icon

Kozmetika Andreine

8. jún 2023

Dobry den, ma niekto skusenosti s touto znackou? Vsade citam iba dokonale recenzie, az sa mi tomu nechce verit, preto skusim aj tu...vdaka 🙂

lenkad10
8. máj 2024

andreine dáva všetky produkty vyrábať od shoaphoria, kde napr. leeven kúpite spolu so samponom za 12 eur, teda 1 ks 6 eur. ale chvália i hristinu a indians hennu

lenkad10
8. máj 2024

@kosicanka1 ano presne tam si to dáva vyrábať

soulmate9
8. máj 2024

@majka3322 už tam nemá uvedeného výrobcu. Ale tiež co som mala dávnejšie od nej šampóny, tak tam mala uvedené Kapusianake Klacany

adelajn
15. jún 2024

Dobrý den, Andreine jsem začala požívat už na jejím úplném začátku a byla jsem nadšena, že si zakládá na kvalitě surovin ze kterých je kosmetika vyrobena, musím říct, že mi to po přechodu z chemické kosmetiky a odbarvených vlasů velmi pomohlo. Vlasy po umytí, vyfoukání byly krásně nadýchané a hlava se mi nemastila. Vyzkoušela jsem téměř všechny produkty co na trhu má. Šampony, tonika, olejicek.. se vším jsem byla spokojena. Poslední dobou se mi zdá a i ze složení je patrné, že kosmetiku začíná ředit, všimla jsem si, že například bojovník není už tak hustý jako býval, vůně se také trochu liší. Šampon nevydrží tak dlouho jako mi vydržel dříve, na průměr se mi zdá, že lahvičky jsou menší. Zpozorovala jsem, že se mi hlava mastí rychleji, vlasy jsou splihlé, bez objemu, pokožka svědí… peci používám pořad stejnou. V ruzovem kondicioneru jsem si všimla obsahu slunecnicoveho a Palmoveho oleje, dříve tam byl i med (mel) ve složení nyní už tam není, změnili se vonné suroviny, méně panthenolu než tam bylo dříve atd. Je zřejmé že už ji tolik nejde o zdraví vlasů a pokožky, jak dříve prohlašovala, ale o byznys. Naštěstí mám v záloze alternativu, takže kdo váha zda Andreine šampony vyzkoušet, vyzkoušejte, ale já bych šla do kvalitnější kosmetiky, na trhu je bohatá škála a je z ceho vybirat, ve foto přidávám složení vitaminu na vlasy rybizove, kde je přidáno více soli a cukru nez bylo dřívější složení, našla jsem starou krabičku a porovnala je, to samé šampon a kondicioner. Šampon lahvička jedna původní rok 2019 a maska nová, kde vidíte ve složení slunecnicovy olej, palmový olej a menší množství panthenolu než bylo dříve. A také štítek, firmy, kde byla kosmetika vyrobena, nyní to tam už není. Plus ta hlavice co se tu řešila ano najdete ji na aliexpressu a náhradní filtry také, ale místo jednoho filtru za tu cenu co má Andreine na Ali jich koupíte 10. Hlavice mi nepřijde ze by měla nějaký ucinek, filtr zaneseny není ani po používání pul roku, řekla bych ze placebo. Andreine NEDOPORUČUJI. Píšu tu jen zlomek věcí co vím je toho daleko více ale už teď je to moc dlouhé 😂🤭

helenpekar
15. jún 2024

Mala som.. kamoska to strasne chválila az moc
Mala som sampon, kondicioner, a nejaky krem co je vhodný aj na psoriazu. Neviem preco ale nejaka zložka mi tam nesedela, stipala ma pokožka. Kamoska vravi ze treba aspon mesiac umyvat aby bolo vidno rozdiel, ale ja som mala take divne ostré vlasy potom, vyhodila som. 🙂

soulmate9
15. jún 2024

@adelajn ďakujeme za super recenziu. 🙏Tiež som už prestala používať jej výrobky, nakoľko taktiež vidím, že jej už ide viac menej o biznis ako o pomoc ...

laurita285
15. jún 2024

Tá jej skvelá hlavica stoji 4ečka vo veľkoobchodnej cene :D zarábať 1000 násobne na plastovej haraburde čínskej ktorá nemá ani ako fungovať, luksus

maria204
15. jún 2024

Dámy, ak chcete prírodný šampón za fajnovú cenu odporúčam tento rozmarínový od BS. K Andreine sa už nejdem tiež vyjadrovať, písala som toho už predtým dosť. Posledné roky používam prevažne Avedu a Oribe, ale keď som videla ten šampón od Botanici za tu cenu tak si vravím, že skúsim a celkom ma milo prekvapil 😊

soulmate9
16. jún 2024

@maria204 ja tiež posúvam tieto šampóny od Soaphoria/ Botanica. Aj zloženie majú veeelmi podobne ako Andreine šampóny

lenkad10
16. jún 2024

mne sa po kozmetike upne pokožka zaniesla, presne opak, tak po roku sa vraciam k tom co som používala. pri použití tejto kozmetiky upne pokožka zanesena, svrbenie atď. co som nikdy nemala pred tým, a ešte viem ze zeny prehovára na henu, čo nedoporučujem blond ,upne vysušuje a zničí vlasy .

