icon

Jemné strnisko na nohách

21. jún 2023

Od jesene do jari je to celkom fajn. Nie je nutné nosiť každý deň kraťasy alebo sukňu. V tomto období mám na verejnosti svoje nohy vždy úplne hladké. Ako to riešite v horúčavách? Je to v pohode ak mám na nohách úplne jemné strnisko a krátku sukňu? Máte celé leto vždy hladké nohy alebo je to v pohode ak nohy neucítili žiletku 48 hodín a mám na nohách jemné a takmer neviditeľné strnisko?

natalinkaminisek
•
21. jún 2023

Jemne a takmer neviditeľné bud rada a neries 🙂

galganka
•
21. jún 2023

Cudzie nohy sú mi v celku ukradnuté, neprizerám sa im, takže kľudne sa nehoľ, alebo to skos ráno aj večer, ako sa ti len chce ...

lamonita
•
21. jún 2023

Aj ja to tak "nosim". Inak by som mala krvavé rany z neustáleho holenia

mediana
•
21. jún 2023

Ja to prebehnem pár ťahmi každý večer v sprche, trvá mi to asi minútu, ale mam lepší pocit cez deň 🙂

gypsomilka
•
21. jún 2023

Preto radsej depilujem ako by som mala kazdy den holit.

autor
•
21. jún 2023

Jeden rok asi keď som mala 18 rokov som sa tiež holievala aj denne. :D Vždy v nedeľu, pondelok a utorok večer. V škole nám dali hlúpo rozvrh hodín a v pondelok, utorok a v stredu sme mali telesnú výchovu a u nás bolo obľúbené sa v škole posmievať za strnisko na nohách. :D

kristina2412
•
21. jún 2023

Každému sú druhého nohy úplne ukradnuté , má dosť problémov s tým, že on sám je mokrý ako myš.😂 Môj pohľad sa zastaví na topánkach 😂keďže som na ne zaťažená a občas sa teda blbo cítim keď vidím v buse chlapa čo má nôžky hladké ako bábätko🙈

anonymanonym
•
21. jún 2023

Holim sa uplne rovnako ako pocas inych rocnych obdobi, tj. tak casto aby som sa ja citila komfortne, a to ci mi su alebo nie su vidiet hole nohy a pripadne jemne strnisko fakt neriesim. Je ale pravda, ze som k tomu musela vekom dospiet. A co sa tyka druhych ludi, zien, tak to mi je este viac jedno. Aj keby si nejaka zena vobec neholi nohy a ma suknu. Vsak su to jej nohy a jej chlpy.

alexka89
•
22. jún 2023

Aj ja niekedy nemám čas oholiť a už sú výrazne a i tak zoberiem krátke ...je mi úplne u riti čo druhí na to nech nekukaju....však je to bežné keby to nebolo tak nech to žene nerastie

mima1608
•
22. jún 2023

mám to tak aj ja, lebo keby sa holím denne, tak by som mala nenormálne "vyhádzané" nohy (robia sa mi také červené malé pupaciky). Depilovať sa mi nechce 🙈🙈🙈

ladaniella
•
22. jún 2023

Ked depilujem voskom alebo strojcekom tak chlpky mi zarastaju pod kozu. Dnes som vyskusala po 20r depilacny krem..tak uvidime.
Ked ziletku tak cca kazde 3 dni holim