Je 30-minútová masáž postačujúca?
Ahojte, chcem kúpiť rodičom frajera na Vianoce masáž, no študujem a nemôžem si úplne dovoliť dať za to 100€. Našla som, ale jeden salón kde ponúkajú masáž chrbta a šije 30minútovú, stačí to? Na masáži som ešte nebola takže netuším 😅 nechcem aby to bolo zas, že takmer žiadny efekt keďže jeho oco je veľký muž 100 kilový. Ďakujem 🙂
@anonym_autor Inak tiež si dávam vždy len pol hodinku. Nikdy som nebola dlhšie.
@anonym_autor ja som maserka, pracujem v nemocnici, kde podavame liecebne masaze chrbta v dlzke 15 min. 30 min dobremu maserovi staci s prehladom. Tie 1 - 1,5 hod su produktom maserskych salonov, kde ti maseri potrebuju generovat peniaze. Nehovorim, ze nie je prijemne si tam polezat, ale je to len relax, z hladiska zdravia ma vacsi efekt kratsia masaz, ale niekolkokrat ju treba zopakovat.
Urcite staci, vacsina ludi ma rado prave masaz chrbta. 🙂 osobne som raz dostala poukaz na celotelovu masaz, bola som na nej prvykrat a bolo mi to skor neprijemne ako prijemne 😀
Úplne stačí..j mám 105.kg a pohode masíruje ma 50kg dievča všetko je o technike masera
Ja idem tiež na masáž na taky poukaz a hovoril mi do telefonu, ze pol hodina to bude, ja si myslím, že to bohate stačí 😄

@anonym_autor Stačí samozrejme. Ja som vlani darovala poukaz 2x 3p.minut masáž chrbát, krčná chrbtica .A bolo to akurát. Dlhšie by nevydržala.