icon

Dali ste si niekedy ostrihať dlhé vlasy?

moly09
23. jan 2023

Ahojte zaujímalo by ma či ste si niekedy dali ostrihať dlhé vlasy na krátke...mohli by ste pridať pred a po pre inšpiráciu totiž plánujem už veľmi dlho ísť na krátko ale mám trošku strach 🤦

adrianajozko
24. jan 2023

@moly09 boze ja stale uvazujem hlavne pri suseni uz ich mam dost od 15 rokov mam pod zadok a uz mam 46 a stale ich mam ked ma vzdy naseru tak mi ich manzel ide strihat a ja ze po lopatky a ked zacina tak ja ze len po pas len po pas a potom sa na tom smejeme,ze mi 8ch je tak luto furt mi narastu pod zadok ale teraz ich n9sim uz len v drdole hore takze ani ich uz nevnimam ale milujem ich a neostrihala by som ich su moje.

kikuska555
24. jan 2023

Prva foto je sice uz teraz aktualna ale pred ostrihanim som mala rovnako resp este trochu dlhsie a isla som na kratko 🙈😂 viac by som to uz ale neurobila 😂

katka0905
24. jan 2023

@moly09 raz a už nikdy viac, rok sa mi potom snívalo, že mám dlhé vlasy, veľmi mi chýbali.

lenagawel
24. jan 2023

ked som bola na strednej som sa ostrihala a plakala som rste mesiac…teraz mam 30, po porode pol roka a tyzden dozadu som sa ostrihala z dlhych na kratke a nelutujem. teraz to berem uplne inak, je to nesku
tocna ulava, nezavadzia to. nechomle sa to, som velmi spokojnaaa 🙂)

kvetinka75
24. jan 2023

@kikuska555 ani by som nepovedala ze sa jedna o tu istu osobu. Dlhsie ti viac seknu

158polica158
24. jan 2023

@aurelia2000 hnedé si mala oveľa oveľa lepšie . Vyzerala si tak dievčenský 👌🏻

verosika
24. jan 2023

Citila som sa vyborne. Chcelo to zmenu a odstrihnut tie nepekne konce. Teraz mam zas dlhe, nechavam si narast, aby som zas mohla niečo radikalnejsie vymysliet 🙂

nela82
24. jan 2023

@moly09 Za mňa sú vlasy "korunou krasy" a dlhé vlasy=mladost...
Mam dlhé vlasy a nikdy sa ich nevzdám.

kamarelo10
24. jan 2023

@moly09 ja mam take stavy ked mam po plecia tak potom sa dam ostrihat na kratke ale take cca 3 cm. Ale to tak raz za 3 roky ma chytne

crazyinlowe
24. jan 2023

Áno prečo nie 🙂 vlasy dorastu

lulu2020
24. jan 2023

@moly09 ja som si uz viac krat ostrihala dlhe vlasy, ktoré som mala po pás. Vzdy ma to po par rokoch prestane baviť a potrebujem zmenu tak ich potom radikalne seknem tak po plecia 😀 (ako na foto). Podla mna je takýto uces velmi šik ❤️ potom zas necham zapustit a tak dookola 😅 ... Ak sa ti pyta zmena chod do toho, ved vlasy dorastú 🙂...ale zas také tie úplne krátke "chlapčenské" strihy sa mi uz nepáčia a málokomu pristanú.

smajlik323
24. jan 2023

@crazyinlowe ale toto je dosť iny strih ako chce autorka ...toto je neporovnateľne

dominikamacakova
24. jan 2023

Si pekná, takže si môžeš dovoliť aj vieš čo na hlave 😀 Ale rátaj s tým, že úprava je masaker

akvarelka
24. jan 2023

@moly09 Mala som vlasy pod zadok, keď som za túžila po zmene... A tak ma ostrihali na krátko, po krk 🙈 To bola pre mňa obrovská zmena 😬 Fucalo mi na krk a to ja neznesiem 😂😂 Tak vlasy opäť rástli a boli opäť pod zadok... A zase prišiel zlom a vlani išli dolu 😁 Tentoraz "len" pod lopatky 👍 Zatiaľ som s tým relatívne v pohode, asi je to už tým vekom 😁😁 Dlhé sa hodia skôr mladým dievčatám 🤔

adrianajozko
24. jan 2023

@akvarelka ved SME MLADE

afrrodita
24. jan 2023

Ano. Dala som sa .
Vtedy som mala 22rokov. Vlasy pod lopatky a kratucke vlasy po ostrihani.
Asi 4cm.

