Je Mary Kay kozmetika hodná svojej ceny?
Co si myslite o tom? O kozmetike, či je hodná takej ceny a taktiež tomu lakaniu na biznis, ta ich KP ma značne otravuje, že mám začať s tým podnikať ze je to super zárobkove. Myslíte že je to MLM biznis a odrb?
No takto.. tiež som sa v 2021 nechala zlomiť na vyskúšanie.. tvár nebudem ani hodnotiť, vyrazili mi pupaky ktoré som ani nemala , moja chyba ze som dovolila skúsiť krém na ruky, na premastenie, vraj skvelý aj na ekzém.. hej, skvelý.. na fotke je ako som dopadla .. prisla som k takej mladej babe domov, že teda zwellnesujem, zrelaxujem ako mi rozohnena hovorila do telefonu, holt cakala som aspon nejaky salon maly .. no, jednoizbový byt bez balkóna, kočka práve dofajčila v spalnovom okne, čiže z nej razila cigareta.. byt taky malý že masku na tvár mi nanášala v kúpeľni na stojaka, keďže som vysoká tak sklopila záchodov dosku že sadni si nech dociahnem .. mala tam jeden svoj uterák, takže som sa utierala mojimi servítkami, pritom mi zovialne tykala od začiatku, ako najväčšia kamoška ( ja 47 ona max 23 a to vraj už nejaká vyššia kapacita v MK).. potom mi ešte vypisovala aká som super, aká je šťastná ze ma pozná, že sa teší na stretnutie znova.. kto má pozná, vie ze toto na mňa nefunguje , vlezlych ľudí vyprevadim veľmi rýchlo.. zrušila som ju velmi rychlo a desať dní bola na kortikoidoch kým som dala ruky do poriadku .. takže za mňa predražený bordel ( aj keď podľa nej top top top kozmetika )
Ahoj! Tak ja som MK PORADKYNA, ale nezlaknite sa hned 😄😄😂 som registrovana uz 11 rokov a tak dlho tuto kozmetiku aj pouzivam. Ja nemam citlivu plet, takze mna este nikdy nic nepodrazdilo a nevyhadzala som sa. Registrovana som hlavne preto, ze objednavam LEN pre seba, rodinu a naj kamosky, ktore chceli vyskusat a aj roky pouzivaju a podla velkosti objednavky mame vzdy 35-40-45% zlavu na vsetko. Na nikom nezarabam, bolo by mi blbe tahat peniaze od najblizsich ludi. Takze sa vzdy len vyskladame na co najvyssiu zlavu a kazdy je spokojny. Cize uz aj tie ceny su znesitelnejsie a mne sa kozmetika paci a funguje. Co sa tyka zlozenia, neni v nej o nic viac chemie ako v lekarnovych znackach. A ta CHEMIA ma svoje opodstatnenie, niektore pomocne latky proste musia byt, kvoli stabilite atd. Niektora CHEMIA su tie klucove latky, ako napriklad peptidy, hyaluronova kyselina, AHA a BHA kyseliny.. Marykay pouziva aj vela prirodnych vytazkov. Skusala som medzitym aj korejsku kozmetiku a nejak specialne ma neohurila, zazraky sa nekonali. Akurat ma zacalo stvat, ze pokazde mi zasielku zadrzali na colnici a platila som este aj clo. Objednavala som zo stranky YESSTYLE.
Ja som nikdy hodinky krasy nerobila a uz vobec som nikoho nebombardovala a neotravovala s objednavkami. Za mna naj vec co ti radim, ak by si to chcela pouzivat, povedz tej otrave nech ta zaregistruje a budes si objednavat ty co chces a kedy chces. Niekedy objednavam kazdy mesiac nieco a niekedy mam aj par mesiacov po sebe bez objednavky. Takze nikto ma do nicoho netlaci, robim si co ja chcem. Tiez som neni ten typ, co by sa tymto chcel zivit. Takisto som zaregistrovana aj v LR a pouzivam produkty len pre svoju rodinu a tiez to mam tak lacnejsie.
