Dali ste si niekedy ostrihať dlhé vlasy?
Ahojte zaujímalo by ma či ste si niekedy dali ostrihať dlhé vlasy na krátke...mohli by ste pridať pred a po pre inšpiráciu totiž plánujem už veľmi dlho ísť na krátko ale mám trošku strach 🤦
@nikpa a práve o to mi išlo aby som vyzerala staršie. Ja mam len 24 rokov 5,5 ročnú dcérku a 3 ročného syna. Každý si myslel ze strazim mojich súrodencov. 😅 fotka trošku blbý uhol, kaderník mi upravoval vlasy. Ani mne sa takto upravené nepačili. Takto boli super. 👇🏻
@smajlik323 autorka sa pýtala ci by sa niekto dal na strihanie z dlhých vlasov na krátke
Áno mala som vlasy pod lopatky možno ďalšie a dala som si krátke mikádo,už nikdy viac 🙂 bolo mi ľúto za dlhými vlasmi :D
@veronikaa1998 tak aspoň to splnilo svoj účel 🙂
@kikuska555 jednoznačne dlhé nechať, v kratších 10 rokov viac pribudlo
Áno ,raz som to spravila(cca20rokov dozadu) tak foto nemám .Stále som nosila dlhé blond vlasy pod zadok a jedného dňa mi ,,preplo,,a dala som sa ostrihať úplne na krátko a prefarbiť na čierno 🤣 a večer keď som sa stretla s mojím teraz uz mužom tak ma nespoznal 🤣 .
Ano,často mi takto prepina
Vlasy po zadok som dala ostrihať pod lopatky
Potom som šla znovu ostrihať (bob),krk totálne vystrihany
Teraz mam znovu vlasy po zadok a čakám kedy mi znovu prepne
@aurelia2000 skore uzdravenie prajem,z celého srdca🙏💗
Prešla som si tým ako 20ročna, našťastie bez chemo (aj napriek zhubnemu nádoru)
Áno, ja a ľutovala som to. Nikdy by mi nenapadlo koľko prace je každé ráno s mikadom, aby vyzeralo tak ako ma a to mám prirodzene rovne vlasy. Každé ráno fúkanie a vyrovnávanie, no des. S dlhými vlasmi neriešim, iba ucesem a vyzerajú super aj tak. A to mi niekto bude tvrdiť, ze s krátkymi vlasmi je menej starostí, blbosť. Každé jedno ráno som nadávala, na čo som sa to dala.
@veronikaa1998
Nehnevaj sa, ale tebe taký tmavý odtieň nejde. Si s ním taka nevýrazná teta. Tu prvú foto s rysavymi dlhými vlasmi - vtedy si bola zaujímavý výrazný typ a išlo ti to viac.
Ja mam dlhé vlasy skoro cely život a vždy keď som spravila zmenu ostrihala sa ľutovala som to neskôr 🤦♀️
Nečítam všetky komentáre ale len za seba napíšem, mala som vlasy takmer po zadok a dala som to ostrihať nad plecia🙈🙈🙈kde som mala rozum..prvý deň som bola nadšená, že fajn zmena a ďalšie dni mi bolo do plaču..už dva krát som urobila takúto hlúposť..🙈🙈🙈vlasy sú korunou krásy, dobre si to zvážte, aby ste potom neľutovali ako ja.. polodlhé vlasy sú fajn, kľudne aspoň po lopatky ale do kratších už by som nešla, teda aspoň pre mňa to bol šok..už som sa s krátkymi necítila tak žensky...🤷
Dala a potom som darovala na parochnu.
Foto síce nemám ale dala a plakala som ešte 2 týždne úplne vážne. Vždy som mala vlasy po pás a v 15r som sa dala ostrihať na dĺžku po uši paža či ako sa to vola neviem. Ale v tej chvíli ako kaderníčka začala strihať som to oľutovala 🙂
Ú mňa nikdy viac aj teraz mam vlasy po pás
@dena883 toto poznám 🙂 mne muž hovorí aby som sa dala ostrihať ale už nikdy sa nedám dobrovoľne
@lenocka32 Sekne ti to.
Išla som z vlasov do polky chrbáta na pixie, nieco podobné ako si pridala a nikdy viac, ľutovala som to hneď ako som prišla z kaderníctva a na úpravu to bolo hrozné
@katkami123 to nie sú ryšavé 😄 blondínka som bola.
Ja som sa dala ked som mala 15, z vlasov do pol chrbta na chlapca, lutovala som este 4roky kym dorastli ako tak. Roboty kazdy den aby to nejak vyzeralo.
Baby uprimne skoro vsetky co ste tu dali kratke ucesy ste sa dost doriadili, vyzerate ako take "tety". Stacilo podstrihnut a zmenit kadernika kvoli strihu.
@natalia0902 má nádherné vlásky. Moja dcéra má 10.Nebola strihaná a vlasy má do polovice chrbta. Nerastie jej to. My máme v rodine nádherné, husté vlasy a rýchlo rastú. Len dcérke vôbec nie. Synom rastu vlasy rýchlo.
@crazyinlowe Mas krasne, nadherne oci 😍
@veronikaa1998 Ty si jemna, zenska a nezna a ta cierna farba posobi na tebe velmi tvrdo. Kratsie vlasy nie su zle a ked chces mat tmavsie vlasy, mozno by bola lepsia len tmava hneda, ta cierna ee.
@moly09 krátke vlasy by ti šli 100% si krásna žena ,máš krásne črty tváre.. oči, pery 💋.. jednoznačne to nepotrebuješ riešiť či dlhé, či krátke lebo základ a tou je tvár máš krásnu tak aj keby si bola do hola ostrihaná tie črty s ktorými si sa narodila ťa robia pôvabnou a vlasy sú tí len doplnkom.
Ja určite preferujem krátke vlasy.. keď má žena vlasy krátke vyniknú jej črty tváre a ty sa naozaj za dlhé vlasy neschovávaj. Viem si ťa dokonale predstaviť s mikádom či akýmkoľvek krátkym účesom.

Ako pubertiacka som sa dala ostrihat uplne nakratko....na upravu ucesu to bola hroza....teraz som sa ostrihala na mikado a zatial nelutujem,som riadne spokojna...