icon

Je bežné platiť storno poplatok za nevyužitý termín v salóne?

Včera o 13:58

baby ako toto funguje? mala som dnes termin na nechty, rano mi prislo zle tak som napisala ze nepridem. bolo to asi 4 hodiny pred terminom.
salon mi odpisal ze pri dalsom termine mam doplatit polovicu ceny ako storno. objednavala som sa cez spravu a nikde mi ziadne storno podmienky neposielali, aspon som si nic take nevsimla.
50 % mi pride celkom dost ked som fakt ochorela. je toto dnes bezne?

Strana
z2
anonym_1ad77b
Včera o 17:45

@anonym_autor stalo sa mi to s masazou, bola som dlhodoby zakaznik, povedala som si dobre zaplatim 50% ale uz tam nikdy nepridem. Pokutu neziadali vyzeralo to ze zabudli....

anonym_2dd6f0
Dnes o 06:24

@anonym_autor ja som sa s tym nikdy nestretla

anonym_539b88
Dnes o 06:41

Podľa mňa úplne normálne. Je to jej práca, jej čas a stratený zisk. Keby si to robí každý, tak môže rovno zrušiť živnosť. Ja chodím cvičiť. Keď odhlásim neskôr ako 24 hodín, platím celu hodinu. Kamarátka chodí s dcérou na tanečnú. Majú to iste. Vám by sa páčilo ísť do práce a nemať za to nič? Že šéf ráno príde a povie, dnes je hluchý deň. Malo roboty. Výplata za dnešok nebude. A buďte radi, ze tu môžete pracovať. No asi nepáčilo. Tak konečne začnime byt k sebe normálni.

rk123
Dnes o 06:51

samozrejme, uplne normalne a cudujem sa ze len polovicu chceli.
ja chapem ze si ochorela, ale ona si tam nikoho tak narychlo nenajde a prisla o peniaze.
tak isto to mam s treningami, zrusis menej ako 24h predtym? platis plnu sumu.
a teda rady typu ved tam nechod nic nebudes platit atd .. to je take slovenske ☺️

zuzanka.zuzu
Dnes o 09:17

toto sa mi stáva bežne 🤷 poplatok za zrušenie termínu pýtajú okrem služieb aj lekári

anonym_2d2b9d
Dnes o 09:42

Tam kde chodim cvicit zaviedli storno poplatok uz pred niekolkymi rokmi. Lebo sa ludia prihlasili, vykaslali sa na to, a zrazu bola miestnost poloprazdna, lebo polovicka ludi bez ospravedlnenia neprisla. Tak to spravili tak, ze sa neodhlasis nacas, prepadava Ti vstup na permanentke, resp. Ti strhnu z kreditu. A prestalo sa to diat.

anonym_f3c9e9
Dnes o 11:49

Ja som platila 100% , viackrát som tam nesla. Takze 30 minút masáže ma vyslo 60€. Kedze som bola posledny zakaznik, pani sla skor domov. Nasralo ma to.

Strana
z2