Intímny gél
Aký používate? Používate ho denne?
Ja si neviem vybrať, bojím sa, pretože som používala intímny gél denne. Tuším to bol Lactacyd oranžový, občas ružový a dostala som mykózu brutálnu, opakovanú. No a následne som sa od vyliečenia umývala už iba čistou vodou tam dole. (Nebojte nesmrdela mi šuška) Chcela by som ale nejaký mať doma, ktorý mi neublíži, tú vagínu nenaruší a nedostanem mykózu. Chcem sa proste cítiť fresh bez toho, aby som sa bála. Poraďte nejaký pre tie citlivejšie, náchylnejšie prosím.
@stanulienkat tak každý je inak citlivý ja som dosť náchylná na tieto veci a s umývaním vodou vôbec nemám problém a ani môj muž nemal kým o tom nevedel teda.
A si si istá že mykozu si mala z intímneho gélu a nie od toho odborníka na damsku hygienu?
Ktovie, či si tú mykózu nechytila od neho.
@anett90 toho odborníka som ešte nemala po svojom boku a gynekológ mi to potvrdil bolo to z toho
Ja sa uz niekolko rokov umyvam iba cistou vodou, tieto kadejake mydla na intimnu hygienu mi nerobili dobre presne ako tebe. Nebudem to pouzivat "nasilu", ked mi to skodi.
@marika258 mne nejde o vôňu vôbec nepotrebjem voňať medzí nohami ako jahoda ako keď som mala 15 🤣 čítala som ho tu už viacej krát skúsim ten saforelle
@zanta3 áno to je pravda
Urcite saforelle- pouzivam denne.akonahle nepouzivam- ista mykoza!!
Raz som skúsila a nikdy viac,iba čistá voda,ale ja sa celkovo moc neumyvam a nepoužívam mydlá
Saforelle je top topov, aspon pre mna. Odkedy ho pouzivam, som mykozu nemala. Pri ostatnych vzdy po nejakej dobe…
@seahorse27 no ako pozerám pre každú 😀 už aj objednávam

Ja si teda neviem predstavit, ze by som sa umyla pred sexom cistou vodou a tvarila sa,ze to vonia akoze prirodzene.😬 A partnera by som teda tiez otocila, nech sa namydli. Co sme prasce? Mne by ten "prirodzeny" zapach vadil. A my zeny mame este dost rozdielnu anatomiu. Mydlo na intimnu potrebu mi este nikdy neublizilo. Iba silne parfumovabe mydla typu Fa Palmolive.