icon

Kedy ste začali šedivieť?

chlapec18
6. mar 2025

Ahojte, mám zachvilku 18 rokov a mám pomerne dosť šedivých vlasov a neviem čím to je a neviem či sa mám začať farbiť. Dosť ma to serie a ničí mi to sebavedomie, neviem si predstaviť že niekto by ma chcel.

Strana
z2
lenkakravcova
6. mar 2025

@leona45 zvláštne. Ale asi aj také sa stáva.

siska53
6. mar 2025

@chlapec18 lecitin je dobry na vlasy. Menten dost pomohol v jedno obdobie. Vtedy som este dokazala hltat take velke tabletky 😅. A potom to isti revalid, ale to som nemusela vyuzit. Obcas, ked mam pocit, mam aj take vodicky, co sa po umyti vtru do vlasov.

terezkaarthuramax
6. mar 2025

Moja mama ma vyse 70 a nie je stale úplne šediva.

nynia
Autor odpoveď zmazal
dismonika
6. mar 2025

Na cca 40 rokov. Teraz budem mať 42 a pár sivých vlasov. Ešte si ich nefarbím a dúfam, že ešte dlho nebudem. Máme to takto v rodine....

priscilla07
7. mar 2025

@chlapec18
Ahoj, začni používať tinktúru stavikrvu mnohokveteho (prírodný produkt užíva sa vnútorne, vyrobca herbarius). Nenič si vlasy farbou. Mám vyše 50r a trocha šedin.

priscilla07
7. mar 2025

Tiež vývar zo žihľavy a lopucha, po umytí opláchnuť vlasy.

denk
7. mar 2025

Nemáš problémy so srdcom? Kardiakom vraj začínajú šedivieť skôr. Môjmu drahému sa objavili prvé sivé vlasy, keď mal 19, rozšírilo sa mu to okolo uší a dozadu hlavy, kde-tu sa nejaké objavia aj hore na hlave. Teraz má 34, no povedala by som, že sa mu množstvo sivých vlasov nemení, od kedy mal cca 25 rokov. Nateraz. Je to viditeľné, vlasy má inak celkom čierne, ale popravde, mne sa to na ňom vždy páčilo, príde mi to také intelektuálne 😁 A čo sa týka toho, či ho takého niekto chcel... Nielenže nemal nikdy s frajerkami problém, musím dokonca uznať, že to boli fakt nádherné baby. Každému sa páči niečo iné, z toho absolútne nemaj strach. Držím palce 😊

jankasmejka
7. mar 2025

@chlapec18 no tak veru zo šedivými vlasmi ťa veru nikto nebude chcieť.🙄🤔

dixitka
7. mar 2025

Prvý sivý vlas som mala v 25. Teraz mám 34 a sivých vlasov mám stále iba zopár, stíham ich trhať :D (nefarbím sa)

kathhii
11. mar 2025

@chlapec18 nemusíš farbiť, ale sú aj také šampóny na vlasy ktoré ti tie šedivé trochu natónujú aby nesvietili, ale mne osobne to na mužoch nevadí.
Je to genetika a aj vplyv stresu. Ja mám 40 a mne vlasy nesedivejú, moja mama a otec majú málo šedín na svoj vek.

mantilka
12. mar 2025

Ja okolo 20 a vtedy som si začala farbiť vlasy.
Dostatok spánku, eliminovať stres, zdravá výživa, pohyb 😉

misanthropicdann
14. mar 2025

@chlapec18 šedivé vlasy sú taktiež symptómom nedostatku medi.

Strana
z2