Dlhotrvajúca maskara, ktorá sa neotláča
Ahojte baby , prosím vás vystriedala som niekoľko riaseniek aj videoodolne . Ale každá sa mi otlačí pod okom . Proste mám tam vždy po nejakých 2 hodinách čierny fľak a už je to otravne . Lebo keď to rozmažem , rozmažem si aj make up . Nepoznáte náhodou nejakú dlhotrvajúcu alebo nejakú ktorá sa takto neotlača ? Poprípade ak máte podobný problém hlavne v lete čo používate . Ďakujem za rady ❤️
Ja používam maskaru od farmasi a nikdy som nemala tento problem som nadmieru spokojna☺️
Na 100% odporúčam tubing mascaru! Pre mňa hotový zázrak. Neotlaca sa, nehrckuje, nelepí...funguje na inom princípe ako klasická mascara... 🙂 a pre mňa najväčšia topka - ide odlicit teplou vodou, takže žiadne fľaky pod očami, žiadne žmolenie očí... Viac značiek má tubing maskaru, ja osobne používam a teda aj môžem odporučiť HOURGLASS UNLOCKED. Určite stojí za tie peniaze.
Ja používam maskaru od farmasi a nikdy som nemala tento problem som nadmieru spokojna☺️
@dadakubaliakova ktoru konkretne?

Ahoj, skús hociktorú Sensai. Mala som tento problém no ich maskara sa odličuje až od 38 stupňov, čiže ju si až reálne pri sprche dáš dole.