Ahoj. Ja používam M.K.4tý mesiac, a som nadšená. Neviem, či mi táto kozmetika tak sadla, alebo sa už po dvoch týždňoch ukázala pravidelná poctivá starostlivosť, keďže predtým som sa o seba nestarala vôbec. V každom prípade okolie si už po dvoch týždňoch všimlo výrazné zmeny. Som veľmi, veľmi spokojná. Zaregistrovala som sa a nakupujem pre seba, nepredávam. Moja mamina sa vyhádzala, ale ona má problémy aj po čistej vazelíne🥺
Ahojky, ja som používala MK rok. Spočiatku mi vyhovovala, videla som zmeny, po dvoch mesiacoch prestala fungovať, začala som mať problémy s podkožným akné, zapálenú pleť... keď som to vravela babe, čo mi doručovala produkty, tak mi vravela, ťe to je preto, že nepoužívam ešte to a to a to...
Mne išli na nervy tie opisy produktu.. zázrak na pokožke, budeš z toho paf... nemôžeš žiť bez tejto bázy...
Dekoračná kozmetika za mňa celé zle... nechala som niekoľko stovák eur, a efekt nula. Ale ako pozitívum beriem, že vtedy som sa začala viac zaujímať o starostlivosť o pleť...
Ja som bola registrovana v MK, ale objednavala som vzdy len pre seba, rodinu a kamosky, aby sme to mali lacnejsie, nikdy som nikoho neotravovala a nezarabala som na tom, ale vadilo mi, ze moja "nadriadena" ma neustale spamovala a volala, nech pridem na stretnutie, ze ma pre mna darcek a porozpravame sa..
Ale teda nikdy nikto z mojho okolia nemal take reakcie ako sa tu pisu, ci na dekorativnu kozmetiku, kremy atd..
ja stale pouzivam ich podkladovu bazu (makeup) a zatial som lepsi nenasla, ktory by mi sadol konzistenciou, aj odtienmi a to som za tie roky vyskusala desiatky makeupov od roznych znaciek.. takze makeup objednavam cez kamosku, ktora tiez objednava len pre seba a znamych.
Mne vyhovoval aj ich puder a peeling, ale kremy, odlicovace, spiraly, tiene, licenky atd. kupujem z DMky, lebo su lacnejsie..
JEDNOZNAČNE N I E!!! Z ničoho som neni tak roztrpčená ako z MaryKay. Vyzerá to krásne, luxusne, ale obyčajná kozmetika z DMky je lepšia. Neskutočne predražená. Jedine, ale skutočne jediné čo mi sadlo je sérum na rast mihalníc, ale už aj to prestali vyrábať. Mala som podklad pod očné tiene za 20€, išiel po piatich razoch rovno do koša. Konturka ma strašný odtieň. Špirálu za 25€ som predala, vôbec sa s ňou nedalo pracovať. Rúž ok, ale ničím ma neohuril, taký obyčajný. Peniaze sa dajú investovať aj lepšie.
Ja používam MARY KAY 8 rokov a totálne som spokojná, mám 38 rokov a plet bez vrások , žiarivú a krásne čistú. Len tu som sa naučila o ňu starat , mala som problémy , mala som vyrážky a mdlu pokožku. Som vďačná, že mi MARY KAY vstúpila do života. A to myslím úprimne . To či je drahá ? Je veľa kozmetiky na trhu a čo poznám ženy v mojom okoli pomohla im do pár dni . Tak už je na uvážení či budem kupovať niečo po čom nevidím efekt alebo co je drahšie ale účinné. A pozor treba si pozrieť zloženia. V biodermu, vichy, eucerin … a v iných značkách je veľa chemie a parabenov. MARY KAY je bez parabenov , sulfatov a obsahuje vysoké množstvo vitaminov. Preto niekedy na poprve nesadne každému , treba vedieť akú ma kto pokožku a pokial žena nepoužíva nič s vitaminmi alebo to okolo vitaminov len obišlo tak reakcia tu môže byť.
