Koľko stoja mesačné kozmetické procedúry?
Ked nechcete, nepiste cenu. Ale rada by som pozistovala od zien ake procedury riesia kazdy mesiac. 😀 Zo zvedavosti. Som na materskej, stale popri tom pracujem a velice rada by som chodila na kozmetiku, cistenie pleti, botox na vlasy, masaze.. ach. 😀 Ale uprimne? Ja som na seba lakomec, tak mozno ked mate nieco overene co vam robi kazdomesacnu radost zo seba samej, budem rada ked sa podelite o to so mnou. Dikicko
Úprimne neminiem nič 😂😂 nechty si nedávam, vlasy raz do roka, alebo aj nie, maximálne keď mi dôjde krém dokúpim, alebo si kúpim sérum. Makeup nenosím. Bola som tento rok 1x na Botox čela čo ma vyšlo na 95 eur,tak to je asi všetko haha. Mám prístroj na čistenie pleti a mám aj vlastný IPL epilator. Všetko robím doma, takže maximálne nejaké začiatočné vklady.
Mesačne asi takto:
mihálnice 1400,- Kč
masáže 2700,- Kč
fyzio 1600,- Kč
Melír 4 x ročne 50 eur
Nechty si robím sama
Pedi skôr v lete 25
Kozmetika raz za 2 m 45
Masáž 2x mesačne 60
Krém, dekoratívka, prípravky na vlasy raz za čas neviem to vyčísliť
Vyskúšala som madero tento mesiac 30, ale nebudem pokracovat
Obočie si farbim sama
Ja chodím každý mesiac niekedy aj 2x do mesiaca - ako to vyjde, na mihalnice - 40€, nechty 35€, potom občas na pedikúru-väčšinou si robím pedikúru doma, ale niekedy si chcem ísť oddýchnuť niekde, tak idem-to je cca 30€. Ku kadernícke chodím max. 2x do roka na podstrihnutie a regeneráciu vlasov- farbim sa väčšinou doma, lebo by som sa nedoplatila keďže mi rýchlo rastu vlasy. U kadernícky platím väčšinou do 100€. Obočie si farbim sama doma- aj lamináciu si robím doma - odkedy mi v salóne odpálili obocie.
Každý mesiac Mihalnice 35 eur
Nechty 25
Pedikura ako kedy skôr v lete
Vlasy napajanie raz za 3 mesiace 50 eur
Solarium pred letom
Dekoratívna kozmetika podľa toho ako čoho miniem :D
2 x za mesiac psychoterapia 60€ a je mi dobre 😃

Tiež som na materskej, chodím mesačne len na nechty to je cca 25. Raz do roka pedikúra. Inak si lakujem nechty na nohách sama..vlasy si sama striham aj farbim keďže som kaderníčka.. keď vidím nejakú novinku čo sa týka špirály na oči alebo makeup z DM musím mať, to je cca 15€ mesačne. Ale maľujem sa veľmi jemné odkedy som na materskej.
Najradšej nosím tepláky, výnimočné rifle alebo v lete saty.. oblečenie kupujem možno 2-3 do roka Max na Vianoce a na narodky🤣
Voľakedy som bola nákupná maniacka že aj 500e má stály nákupy a procedúry pre seba. Odkedy mám malú ona chodí pekne oblečená a mama v teplákoch🤣