Kde by sa hodilo nové tetovanie?
Mam 2 tetovania. Jedno na chodidle, druhe na chrbte (v strede chrbta-od krku po lopatky). Zaujalo ma jedno tetovanie. Kde by bolo idelane miesto? Na predlakti sa mi tetovania nepacia. Dakujem za kazdy nazor a ten, kto sa nestotoznuje s tetovaniami, nepacia sa im alebo by si jikdy nedali tetovanie, tak listujte dalej, a ani nepiste 🙂

Nikde. Je to škaredé, žiadna emócia, ani estetika
@anonym_autor Na lavu ruku z vnutornej strany
Nikde. Je to škaredé, žiadna emócia, ani estetika
@anonym_0dc0d4 asi nepochopene. Vyjadruje to vztah matka, dve deti. Zaciatocne pismena mien deti a ich datum norodenia
@anonym_0dc0d4 asi nepochopene. Vyjadruje to vztah matka, dve deti. Zaciatocne pismena mien deti a ich datum norodenia
@anonym_autor Napad velmi pekny, ale toto konkretne prevedenie sa mi tiez nepaci.
@anonym_autor na krku zo zadu by sa mi to páčilo.
@anonym_78e2c9 od konca krku mo ide tetovanie po lopatky, stredom chrbta. Takze tam nie. Splynulo by to do jedneho tetovania a jedno tetovanie s druhym by sa mi nehodili
@anonym_autor pod pazuchou ,kde začínaju rebrá
@anonym_autor každý pochopil že sú to dátumy narodenia a ruka matky, ale je to proste škaredé
@anonym_autor Je to velmi skarede, nikde
@anonym_autor strašne chladné... žiadny význam
@anonym_autor Dal by som to na dorzálnu stranu ruky (chrbát ruky)
autorka sa vas pyta na miesto kam by ste si to dali vytetovat, nie na nazor co je to pekne/skarede.... sak ked.sa.mi to nepaci tak ok - ale na to sa nikto nepytal.... jej sa to paci, bude.to mat ona a otazka je proste uplne ina 🙄
a moja odpoved - mne by sa to pacilo v okoli ako je klucna kost
Fakt to není pekne 🤭
Fakt to není pekne 🤭
@bielasovicka nuž každý má nejaký vkus. Ak sa to autorke páči, prečo nie 🙂
len ťažko odpovedať kde by sa mi to páčilo keď sa mi nepáči samotné tetovanie 🤷♀️
ja neviem, ja som to mala vždy tak že som vedela čo aj kde. nikdy som nemala vybraté jedno bez druhého (mám 8 tetovaní, resp. 6 a potom ešte dorobené …)
@anonym_autor a co tak nikde lebo to je nevkusne a lacne????🤭
Co si tym chces furt pripominat? Vsak nikdy nezabudnes ze mas deti a kedy maju narodky.
Mne sa páči keď je tetovanie na vnútornej strane zápästia.. dala by som si to len v jednej farbe..
@anonym_autor Musela som sa na to lepsie pozriet, lebo prvy dojem bol taky ze ta cervena ciara je akoze symbolicka zila s krvou od mamy k detom a prislo mi to nechutne ze su tie detske ruky prepichnute.
@anonym_autor nikde,mám podobne a dávam si ho odstraňovať..Láska k deťom sa dá prejaviť inak ako čarbanica na tele.
Mne sa nepáči, že medzi deťmi sú 4 roky a majú rovnako veľké ruky 🙈
Podľa mňa sa najviac hodí na biceps z vnútornej strany, aby bolo viditeľné iba pri objatí. Pri tomto tetovaní sa priprav na otázky, či nemáš rada dieťa V, keď Tvoja čiara pokračuje iba k dieťaťu E (čiara od V by mala smerovať nahor, aby sa vytvorila jedna súvislá čiara).
@jarulienka121 hm, toto ja nepochopím - ty si to predtým nevedela??
@jarulienka121 hm, toto ja nepochopím - ty si to predtým nevedela??
@biba_18 urýchlene rozhodnutie,bohužiaľ.Nikdy viac
@anonym_autor a co tak nikde lebo to je nevkusne a lacne????🤭
@guliver19 pomenovala si to presne, nevkusné a lacné
@anonym_autor toto tetovanie naozaj nie je pekne. A ako tu bolo spominane, laska k detom sa da vyjadrit aj inak. Ja nikdy nepochopim tieto vytetovsne darumy alebo mena. Sak si ich snad pamatate aj bez toho. Na co to je? Aky to ma vyznam? A ver mi, ze to pochopil kazdy, je to velmi prvoplanove. Ak uz tak velmi chces zvecnit tvoj vztah s detmi, najdi si kvalitneho tatera, takeho, co je aj umelec, povedz mu, to ma byt a on ti to nakresli. Toto je ako od škôlkara...
V podstate je jedno,kam ho das,ak ma pre teba vyznam,len tam nedavaj tie datumy. Za prve, kazia cely dojem,za druhe nikoho datumy narodenia tvojich deti nezaujimaju a ty ich predsa vies.
Najdi si lepsi obrazok. Prepac ale v prvom pohladw to vyzeralo ako nieco medzi nohami....

@anonym_autor na krku zo zadu by sa mi to páčilo.