Čo sa týka žien v skupinkách , tak si dávajú info a školia sa o produktoch aby samé sebe vedeli pomôcť a poradiť , každá žena ma možnosť ale aj nemusí sa venovať MK a ukázať to iným ženám , je to na nej. To , že niekto vás naháňa či núti k niečomu nie je správne , ale asi je to o tom, že vám chce pomôcť a poradiť . Už je na vás či si dáte pomôcť alebo odmietnete.
Používam ju už niekoľko rokov. Bola som na predvádzačke a vtedy som mala vďaka tehotenstvu otrasnú pleť. MK mi naozaj pomohlo, ale nemusí sadnúť každému. Paradoxne mi vždy viac vyhovovala sada pre zrelšiu pleť (aj pred 30-kou). Mám odskúšané kvantá kozmetiky od najdrahších značiek ako Chanel a Dior až po bežné dostupné drogériové značky. Som registrovaná no nemám čas sa tomu venovať aby som si z toho robil nejaký biznis, no ako samospitrebiteľka si niekoľkokrát do roka doplním zásoby. Pokiaľ ide o dekoračnú kozmetiku- makeup, a korektor som lepší nenašla. Parádne maskujú nedostatky pri minimálnom množstve. Tiene sú nádherne pigmentované, sýte a dlho vydržia, no napríklad riasenky mne osobne nevyhovujú. Keďže som registorvaná, mám pri kúpe zľavu, plus stále dostanem nejaký darček. Ja som pre seba zatiaľ nič účinnejšie v nižšej cenovej hladine nenašla.
Mary kay kozmetika naozaj nie je pre kazdeho ale ja osobne som s nou spokojna,jedina kozmetika ktora mi pomohla na seboreu. Ano, je mozno cenovo narocnejsia ale netreba sa zlaknut zhorsenia pleti,je to len docasne kym sa plet vycisti a dat tomu aspon dva tyzdne kym na nu zanevriete. Kazda kozmetika sa rokmi vyvija a aj mary kay je jedna z nich. Sama som registrovana ako KP ale vyuizvam objednavky len pre vlastnu spotrebu. Pokial Vam nevyhovuje konanie KP treba povedat alebo si vyhladat inu,menej aktivnu. Plna chemikalii urcite nie je ako tu niekto vyssie pisal.ale samozrejme nemusi sadnut kazdej pleti. Netreba ju vsak dehonestovat len preto ze niekomu nesadla. Sto ludi,sto typov pleti.vyskusala som mnozstvo kozmetiky ci uz z lekarne alebo drogerie ale ziadna nepomohla. Hlavne je dolezite najst tu spravnu sadu pripravkov.
@barbora927138 uplne suhlasim
Zapojím sa, kedysi som bola v MK, presne to bolo o nátlaku, musíš robiť hodinky krásy, musíš chodiť na školenia, musíš osloviť ludi... Bola som registrovaná bo kozmetika urobila na mne zázrak, chcela som ju využívať len ja, nie predávať.... Ale ten nátlak bol tak zlý, až som sa na to cele vyprdla...
Po pár rokoch keď som zas bola s pleťou tam kde predtým som si sama nasla na nete žienku z MK, a potom som si ju vyhľadala na fb, omrkla ju (príspevky s rodinou, veriaca {aj ja som} milé príspevky) a oslovila som ju. Znovu som sa registrovala a v tomto tíme som spokojná. Vela darčekov, veľa odmien, žiadny nátlak....A takto fungujem aj ja
Fungujem skôr spôsobom rozdávania vzoriek, nakoľko som chudobná, mam chudobnú rodinu, chudobných priatelov chudobných kolegov a cudzích oslovovať nechcem...a nechcem fungovať ako mnohé z MK natlakovo. Ale aj tak sa vždy nájde niekto koho niečo očarí....tiež dávam darčeky, akcie z MK pre mňa premením aj na akciu pre zákaznícku, nejdem do zarobku
Mam z MK top produkty ktoré mne osobne sedia najviac,a nikdy ani v lekárni drogérii ci inde som nenašla lepšie pre mňa z tohto druhu.
