icon

Je hydratačné maslo na pokožku vhodnou investíciou?

oblaacik
7. sep 2024

Uz dlhsiu dobu rozmyslam ze si kupim jedno hydratacne maslo na pokozku, vyzera to fakt kvalitne, je od znacky leta 2024 pre istotu ju tu pisat konkretne nebudem nech mi nezmazu prispevok. Strasne uzasne mi to vonia, aj konzistencia sa mi velmi paci, kupila by som si to hned keby to nebolo take drahe (stoji to skoro 50€) a keby som nepochybovala ci to vyuzijem. Ja si nohy ani ruky vobec nekremujem, nemam rada ked mam mastnu pokozku a lepi sa mi na nu oblecenie a ani nemam pocit ze by mi to k niecomu bolo. Kamoska mi ale minule hovorila, ze ona lepsi pocit ako nakremovat sa po holeni nepozna, a ze ano ona rozdiel vidi a ma to zmysel. Kupili by ste si to?

Strana
z2
refly
7. sep 2024

Ja sa kremujem, ale 50€ za krem je palka. To by ho muselo byt aspon za kybel.
50€ krem mi pride skor ako nieco, co by som si vypytala na narodky, vianoce, ect.... je to fajn, ked treba dat "nieco viac ako cokoladu", ale mimo niecoho takehoto si neviem oddovodnit kupu takeho kremu.

minenkak
7. sep 2024

@oblaacik mám aj 90€krem ,ale nič sa nevyrovná šľahanému telovemu maslu čo si sama urobím,decko bolo na návšteve a musela som spraviť aj jemu jedno

hiro
7. sep 2024

Nekúpil. Nepoužívam žiadne. Ale inak podľa zloženia je to kokosový olej s vodou.

nicoletta98
7. sep 2024

Sol de janeiro je skvelá značka, ja si kupujem od nich aj sprchovy gel, dezodorant, telové spreje, produkty na vlasy🤣 …hlavne to je voňavé a cítim to na sebe aj hodiny

modrykolibrik
7. sep 2024

@oblaacik
@lubkovaandrejka
@janai1 ja pouzivam tieto. Su fakt uzasne ale poslednu dobu stale vypredane

lubkovaandrejka
7. sep 2024

@modrykolibrik pozrela som rozne druhy, vsetky vyzeraju uz na oko lakavo :D skoda,ze su vypredane, ale pise tam,ze vyroba zacne v oktobri,tak budem sledovat. Tebe nakviac vonia to,co si pridala.?

katka700
7. sep 2024

@minenkak Ak to nie je tajný recept mohla by si mi napísať správu ako robíš to slahane maslo?

katka700
7. sep 2024

@oblaacik Je to dobrá značka, používajú veľa prírodných zloziek, ale pálka je to teda riadna. Ak je to aj pre teba veľa požiadaj rodinu nech ti ho kúpia ako darček.

sjun
7. sep 2024

Jasne ze kupila. Drvivu veci na seba objednavam sampony kremy sprchace nekupujem v drogerke. Detom detto. Zijeme len raz tak ak ma to financne nepolozi nebudem pouzivat len niveu ci indulonu. Zacni sledovat na instaci koznu dr a krem za 60e sa ti bude zdat ze to je super cena.

margotka17
7. sep 2024

@oblaacik mne raz dávnejšie krásne voňal krém, ktorý som si hneď kúpila. No keď som si ho naniesla na pleť, začalo ma to stipať a pleť mi scervenala. Darovala som ho susedke, jej bol dobrý. Vyskúšaj najskôr ak máš možnosť, nekupuj hneď, su vzorky kúp si tie. A ďalej už len Niveujem 🫣

minenkak
7. sep 2024

@katka700 mám na mojom profile, kukni

modrykolibrik
7. sep 2024

@lubkovaandrejka tento som konkretne nemala ale chcem vyskusat vsetky. Ja mam trblietkovy unicorn a este buble gum. Aj tie su uzasne. Niekedy mam az chut ich ochutnat 😂

lubkovaandrejka
7. sep 2024

@modrykolibrik verim tomu :D tiez by som mala chut to zjest podla obalu. A dlho to citis na pokozke po natreti?

modrykolibrik
7. sep 2024

@lubkovaandrejka na 1 krat mi vydrzal az kim som sa neosprchovala. A zhydratovana pokozka cca tyzden

princezna_bosorka
7. sep 2024

@oblaacik a keby ti kamoska trochu odobrala na vyskusanie? inak podla mna - predrazena hlupost

muut
8. sep 2024

@oblaacik Pred rokom by som nedala toľko peňazí za tento krém, ani za nič z kozmetiky snáď. Ale dostala som zopár "drahšej" a niektoré veci z toho naozaj stáli za tie peniaze, medzi nimi tento telový krém. Dlho vydrží, stačí ho troška, neobanuješ tie peniaze 😊 Ja som mala ten ružový, nádhera. Dlho vonia na pokožke 😊

1ryba
Odpoveď bola odstránená
bela30
8. sep 2024

@oblaacik Ja mam od tej znacky toho vyskusaneho viac, mozem povedat, ze vone krasne, hlavne zlta,oranzova ruzova. Mala som aj sampon, kondicioner, vlasovy olej, parfum,spreje
Uprimne..odhliadnuc od tej peknej vone, kvalita mi zasa za tu cenu nepride az taka mega, skor taky priemer mozno lepsi priemer..neviem..vona, balenie to je vsetko fajn, ale za mna, cena tej kvalite nezodpoveda .

jana0412
9. sep 2024

Chcem sa opýtať či niekto pozná kozmetiku 100% PURE ? Tiež majú šľahane maslo

trema
9. sep 2024

ja si robim vlastne slahane a vonia to brutalne dobre, lebo tam davam aj kakaove maslo 🙂 ale tiez sa mazem len ked si spomeniem mozno raz za tyzden 😅

Strana
z2