icon

Kde by sa hodilo nové tetovanie?

8. aug 2025

Mam 2 tetovania. Jedno na chodidle, druhe na chrbte (v strede chrbta-od krku po lopatky). Zaujalo ma jedno tetovanie. Kde by bolo idelane miesto? Na predlakti sa mi tetovania nepacia. Dakujem za kazdy nazor a ten, kto sa nestotoznuje s tetovaniami, nepacia sa im alebo by si jikdy nedali tetovanie, tak listujte dalej, a ani nepiste 🙂

Kde by sa hodilo nové tetovanie?
Strana
z2
anonym_78e2c9
8. aug 2025

@anonym_autor na krku zo zadu by sa mi to páčilo.

anonym_0dc0d4
8. aug 2025

Nikde. Je to škaredé, žiadna emócia, ani estetika

beata_k
8. aug 2025

@anonym_autor Na lavu ruku z vnutornej strany

autor
8. aug 2025
@anonym_0dc0d4

Nikde. Je to škaredé, žiadna emócia, ani estetika

@anonym_0dc0d4 asi nepochopene. Vyjadruje to vztah matka, dve deti. Zaciatocne pismena mien deti a ich datum norodenia

beata_k
8. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_0dc0d4 asi nepochopene. Vyjadruje to vztah matka, dve deti. Zaciatocne pismena mien deti a ich datum norodenia

@anonym_autor Napad velmi pekny, ale toto konkretne prevedenie sa mi tiez nepaci.

autor
8. aug 2025
@anonym_78e2c9

@anonym_autor na krku zo zadu by sa mi to páčilo.

@anonym_78e2c9 od konca krku mo ide tetovanie po lopatky, stredom chrbta. Takze tam nie. Splynulo by to do jedneho tetovania a jedno tetovanie s druhym by sa mi nehodili

pe_mi
8. aug 2025

@anonym_autor pod pazuchou ,kde začínaju rebrá

pribinak
8. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor každý pochopil že sú to dátumy narodenia a ruka matky, ale je to proste škaredé

diana45
Autor odpoveď zmazal
vorkola
8. aug 2025

@anonym_autor Je to velmi skarede, nikde

anonym_8e9f63
8. aug 2025

@anonym_autor strašne chladné... žiadny význam

chrobak7
8. aug 2025

@anonym_autor Dal by som to na dorzálnu stranu ruky (chrbát ruky)

anonym_29af5f
8. aug 2025

autorka sa vas pyta na miesto kam by ste si to dali vytetovat, nie na nazor co je to pekne/skarede.... sak ked.sa.mi to nepaci tak ok - ale na to sa nikto nepytal.... jej sa to paci, bude.to mat ona a otazka je proste uplne ina 🙄
a moja odpoved - mne by sa to pacilo v okoli ako je klucna kost

bielasovicka
8. aug 2025

Fakt to není pekne 🤭

anonym_78e2c9
8. aug 2025
@bielasovicka

Fakt to není pekne 🤭

@bielasovicka nuž každý má nejaký vkus. Ak sa to autorke páči, prečo nie 🙂

biba_18
8. aug 2025

len ťažko odpovedať kde by sa mi to páčilo keď sa mi nepáči samotné tetovanie 🤷‍♀️

biba_18
8. aug 2025

ja neviem, ja som to mala vždy tak že som vedela čo aj kde. nikdy som nemala vybraté jedno bez druhého (mám 8 tetovaní, resp. 6 a potom ešte dorobené …)

guliver19
8. aug 2025

@anonym_autor a co tak nikde lebo to je nevkusne a lacne????🤭

martinmmartin
9. aug 2025

Co si tym chces furt pripominat? Vsak nikdy nezabudnes ze mas deti a kedy maju narodky.

jana_eyre_2
9. aug 2025

Mne sa páči keď je tetovanie na vnútornej strane zápästia.. dala by som si to len v jednej farbe..

andreatytler
9. aug 2025

@anonym_autor Musela som sa na to lepsie pozriet, lebo prvy dojem bol taky ze ta cervena ciara je akoze symbolicka zila s krvou od mamy k detom a prislo mi to nechutne ze su tie detske ruky prepichnute.

jarulienka121
9. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nikde,mám podobne a dávam si ho odstraňovať..Láska k deťom sa dá prejaviť inak ako čarbanica na tele.

anonym_d6e276
9. aug 2025

Mne sa nepáči, že medzi deťmi sú 4 roky a majú rovnako veľké ruky 🙈

cutespider
9. aug 2025

Podľa mňa sa najviac hodí na biceps z vnútornej strany, aby bolo viditeľné iba pri objatí. Pri tomto tetovaní sa priprav na otázky, či nemáš rada dieťa V, keď Tvoja čiara pokračuje iba k dieťaťu E (čiara od V by mala smerovať nahor, aby sa vytvorila jedna súvislá čiara).

biba_18
9. aug 2025

@jarulienka121 hm, toto ja nepochopím - ty si to predtým nevedela??

jarulienka121
9. aug 2025
@biba_18

@jarulienka121 hm, toto ja nepochopím - ty si to predtým nevedela??

@biba_18 urýchlene rozhodnutie,bohužiaľ.Nikdy viac

anonym_02d25b
9. aug 2025
@guliver19

@anonym_autor a co tak nikde lebo to je nevkusne a lacne????🤭

@guliver19 pomenovala si to presne, nevkusné a lacné

lindusss2016
9. aug 2025

@anonym_autor toto tetovanie naozaj nie je pekne. A ako tu bolo spominane, laska k detom sa da vyjadrit aj inak. Ja nikdy nepochopim tieto vytetovsne darumy alebo mena. Sak si ich snad pamatate aj bez toho. Na co to je? Aky to ma vyznam? A ver mi, ze to pochopil kazdy, je to velmi prvoplanove. Ak uz tak velmi chces zvecnit tvoj vztah s detmi, najdi si kvalitneho tatera, takeho, co je aj umelec, povedz mu, to ma byt a on ti to nakresli. Toto je ako od škôlkara...

iwesska
9. aug 2025

V podstate je jedno,kam ho das,ak ma pre teba vyznam,len tam nedavaj tie datumy. Za prve, kazia cely dojem,za druhe nikoho datumy narodenia tvojich deti nezaujimaju a ty ich predsa vies.

anonym_35d79b
9. aug 2025

Najdi si lepsi obrazok. Prepac ale v prvom pohladw to vyzeralo ako nieco medzi nohami....

Strana
z2