Čítala som tu ze vyrobky nepomáhajú.... Ale ja keď sa pozriem na žienky ktoré sú dlhšie v MK tak vidno na nich, že pomáhajú. Krásna pleť, jemne ruky, žiadne pigmentové škvrny, vyrážky a podobne,vrások malo, žiadna suchá ani mastná pleť, videla som kopu žien po 50 ktoré s MK kozmetikou vyzerajú oveľa mladšie.... Videla som ženy co sa ráno nalicili, cestovali pol dna a večer aj tak všetko na tvári držalo.
MK ma svetové prvenstva na niektorých výrobkoch, má rozpísané komplet zloženie, viete sa dočítať presne ktorý produkt na čo slúži, ako a kedy a s čím ci bez čoho ho nanášať. To som sa nikde nestretla...
Ale áno, je to dráha kozmetika, aj pre mňa preto práve som sa registrovala aby som mala zľavu a mohla využiť akcie, plus darčeky k tomu keď to rozratam tak často ta cena vijde aj o 60% menej ako je uvedená. A k tomu ešte ďalšie darčeky od MK a z tomboly a za objednávku od mojej liderky.
Za mňa top: špirála fanorama, lahunka, plná vitamínov, pekne mihalnice urobí, nespadajú mi mihalnice, Odlicovac oči, pedikura(top pemza) dokáže urobiť z nohy dôchodcu-nohu babatka, piling na telo, hydratačné maska, hydratačné dvojkrokova maska, kremik na hlboké vrasky, CC krém, makeup(podkladová báza), korektor,gél na obočie, čierna maska, sérum c+e, zvláčňujúci nočný krém, krém na nohy(to keď prídete domov z práce a už nevládzete stát, si natrieme nohy a zrazu ich mam ľahké, netazia, nebolia) a parfém ❤️
Mne sa najviac darí predávať spiralu, Odlicovac, krém na vyplnenie hlbokých vrások, Čistitko na pleť 4v1,cc krém, rúže, čistiacu masku s aktívnym uhlím, parfem(pýtajú sa ma ľudia na ulici aký je to parfém), CC krém, korektor, podkladovku, fixacny gél pod makeup
Takže očividne niektoré výrobky sú top
Ahoj, za mňa úplná topka používam už 17 rokov. Mala som veľké problémy s pleťou, akné a vyrážky do 30tky. Vyskúšala som všetky vtedy dostupné značky, sestra mi ich nosila ešte z Nemecka 🙈 Samozrejme ze som na začiatku nevidela úplne wau výsledok, ale naučila som sa ako správne čistiť pleť ten ich čistiaci krém a čierna maska boli topka na moju pórovitu pleť. Keď ta moja poradkyňa s tým prestala robiť a začala som používať iné krémy, vyrážky sa mi vrátili. 😪ja by som ju za korejsku nevymenila. Predsa len 60 rokov je na trhu a tiež stále majú niečo nové, vôbec nechodím ku kozmeticke 👍Mám už svoj vek😇 a nemám pigmentové fľaky, vrásky len jemné...a dekoračka sa mi páči lebo sa s ňou ľahko a rychlo nalíčim aj sama. Kúpim si 3 tiene a tie používam stále 😅 v podstate ušetrím, lebo predtým som vymetala drogérie a kupovala paletky, ktoré nakoniec končili po rokoch v koši, lebo ma stipali oči alebo boli už po záruke 🥰 a CC krém geniálny...
Ja este dodam ako som sa k MK dostala.. znama mala vzdy krasnu plet, na fotkach vyzerala dokonalo ako porcelanova babika, ako by ju upravili vo photoshope, tak som sa jej opytala, cim to je.. povedala, ze pouziva MK kozmetiku a makeup. Tak som zistovala, kde to zohnat, ale dalo sa len cez poradkynu a ziadnu som nepoznala, tak som to nechala tak..
asi o 2 roky mi ina kamoska hovorila, ze bola u jednej pani, ktora robi MK a ze ma odporucila, nech to vyskusam, ze ona je nadsena.
