pokusa. Ten uces so si pridala je kratke pixie a podla mna by ti to slo. Zmena je zivot a vlasky dorastu. Ja sa davam strihat stale a kadejako (sestra, aj mamina kadernicky 😅) a neviem ci je nejaky uces, co som este nemala. Nosim boba, dlheho, aj kratkeho, aj mikado, aj kadeco naozaj. Vzdy mi dorastu vlasy a uz spekulujem co s nimi 😅🫣.
@veronikaa1998 Tie dlhé vlasy boli krásne
Aj ja som si ich nedávno nechala strihnuť, neriešim to nejak...však vlasy dorastu.
Dala som sa ostrihať, cez projekt: Vystrihaj sa Slovensko. Z dlhých vlasom skoro po pás na mikado, aj som vtedy schudla. Cítila som sa ľahko, mala som dobrý pocit pri ❤️, že niekomu pomôžem. Ale je pravda, že moja 3 ročná dcérka asi mesiac plakávala večer, lebo ja som ju s dlhými vláskami šteklila a zrazu už nebolo čím....
Teraz mám o5 dlhé vlasy a rozmýšľam nad ostrihaním.
A súhlasím s názorom, že vlasy dorastú.
@moly09 áno, minulý rok som mala vlasy po zadok a dala som ich skrátiť po plecia. Priateľa skoro trafil šľak, ale ja som sa cítila super 🙂
@menet A ja mam hrozne husté vlasy, krk ma veľmi bolel. Fotene pred strihaním.
Aj ja som išla z takých 👇 (vlastne ešte dlhších, ale nemám foto) na mikádo. Bolo to v decembri 2021, teraz mám vlasy skoro po lopatky. Hádam ešte raz vlasy opäť darujem. A tiež sa pridávam k @alenka76 deti si tiež dlho zvykali na moje krátke vlasy🥹
@menet moja aktuálna dĺžka vlasov. Agamu si nevšímajte 😅😅

@moly09 boze ja stale uvazujem hlavne pri suseni uz ich mam dost od 15 rokov mam pod zadok a uz mam 46 a stale ich mam ked ma vzdy naseru tak mi ich manzel ide strihat a ja ze po lopatky a ked zacina tak ja ze len po pas len po pas a potom sa na tom smejeme,ze mi 8ch je tak luto furt mi narastu pod zadok ale teraz ich n9sim uz len v drdole hore takze ani ich uz nevnimam ale milujem ich a neostrihala by som ich su moje.