Intímny gél
Aký používate? Používate ho denne?
Ja si neviem vybrať, bojím sa, pretože som používala intímny gél denne. Tuším to bol Lactacyd oranžový, občas ružový a dostala som mykózu brutálnu, opakovanú. No a následne som sa od vyliečenia umývala už iba čistou vodou tam dole. (Nebojte nesmrdela mi šuška) Chcela by som ale nejaký mať doma, ktorý mi neublíži, tú vagínu nenaruší a nedostanem mykózu. Chcem sa proste cítiť fresh bez toho, aby som sa bála. Poraďte nejaký pre tie citlivejšie, náchylnejšie prosím.
@stanulienkat tak každý je inak citlivý ja som dosť náchylná na tieto veci a s umývaním vodou vôbec nemám problém a ani môj muž nemal kým o tom nevedel teda.
A si si istá že mykozu si mala z intímneho gélu a nie od toho odborníka na damsku hygienu?
@anett90 toho odborníka som ešte nemala po svojom boku a gynekológ mi to potvrdil bolo to z toho
Ja sa uz niekolko rokov umyvam iba cistou vodou, tieto kadejake mydla na intimnu hygienu mi nerobili dobre presne ako tebe. Nebudem to pouzivat "nasilu", ked mi to skodi.
@marika258 mne nejde o vôňu vôbec nepotrebjem voňať medzí nohami ako jahoda ako keď som mala 15 🤣 čítala som ho tu už viacej krát skúsim ten saforelle
Raz som skúsila a nikdy viac,iba čistá voda,ale ja sa celkovo moc neumyvam a nepoužívam mydlá
Saforelle je top topov, aspon pre mna. Odkedy ho pouzivam, som mykozu nemala. Pri ostatnych vzdy po nejakej dobe…

Ja si teda neviem predstavit, ze by som sa umyla pred sexom cistou vodou a tvarila sa,ze to vonia akoze prirodzene.😬 A partnera by som teda tiez otocila, nech sa namydli. Co sme prasce? Mne by ten "prirodzeny" zapach vadil. A my zeny mame este dost rozdielnu anatomiu. Mydlo na intimnu potrebu mi este nikdy neublizilo. Iba silne parfumovabe mydla typu Fa Palmolive.