Vzdy som mala vela akne a prave na tej hodinke krasy mi pani vysvetlila, co robim zle a aku ich kozmetiku mam pouzivat na zlepsenie..
a naozaj sa mi podarilo zbavit sa akne, ja som bola nadsena, aj ked na zaciatku som prechodne mala zopar drobnych pupacikov navyse, nic hrozne to nebolo, do par dni to zmizlo, ale akne nemam doteraz (len sem tam nieco hormonalne vylezie) a to uz pouzivam inu lacnejsiu kozmetiku.. ich makeup mi vsak vyhovuje najviac, na ten nedam dopustit
Este davno v 2017 som mala rúž, bol super, dalo sa s ním pit, jest, vydrzal fakt dlho. S inymi vyrobkami skusenost nemam a po recenziách vyssie ani mat nechcem 👎
Ja poviem takto, pracujem s tou kozmetikou a mam aj kozmetickú školu z hľadiska pleti by som povedala že ak Vás zaujala musíte skúsiť.. Každá pleť je iná každej sadne iná kozmetika čiže buď alebo.. Co sa týka mojej osobnej skúsenosti MK mi dosť pomohla s pleťou 🙂
S cenou je to drahšie no to odrádza veľa ľudí a keď nemáte istotu či Vám bude vyhovovať alebo nie to je také na prd 🙂
V podnikaní je to takto. Vy si musíte zakúpiť balíček v nemalej sume aby ste sa dostali do systému MK, ona Vás chce kvôli tomu že budete patriť poď ňu a ma z Vás zisk a postup v kariére..
Každý pol rok musíte objednať MK inak vás vyradia zo systému.. Výhoda je aspoň toho ta že keď ste v systéme mate zľavy 35%, 40%,45% ale všetko sa odvíja od toho v akej hodnote produkty objednávate 😌.. Mne sa to vôbec nerozbehlo veľa žien odrádza práve tá cena a je fakt že niektoré dekoratívne veci kúpite aj lepšie sume.. Má to svoje plus aj mínus..
Čo sa týka mňa MK som spokojná veľmi mi pomohla s pleťou ale strašne veľa veci potrebujete na to aby ste sa starali o pleť... Ak vás niečo zaujíma kľudne sa pýtajte.. Nie nejdem predávať MK ale aby ste v tom mala prehľad
Nie nie je hodná tej ceny
Mala som na akné a mastnú pleť celú tú zelenú sadu clear proof(neviem či som to napísala dobre) v tej dobe má vyšlo okolo 150€ za 4 produkty(teraz neviem čo to stojí) ,skončila som natom tak ,že som po mesiaci a pol používania kozmetiky MK chodila ku dermatologičke a ku kožnej aby som pleť preliečila antibiotikami, kvôli zapálenym podkožným vyrážkam ,ale doslova že hrudy na tvári som mala na krku na sánkach, dlho trvalo než som pleť dala do ako takého v pohode stavu. Podotýkam ,že som v tej dobe cvičila a mala som upravenú stravu ...za mňa už nikdy túto kozmetiku... Nie každému sadne na pleť... Asi najviac čo mi pleť dogabalo,bol ten peeling z uhlia ktorý mi odborníčka na značku MK odporučila , čo bolo po konzultácii s dermatologičkou veľmi zle odporučenie, keďže som nemala zahojene vyrážky a celkovo pleť,peelingom som si to ešte viac rozniesla , takže za mňa veľmi zlá skúsenosť s touto značkou.
