Kedy ste začali šedivieť?
Ahojte, mám zachvilku 18 rokov a mám pomerne dosť šedivých vlasov a neviem čím to je a neviem či sa mám začať farbiť. Dosť ma to serie a ničí mi to sebavedomie, neviem si predstaviť že niekto by ma chcel.
@chlapec18 genetika, zivotny styl, nic ine nepomoze iba farba
Od 20. Odvtedy sa nonstop farbim. Teraz mám skoro 34 a bola by som veľmi prešedivela keby sa nefarbim. To je genetika. Nič s tým nespravis
v 13 prvý sivý vlas, syn má 22 a má ich už zopár
Kým ti len šedivejú buď rád, horšie je keď začnú padať.
Prečo by ťa nikto nechcel? Jediná tvoja dobrá vlastnosť sú pekné vlasy?
@chlapec18 okolo 33-34, teraz budem mať 40, no našťastie sivých vlasov mám na hlave možno 5.
@januska12323 no aj to sa mi zda že mi nadmerne vypadávajú ale začal som užívať vitamíny, železo, zinok atd.
Ešte na strednej, ako moja mama a sestra.
@januska12323 máte pravdu len si to strašne zle pripúšťam keď vidím že v okoli s tým chalani problém nemajú. Ešte keď ma nato upozorňujú
@chlapec18 mne velmi skoro. Kasli na farbenie, ale daj si zalezat na poriadnom strihu, co sa ti hodi k vlasom a tvari - to je viac dolezitejsie ako par sedin.
Nauc sa starat sa o vlasy (aj o plet), nejaky styling, spravne padnuce oblecenie, a uvidis ze o zaujem nebudes mat nudzu
Genetika hra velku rolu. Moja mama mala 61, ked zomrela - bez jedineho sediveho vlasu. Ja mam 54 a ako rysavke mi v poslednej dobe skor blondaveju, takze ten vyrazny hrdzavy ton je uz jemnejsi. Mam kolegynu, co ma 35 a ma vlasy v tone sol a korenie… nefarbi si ich, sekne jej to, ma to tak pekne prskane. Ale ak to niekomu vadi, lebo sedin je privela (par sedivych vlasov sa proste strati) jednoducho si ich treba zacat farbit.
genetika..rodicov si sa na to nepytal? ved s nimi to skonzultuj, stale si ich dieta aj ked mas 18 a sedivies 🙂 🙂 🙂
Okol 40 rokov som začala vidieť par sedivych vlasov....zatiaľ žiadny extrém
Mam kamosa ten mal uz celu sedivu hlavu uz na vyske. V 35 mal vlasy komplet biele. Ozenil sa. Vyzeral.dobre aj tak
Ja som zacala sediviet okolo 30. Doteraz som sa farbila, ale mne sa tie sedive pramienky zacali pacit, tak si necham vyrastat, a uvidim co bude 😀 ale teda nemam extremne sedive. Prosim ta, nefarbi sa. Chlap vyzera hrozne a smiesne ked je nafarbeny. Ako baby radia, sustred sa na strih.
😅 ja neviem ako iné ženy ale za mňa chlap, ktorý sa o seba stará a má šedivé vlasy je úplne hot, veľa kamošiek to má podobne. Takže na tvojom mieste by som sa z toho tešila 🤣
Od 20-tych rokov a od cca 40-tych už som úplne šedivá.Na sebavedomí mi to vôbec neubralo,mám aj dobré vlastnosti,kvality a to je dôležitejšie,ako farba vlasov alebo nejaké kilá navyše.
@chlapec18 moj brat uz na maturite bol sedivy, ja od 30 takisto . co to ma so sebavedomim? urcite si nefarbi vlasy, lebo budes vyzerat ako robo kazik , to je fail
asi sa t moc ovplyvnit neda. mam 48 prec a sedive vladsy hladam lupou, ak ich mam par na hlave. nefarbim sa uz niekolko rokov ovbec. raz ale zrejme zacnem.
@chlapec18 tak pre toto sa chces farbit? Ja som este nie sediva (aspon v tomto mam dobre geny), moj manzel mal tusim okolo 20, ked zacal sediviet, jeho mladsi brat este skor. A obaja si nasli zeny. Mne sa to pacilo a paci. Ovela lepsie, ako plesinka...🤭 Hoci manzel uz aj tu ma, a nemam ho preto menej rada.
Vies, farba je neprirodzena, ak si to sam nejak zafarbis, bude to vyrastat a bude to duplom vidiet. Sem tam sedinka, ved to je tak sexy.
35, po porode
@chlapec18 keď máš tmavé vlasy, tie sediveju skôr.
Ak budeš farbiť, odporúčam hennu. Je to prírodná farba. Nenici vlasy narozdiel od chemických farieb. Naopak ešte zlepšuje ich stav. 🙂
V mojich 15-tich
od 18 cca a je to rodové aj si farbím od vtedy
@lenkakravcova moja sestra dostala od henny alergicku reakciu. Tiez iba hennu používala dlho a potom bum alerg. Reakcia. Same pupaky na hlave
@chlapec18 tak ty nemáš absolútne žiadny problém. Fakt. Chalani, ktorí ťa na to upozorňujú sú poriadne nevyzreti. ( Ale to im nehovor, ešte sa urazia a budú trucovat🙂). Naozaj sa čudujem, že niečo také vôbec chalani riešia.
K tvojim starostiam. Ja by som to na mieste muža veľmi neriešila, ale ak chces farbiť, tak ta henna vyznieva asi najlepšie, nezabudni však zmiešať s indigo - čierna farba. Predávajú aj sety Henna + Indigo. Lebo inak skončíš s červenými vlasmi🙃.
Okrem toho, že Henna farbi, vlasy aj posiluje, zhustuje, spomaľuje mierne ďalšie sedivenie. Výborný efekt na spomalenie sedin má aj Alma. To je vlastne kondicionér, ktorý mierne aj farbi. Prípadne použiť iba ten. Tieto prírodné farby si môžeš dávať aj každé 2 až 4 tyzdne. Vlasy nezničia, práve naopak. Len si musíš nájsť čas a súkromie, lebo doba pôsobenia je aspoň 2 hodiny. A otestovať si odtien. A k tej alergií, čo tu bola spomenutá. Jasné, aj to sa môže stať. Ale treba kúpiť kvalitnú Body art quality, čím sa riziko znižuje. A ja napr. používam už cez 15 rokov a žiadne pupaky nemám. Zatiaľ čo z chemických ma stále svrbela pokožka hlavy. Takže kľudne do toho.

@chlapec18 23