Je hydratačné maslo na pokožku vhodnou investíciou?
Uz dlhsiu dobu rozmyslam ze si kupim jedno hydratacne maslo na pokozku, vyzera to fakt kvalitne, je od znacky leta 2024 pre istotu ju tu pisat konkretne nebudem nech mi nezmazu prispevok. Strasne uzasne mi to vonia, aj konzistencia sa mi velmi paci, kupila by som si to hned keby to nebolo take drahe (stoji to skoro 50€) a keby som nepochybovala ci to vyuzijem. Ja si nohy ani ruky vobec nekremujem, nemam rada ked mam mastnu pokozku a lepi sa mi na nu oblecenie a ani nemam pocit ze by mi to k niecomu bolo. Kamoska mi ale minule hovorila, ze ona lepsi pocit ako nakremovat sa po holeni nepozna, a ze ano ona rozdiel vidi a ma to zmysel. Kupili by ste si to?
@oblaacik nie, cena podla mna privysoka a navyse sa nekremujes.
Ja som zacala pouzivat slahane masielka od jednej dievciny a su uzasne. Nadherne vonaju, uzasne mi premastia kozu a druhy den mam jemnu pokozku. Ja ju mam suchu
@oblaacik nepoznam ale kupujem tie farebne co slaha jedna dievcina a su uzasne a nie moc drahe
@modrykolibrik ako sa vola?
@oblaacik som rovnako ako ty že sa veľmi málo kremujem aj keď by som mala (nohy, ruky)
Ale tiež som si pred 2 rokmi nakúpila telové krémy drahšie a dodnes jeden míňam jedine čo ma núti to použiť je to že mi to ľúto že to stálo v skrinke
Odporúčam kúp si niečo lacnejšie, skús to s tým a uvidíš či ti to krémovanie pôjde ak budeš ma to kašľať nekupuj si to to drahé ak zistíš že sa podctivo natieras tak kupuj
tak ho kup kamoske 😀 nie, ja by som si nekupila krem, kebyze sa nekremujem, len preto, ze mi pekne vonia a ma super konzistenciu
@modrykolibrik aj mna by zaujimalo,od koho kupujes 🙂
zbytočnosť...
Ja si napríklad neviem predstaviť nekrémovať, od 14tich po sprche si krémujem celé telo. Ale 50 eur je asi aj dosť, záleží ale aj na objeme.
každý to má inak.Ja keby sa trebárs po kúpaní alebo spchrovaní nenakrémujem tak mám telo úplne vysušené .Skúšala som jednu dobu sa nenatierať a bola to hrôza..úplne iná koža alebo pleť ked sa lovek krémuje a stará sa o seba.Možno ťa práve ten krém,teda jeho cena ked už zaň vysolíš namotivuje začať sa o seba starať aj takto🙂 lebo by ti to bolo lúto za tie peniaze nepoužívať keby ti to stojí iba dakde na poličke alebo v skrinke
@oblaacik moja dcéra ma viacero produktov tejto značky a sú fakt super,ale záleží len na tebe či ho využiješ.
@oblaacik teraz vidím komentár, milujem sol de Janeiro, mám niekoľkých sprejov aj antiperspirant, ale zatiaľ mi bolo ľúto si kúpiť krém, ale asi si tiež kúpim 62ku ale.
Jednu dobu som sa po holení natierala a nevidím rozdiel, navyše ma to nebavilo, zabudala som na to a tak som to nechala tak. Doma mi telové mlieka len stali, nepoužívam to vôbec.
@jaskolka je dôležité z dlhodobého hľadiska hydratovať pokožku
@oblaacik Zalezi, ci si to mozes dovolit. Je pre teba 50e peniaz, ze budes musiet ubrat niekde inde? Ak ano, tak nekupuj - bude ti to zbytocne.
Ak mas dost na to, ze si mozes takto spravit radost, a inak to na rozpocte nepocitis, tak si spokojne kup.
Niemto chodi na drinky, niekto na koncerty, niekto si kupuje kozmetiku. Zalezi od teba, ako minies svoje volne peniaze.
Ja nie, nestoji mi to za to. Kupim mixu za desat a som spoko
ak mas moznost vyskusat nejaku vzorku, alebo mensie balenie tak vyskusaj. Alebo si ho vypytaj ako darcek - narodky-vianoce. Ja zo svojej skusenosti viem, ze mozem mat hocijake zazracne telove mlieko/krem, stale sa po nejakej dobe na to vydlabem. Nemazem sa.
@oblaacik ja sa poctivo kremujem aj keď sa mi nechce, v lete denne lebo inak mam suchu popraskanu kožu. 50 eur mi príde ale dost. Sama mam veľa drahej pleťovej kozmetiky aj dekorativky typu Dior, Lancome.... ale za toto maslo mi to príde veľa. A obzvlášť keď sa nekremujes pravidelne. Skus miniatúry na notine a uvidíš či to vôbec minies.
@oblaacik
Ja mám suchú pokožku. Krém používam na nohy (ale iba po holení), na lakte a ruky. Avšak 50€ za telový krém by som rozhodne nedala ani keby zarábam ako celebrita. 🫣
Nie. Tiež sa nekremujem a stoja mi tu krémy roky aj za pár eur. Tento by dopadol rovnako.
Najlepšie vyskúšať a zistiť...ja som takto včera kúpila v podobnej cene sprej na vlasy ale mega dobre vonia a je ho cítiť viac ako ktorýkoľvek drahy parfem. Tak sa vytesujem. Žiaľ manžel tuto moju radosť nezdiela a hromzi ze len za poštovné som dala 15 eciek 🤣 Nuž treba si radosť spraviť 😁

@oblaacik ťažko povedat, keď nechceš napisat o aky krem ide... ťažko radit, ked nepoznáme zloženie krému..