Ja som s Mary Kay nemala nikdy dobrú skúsenosť. 2x som si takto objednala cez jednu známu ktorá s tým robila, ešte dávno to bolo keď to bolo tuším len v nejakých začiatkoch, mala som krem na tvar a nejaký odlicovac olejový, no vôbec mi to nesadlo, krem bol lepkavý ako keby zaschnutý čo mi potom aj tá známa hovorila že on taký má byt, lebo má v sebe nejaké špeciálne zložky. Odlicovac celé zle. Potom som tomu dala ešte jednu šancu a objednala som si čistiaci gel na pleť a nejakú masku, na to som aj počula chvály, no mna z toho tak stipala tvar že to sa nedalo, aj z čistiaceho gelu aj z tej masky. Takze za mna 0 bodov
@lauriik bola som na tom podobne po dlhej dobe som šla na ošetrenie pleti kde mi naniesli tuto kozmetiku a na druhý deň ráno akoby som mala dve tvare na sebe červená ako zemiak vsetko má svrbelo
Mňa fascinuje a mám dekel na Marse z toho, že niekto v dnešnej dobe plnej informácií a kozmetického absolútneho boomu kupuje túto MLM kozmetiku 🙈
Choď do dmky a vyskladas si ďaleko kvalitnejšiu kozmetiku a dekorativku za zlomok ceny.
Ja by som sa z MK nekúpila ani servítky. Pozri si rôzne zaujímavé dokumenty o MK a ich praktikách, stojí to celkom za to 😅
Ja som kedysi bola pozvana na taketo licenie, ale to bolo hrozne, baba vobec nevedela licit, som sa doma lepsie namalovala. Ale pred svadbou som nasla vizazistku, ktora s MK robila. Na skuske ma nalicila a ja ze wow, samozrejme mi nukala aj zazaracne kremiky, nakoniec som si jeden zobrala, ale bola som s nim spokojna. No hlavne licenie na svadbu top, fakt to neskutocne dlho vydrzalo a ja sa takmer nemalujem, takze som bola sice dost "naspricovana", ale vyzeralo to pomerne prirodzene. Nevyhadzala som sa, nemala som ziadne obtiaze.
Pripojila by som sa k teme. Ak by mi vedel niekto poradit. MK som vyskusala prvy raz v novembri 2023, novu radu timewise, neskor v decembri som odskusala aj 2 sera, retinol a som max. spokojna, vidim zmeny, takze by som rada pokracovala v pouzivani. Vie mi prosim niekto poradit ako sa zaregistrovat alebo co urobit aby som ziskala tie zlavy pri nakupoch, o ktorych tu pisete? Cela rada vyjde dost draho, cca 200 eur plus sera, fuu no rada by som vyuzila nieco, avsak nemam za potrebu dalej ponukat, cisto pre seba by som to chcela.
@ivuska251 Ivuska rada ti poradím, napíš mi na libuskaa@gmail.com
Za mna top kozmetika,nic lepšie som na trhu zatiaľ nenašla
Za mňa nie je hodná, mam aj obyčajnú aj luxusnú kozmetiku typu Dior, Lancome atď.., ale ozaj MK mi nepríde nejaké terno. Moja kaderníčka tiež s nimi robi , mala som možnosť co to poskusat , ale za mňa obyčajný priemer ako v drogérii.
Kedysi som v rámci nejakej beauty akcie sa dala od nich aj nalicit , ked tam mali stánok, pani mi potom vyvolavala veľmi agresívne asi dva mesiace, chcela aby som zavolala kamarátky a zorganizovala doma sedenie, že nás príde nalicit domov a co to nám predá. Po tom som ju radšej zablokovala. Takže ani ako robotu určite nie
Podľa mňa je to kozmetika jak každá iná akurát iná značka ktoré jej robí cenu nič viac....bola som na tej hodinke krásy kde mi dávala takú čistiacu penu stala cez 30 euro a kúpila som si takú podobnú v DM za 5 euro a výsledok rovnaký takže asi tak

@finett tiež tam mala v dotazníku ze vypísať ženy aj s číslom, ktorým chceš dopriať tu ich hodinku krásy s ponukami produktov, tak asi aj teba tam dala známa. Mňa keby niekto napíše tak by ma to nasralo riadne ze bez dovolenia dáva číslo.