icon

Intímny gél

13. sep 2023

Aký používate? Používate ho denne?
Ja si neviem vybrať, bojím sa, pretože som používala intímny gél denne. Tuším to bol Lactacyd oranžový, občas ružový a dostala som mykózu brutálnu, opakovanú. No a následne som sa od vyliečenia umývala už iba čistou vodou tam dole. (Nebojte nesmrdela mi šuška) Chcela by som ale nejaký mať doma, ktorý mi neublíži, tú vagínu nenaruší a nedostanem mykózu. Chcem sa proste cítiť fresh bez toho, aby som sa bála. Poraďte nejaký pre tie citlivejšie, náchylnejšie prosím.

Strana
z2
stanulienkat
14. sep 2023

Ja si teda neviem predstavit, ze by som sa umyla pred sexom cistou vodou a tvarila sa,ze to vonia akoze prirodzene.😬 A partnera by som teda tiez otocila, nech sa namydli. Co sme prasce? Mne by ten "prirodzeny" zapach vadil. A my zeny mame este dost rozdielnu anatomiu. Mydlo na intimnu potrebu mi este nikdy neublizilo. Iba silne parfumovabe mydla typu Fa Palmolive.

autor
14. sep 2023

@stanulienkat tak každý je inak citlivý ja som dosť náchylná na tieto veci a s umývaním vodou vôbec nemám problém a ani môj muž nemal kým o tom nevedel teda.

anett90
14. sep 2023

A si si istá že mykozu si mala z intímneho gélu a nie od toho odborníka na damsku hygienu?

ibrunova
14. sep 2023

Ktovie, či si tú mykózu nechytila od neho.

autor
14. sep 2023

@anett90 toho odborníka som ešte nemala po svojom boku a gynekológ mi to potvrdil bolo to z toho

zanta3
14. sep 2023

Ja sa uz niekolko rokov umyvam iba cistou vodou, tieto kadejake mydla na intimnu hygienu mi nerobili dobre presne ako tebe. Nebudem to pouzivat "nasilu", ked mi to skodi.

marika258
14. sep 2023

@autor ja som náchylnejšia na mykózy a mne sa osvedčil Saforelle gél (odporučil mi ho priamo gynekológ). Síce nevonia až tak pekne ako tie gély z drogérie, ale hlavné je, že funguje. A občas ho "prestriedam" s intim.gélom Sebamed, ten je tiež fajn.

autor
14. sep 2023

@marika258 mne nejde o vôňu vôbec nepotrebjem voňať medzí nohami ako jahoda ako keď som mala 15 🤣 čítala som ho tu už viacej krát skúsim ten saforelle

autor
14. sep 2023

@zanta3 áno to je pravda

zuzanamisinko
14. sep 2023

Urcite saforelle- pouzivam denne.akonahle nepouzivam- ista mykoza!!

minenkak
14. sep 2023

Raz som skúsila a nikdy viac,iba čistá voda,ale ja sa celkovo moc neumyvam a nepoužívam mydlá

seahorse27
14. sep 2023

Saforelle je top topov, aspon pre mna. Odkedy ho pouzivam, som mykozu nemala. Pri ostatnych vzdy po nejakej dobe…

autor
14. sep 2023

@seahorse27 no ako pozerám pre každú 😀 už aj objednávam

Strana
z2