Je vhodné používanie pleťových masiek 13-ročnými dievčatami?
Ahojte, dnes som v drogérii bola svedkom rozhovoru matky a dcéry. Dcéra 13 ročná chcela kamarátke kúpiť na narodený darček v drogérii a chcela jej vybrať aj masku na tvár. Matka začala jačať že na také veci je malá, kde to videla aby 13 ročné dievča používalo masky, že sú to ešte deti. Úprimne, ostalo mi ťažko, mám na to úplne iný názor a som prekvapená, že ženy v dnešnej dobe nie sú znalé, u chlapov by som to skôr pochopila, aký máte na to názor vy?
@domiklik nuz.. ale.. z kozmetiky to moze byt... Ked si porovnam moju mamu, ktora nepouzivala nic, len krem a obcas ruz a kamoskinu mamu, ktora bez makeupu a tienov nesla ani smeti vysypat.. Moja mama velmi dlho sviezu tvar bez vrasok, kamoskina mama velmi vela o dost skor. Ale kedze doba pokrocila odvtedy, hadam je to uz lepsie... Len.. ked si vezmem, ze moja mladsia segra, co musela pouzivat roznu kozmetiku kvoli pleti...ma viac vrasok nez ja... Ked v podstate moje o 15 rokov mladsie kamosky, ktore tiež pouzivaju makeupy a kadeco a maju porovnatelne vrasky ako ja......
@anonym_57ff85 presne tak, ja minimum omietky a ešte v 30 pýtali občiansky.
Moja má 10 a naj kamoška je jej spoluziacka a stále si robia skincare spolu 😂 A deemka je ich najoblubenejsi obchod. Nech si to užijú.

Záleží,kým si nevyberá masky s retinolom kolagénom a podobnými pre baby v tomto veku zbytočnými zložkami je to úplne v pohode, napríklad havlíkova apotéka má super prírodné masky vhodné aj pre mladé baby☺️