icon

Dovoliť pätnásťročnej dcére umelé nechty?

29. mar 2025

Dovolili bu ste 15 dcére umelé nechty? Nechce veľmi dlhé ale o trochu dlhšie ako keď ich ma normálne a chcela by francuzsku alebo niečo také. Chcela by ost do salónu v lete alebo koncom roka aby ich mala na posledný deň školy. Hovorí ze si ich aj zaplatí sama ale ja neviem ci jej to dovoliť alebo nie, akurát si tým zničí nechty. (Mala by ich 1 krát)

Strana
z2
lucia147852
29. mar 2025

Jednorazovo dovolila. Zrovná dnes som bola na manikure s 8 ročnou, samozrejme ona len bledoruzovy lak, ale pre ten pocit výnimočnosti.

gladys_07
29. mar 2025

Dovolila. 15 rokov nie je 13 rokov. Vies aka bude stastna? Isla by som s nou, spravila z toho babske popoludnie

minenkaa
29. mar 2025

@andreakotesova chce to na koniec roka iba

sense
29. mar 2025

Veď nech si dá nalepovacie, keď to chce mať len na prázdniny.
Inak ako matka by som nepotrebovala štatistiku MK a dúfam že moja dcéra nebude mať potrebu jedného dňa zakladať diskusiu na MK či by iné matky dovolili to či ono

deedol
29. mar 2025

Mne sa to hrozne nepaci a myslim, ze to ani nie je “zdrave”, takze skor nie. Hladala by som vsak argumenty namiesto zakazu typu “lebo som povedala”. Nemoze si dat urobit francuzsku na svoje nechty?

benit
29. mar 2025

Nech si da na svoje len gel lak a narastu jej.

kitycat
29. mar 2025

Umele akoze tie gellak ci ako sa to vola?

Nie, ja by som to skusila vyhovorit dcere, mne ich robila kamoska, musi obrusit necht aby sa to tam uchytilo, mna palilo uz to brusenie a potom ked to zacalo odrastat a ja som si ich davala dole, lebo povolil jeden, tak och... tenke nechty no bola som rada ked to odrastlo a uz nikdy, iba obych manikuru a lak na nechty

taktotedanie
29. mar 2025

Nechala by som aby si dala narast dlhsie nechty, urobit manikuru a nalakovat
Umele nie

autor
30. mar 2025

@taktotedanie tak lakovat si lakuje doma ale ona nemôže mat veľmi dlhé nechty lebo jej sa potom stiepia

jenn7
30. mar 2025

Mam 15 rocnu a pred 2 tyzdnami si bola dat urobit nechty, pekne, decentne s akymisi kamienkami, chodi cela stastna, uvidime co na to po case jej vlastne nechty….

benit
30. mar 2025

Ked si da gellak tak jej vyrastu sj vlastne, nemusi si lepit tipy. Moja tiez mala a astale ma, chodili sme spolu. Robili sme si babske dopoludniev nedelu. Isli sme na nechty, obchody, kava. Bol to cas pre nas dve.

bg92
30. mar 2025

Jasne ze ano

trisha_r
31. mar 2025

Jasné nech si dá , veď je to jej vec. Francúzska je pekná , a ešte keď má pekné vkusné,nie je problém . Zaplatí si to sama. A potom sa rozhodnúť môže sama, či si ich dá zasa.
Ja mám zasa zlé skúsenosti s týmto, zničili sa mi nechty, takže teraz čakám,že mi odrastu tie zbruúsené a potrhané časti. Ale páči sa mi to, aj moje sa mi lámu,tak som minule chcela v raámci toho aby mi odraástli moje a bolo tvrdé. Tie nechty mi začali praskať ako sklo ,tak som sa nasrala a normálne som ten akryl strhla nasilu dole, lebo sa mi to všade zachytávalo, takže aj preto mám tie nechty teraz zničené.

diamont00
31. mar 2025

@blackcat8885 a potom v 20 botox, napichat pery , hodit silikony a ides...😁 Chora doba toto

minenkaa
31. mar 2025

@diamont00 čo je choré na umelých nechtoch ,kedysi si každá druha dávala trvalú ,nosili minisukne ako opasok ,aj keď ženy začali mať sex pred svadbou bola chora doba,každá doba ma to svoje

nominka86
31. mar 2025

Samozrejme,aj moja v 15r.chcela. Išla,dala si len raz. Potom už išla na SZŠ a tam mať nemôžu.

andymady
31. mar 2025

V 15 utcite nie . Naco,? Cista chemia. Nepytaj sa nikoho.

andymady
31. mar 2025

Olivový olej , indulona

minenkaa
31. mar 2025

@andymady a sampon,voda z vodovodu ,

viktoriaandrascik
31. mar 2025

Dovolila by som, ja som v 15tich už nosila gélové nechty.

sisaka
31. mar 2025

@viestta nemáš potrebu do toho niekomu kecať? V tomto prípade nejde o niekoho, ale o neplnoletú dcéru, ktorá stale chodi na základnú školu. Len ľahostajný rodič nemá potrebu kecať 15 ročnému dieťaťu do života.

anickaaa6aaa
31. mar 2025

už pred 20r nosili moje spolužiačky takéto nechty.. takže žiadna novinka. ja osobne nemám "umelé" lebo mi vadia, ale keď sú pekné decentné prečo nie... radšej ako svoje neupravené dlhé nechty... fuj to sa mi fakt hnusí :D

viestta
31. mar 2025

@sisaka ak si si nevsimla, tak k patnastrocnej som sa vobec nevyjadrovala.

lalu_sk111
31. mar 2025

Záležalo by mi skôr na tom, ako by to vypadalo. Ak pekne, slušne, tak áno. Ale nepáči sa mi, keď veľmi mladé baby majú lascívnu estetiku. Nemôžem sa zbaviť pocitu, že to prilákavá pozornosť tých nesprávnych ľudí (mužov).

Strana
z2