adoska717
24. jan 2023

Fotky nemám lebo som zrušila pokec a tam boli 😆 ale mala som vlasy pod cecky a keď som sa nudila som si ostrihala vlasy po uši (vždy sa striham sama ku kadernícke nechodím🫣)😆 tak som sa ostrihala už 3x

lenjaona
24. jan 2023

@moly09 ja som si nestrihala vlasy x rokov, dlhé sú dosť 😁 ako hovorievali starí rodicia ..kratke vlasy moze mat kazdy ale dlhe malokto 🙂 nevzdala by som sa svojej hrivy
Mozno jedneho dna ktovie ale teraz isto nie

ariesi
24. jan 2023

@mira0611 presne tak aj ja, vlasy pod zadok, raz cestou okolo kaderníctva už boli po plecia. Mama mi to vyhadzovala na oči ešte pár rokov. Potom som išla na extra krátke, cca 3 cm, to ma bavilo tak par rokov, potom boli pod lopatky a terwz taky dlhší bob

luizina
24. jan 2023

@moly09 si krasna kočka musim povedat a kľudne sa daj ostrihať, ak ta to pokusa. Ten uces so si pridala je kratke pixie a podla mna by ti to slo. Zmena je zivot a vlasky dorastu. Ja sa davam strihat stale a kadejako (sestra, aj mamina kadernicky 😅) a neviem ci je nejaky uces, co som este nemala. Nosim boba, dlheho, aj kratkeho, aj mikado, aj kadeco naozaj. Vzdy mi dorastu vlasy a uz spekulujem co s nimi 😅🫣.

menet
24. jan 2023

@veronikaa1998 Tie dlhé vlasy boli krásne

majada35
24. jan 2023

Aj ja som si ich nedávno nechala strihnuť, neriešim to nejak...však vlasy dorastu.

alenka76
24. jan 2023

Dala som sa ostrihať, cez projekt: Vystrihaj sa Slovensko. Z dlhých vlasom skoro po pás na mikado, aj som vtedy schudla. Cítila som sa ľahko, mala som dobrý pocit pri ❤️, že niekomu pomôžem. Ale je pravda, že moja 3 ročná dcérka asi mesiac plakávala večer, lebo ja som ju s dlhými vláskami šteklila a zrazu už nebolo čím....
Teraz mám o5 dlhé vlasy a rozmýšľam nad ostrihaním.
A súhlasím s názorom, že vlasy dorastú.

galioska
24. jan 2023

@moly09 ja mam na kratko z dlhsich a v pohode, vlasy rastu a dorastu😃

zuzka24493
24. jan 2023

@moly09 áno, minulý rok som mala vlasy po zadok a dala som ich skrátiť po plecia. Priateľa skoro trafil šľak, ale ja som sa cítila super 🙂

luizina
24. jan 2023

@moly09 paci sa par mojich zmien za posledné asi tri roky 😅😂🤷🏻‍♀️. Ja musim stale nieco vymyslat s vlasmi 🤷🏻‍♀️

veronikaa1998
24. jan 2023

@menet A ja mam hrozne husté vlasy, krk ma veľmi bolel. Fotene pred strihaním.

popoluskaxy
24. jan 2023

Aj ja som išla z takých 👇 (vlastne ešte dlhších, ale nemám foto) na mikádo. Bolo to v decembri 2021, teraz mám vlasy skoro po lopatky. Hádam ešte raz vlasy opäť darujem. A tiež sa pridávam k @alenka76 deti si tiež dlho zvykali na moje krátke vlasy🥹

lus2909
24. jan 2023

@moly09 z dlhych kratke smykli sa mi noznice🤣🤣🤣

veronikaa1998
24. jan 2023

@menet moja aktuálna dĺžka vlasov. Agamu si nevšímajte 😅😅