icon

Farbenie vlasov v lete: Pred dovolenkou alebo po nej?

sofhia
Dnes o 10:02

Ahojte zeny, ake mate skusenosti s farbenim vlasov v lete? uz mi zcasti sediveju, farbim na blond...prir. farba je spinavy blond/ mysacia svetlohneda/. Zafarbit si radsej pred dovolenkou pri mori ci az po? co menej znici vlasy? hoci sa nebudem slnit na priamom slnku,r esp. co najmenej..predsa len mam jemne vlasy...tak co by ste mi odporucali? este mam 3 tyzdne do nej.

lenka7477
Dnes o 10:04

Morská voda zničí vlas či bude farbený, alebo nie . Veď ak ideš na dovolenku , chceš byť pekná - to je pochopiteľné , zafarbi šamponom a potom po dovolenke farbou.

anonym_8e8fdc
Dnes o 10:07

Ja by som farbila normalne 😂 ved aj na Slovensku su cez leto horucavy ako pri mori. A ak sa jedna o more tak to nici aj nenafarbene vlasy. Urcite by som nesla so sedinami 🙈

miselka257
Dnes o 10:15

záleží ako veľmi mám odrastené vlasy, ale cielene nefarbím pred alebo po, podľa odrastu 😁 teraz mám nefarbené dlhšie a už mi to vadí 🤷‍♀️

marsmykkok
Dnes o 10:35

@sofhia Ja chodím pred dovolenkou pri mori, chcem ísť na dovolenku pekná a aj mi to tak vychádza časovo-farbím každé 2 mesiace. A po dovolenke uvidím, mne farby z drogérie nechytajú dobre, takže doma potom nenafarbím, ale uvidím že čo bude s farbou, ak nejako veľmi zoslabne pôjdem ešte raz farbiť ku kaderníčke. Raz do roka nevadí ak pôjdem aj častejšie.

la_dolce_vita
Dnes o 10:38

Tiez si kladiem tuto otazku momentalne. Vlani este s melirom to bola katastrofa po dovolenke pri mori. Teraz pojdem urcite pred, nechcem ist s odrastami a po prichode uvidim podla situacie na hlave, uz mam len farbu a vlasy su ovela zdravsie.

guudy
Dnes o 10:41

Ja si davam u kadernicky doplnat melir vzdy pred dovolenkou a problem s vlasmi po dovolenke som nikdy nemala.

natalka13
Dnes o 10:47

pri mori som v klobuku cely den, slnko velmi vytaha farbu. mnevtompotom ide az do rysava, farbim na svetlu hnedu s melirom

nikushka8
Dnes o 11:23

farbim pred, milujem ako slnko vytaha farbu do roznych farebnych tonov

sofhia
autor
Dnes o 11:26

Dievcata, dakujem vam vsetkym za odpoved, napisala som pre istotu aj kadernicke ako aj som si popisala s AI / v posl. case zistujem,ze dava celkom dobre informacie, konzultovala som s nou aj nieco ohladom danoveho, vyzivou a sposoby rehabilitacii po operacii kolena..atd.../ a obe sa zhodli nasledovne: Kaderníčky jednoznačne odporúčajú zafarbiť si vlasy až po návrate z dovolenky. More, slnko a UV žiarenie totiž farbu rýchlo vyťahujú, spôsobujú jej nežiaduce žltnutie a narúšajú štruktúru. Ak by ste išli ku moru čerstvo nafarbená, vaša blond by sa mohla rýchlo zmeniť a šediny by presvitali.

natalka13
Dnes o 11:35
@sofhia

Dievcata, dakujem vam vsetkym za odpoved, napisala som pre istotu aj kadernicke ako aj som si popisala s AI / v posl. case zistujem,ze dava celkom dobre informacie, konzultovala som s nou aj nieco ohladom danoveho, vyzivou a sposoby rehabilitacii po operacii kolena..atd.../ a obe sa zhodli nasledovne: Kaderníčky jednoznačne odporúčajú zafarbiť si vlasy až po návrate z dovolenky. More, slnko a UV žiarenie totiž farbu rýchlo vyťahujú, spôsobujú jej nežiaduce žltnutie a narúšajú štruktúru. Ak by ste išli ku moru čerstvo nafarbená, vaša blond by sa mohla rýchlo zmeniť a šediny by presvitali.

@sofhia na tie danove veci a ohladom socialky ci zdravotnych poistovni pozor, dost AI trepe.☝️

sofhia
autor
Dnes o 12:41
@natalka13

@sofhia na tie danove veci a ohladom socialky ci zdravotnych poistovni pozor, dost AI trepe.☝️

@natalka13 to bola kvazi kontrola... podla info najdenych na oficialnych strankach. Ano, minuly rok trepal. Mam pocit, ze ako sa teraz pouziva coraz viac, a viac a viac prikladov je aj zverejnenych kade tade na nete, tak sa naucil.

sofhia
autor
Dnes o 12:42
@sofhia

@natalka13 to bola kvazi kontrola... podla info najdenych na oficialnych strankach. Ano, minuly rok trepal. Mam pocit, ze ako sa teraz pouziva coraz viac, a viac a viac prikladov je aj zverejnenych kade tade na nete, tak sa naucil.

@natalka13 pardon zaklad bolo to co je na ofic. strankach financnej spravy samozrejme 😉