soulmate9
16. jún 2024

@lenkad10 hena je podľa mňa super.. Len ju treba vedieť nariedit a treba pridať aj amlu/kondicionér aby nevysusovala

nikollet123
16. jún 2024

@lenkad10 tiež ma svrbela pokožka akoby sa zaparovala a vypadali mi z toho tak vlasy 🤡 Pochybujem, že ona sama takýto shit používa. Kozmetike treba dať čas, aby si vlasy zvykli, ale keď vidíte, že vlasy moc padajú, pokožka svrbí a tie vlasy niesu top, tak prestať používať. Občas sa mi to stane aj pri drahších kúskoch, ale netreba zúfať. Každá máme svoje obľúbence, ku ktorým sa vraciame. Toto je čisto biznis a pomoc by som v tom nehľadala.

lenkad10
17. jún 2024

@nikollet123 presne

inga22
27. jún 2024

Ahojte, tiež pridám moju osobnú skúsenosť, keďže Andreine kozmetiku som používala už od roku 2019, kedy si pamätám Andreu v začiatkoch svojho podnikania, resp. v jeho rozbehu. Ako prvý produkt som vyskúšala šampón Bojovník, ktorý mala úplne ako 1. produkt pod svojím menom. Keďže som prechádzala z drogérkovej kozmetiky, doslova som s týmto šampónom bojovala, pretože v jeden deň som si umyl vlasy a na druhý deň som ich mala ako keby mi ich koza žula, mastné, zaťažené, bez života. Až potom som pochopila, že prírodná kozmetika funguje trochu inak ako tá s syntetickým zloženým (SLS, parabény, silikóny a pod.), keďže tá drogérková odstraňuje z pokožky maz (poväčšinou), čo nie je správne, pretože ten maz tam má nejakú úlohu (chráni vlas. pokožku pred vysušovaním), preto ak máte šampón, ktorý vám mastí vlasy je to práve preto, že vám tú pokožku až príliš odmastí a pokožka reaguje zvýšenou tvorbou mazu. Ale aj napriek vydržaniu mi ten Bojovník nesadol, príliš mi zaťažoval vlasy aj po roku neustáleho používania. Našťastie prišla aj s inými šampónmi a mne najviac sadol WOW volume, po ktorom som mala vlasy ľahké, vzdušné, plné života, čiže presný opak toho Bojovníka (ani Zázračný pomocník mi nesadol). Najdlhšie som teda používala práve ten WOW a ako leave-in kondicionér som používala ten bylinkový, s ním som bola tiež rovnako spokojná ako s WOW šampónom.
Neskôr som chcela vyskúšať aj pánsky šampón, ten brutálne super penil a vlasy naozaj po ňom "vŕzgali", čo sa aj diať má. Lesk mi ostal aj do ďalšieho umytia vlasov.
Ďalší čo mi až tak nesadol bol ten posledný, a to Velvet, no v salóne mi vysvetlili, že je skôr určený na kučeravé vlasy (dopĺňam, že mám dlhé, jemné, "špinavo-blond "vlasy).
Takže ten som vyradila z používania. Používala som aj tonikum Infusion, to bolo skvelé tiež, pretože mi urýchlil rast vlasov, ten za mňa topka.
Nakoniec som potom prešla na detský šampón, aj kvôli tomu, že vonia ako lúčne kvety (aspoň mne), ale tento šampón bol asi naj naj. Takže za mňa nemá zlé produkty, ale skôr veľmi predražené, keďže ona si to dáva vyrábať cez ďalšiu firmu (ako už bolo nie raz spomenuté v ostat. komentoch).
Či zmenila pomery ingrediencií neviem zhodnotiť, pretože už Andreine značku nepoužívam asi cca rok.
Nakoniec som hľadala cenovo dostupnejšiu alternatívu a objavila som Hristinu.
Od nich mám odskúšaných niekoľko šampónov:
-Prírodný hydratačný šampón brazílske bylinky (mätový, silne prečisťujúci vlas. pokožku) - s týmto som spokojná a vlasy sú nadýchané, jemné, lesklé, ideálny na leto.
-Prírodný šampón na mastné vlasy - tento mi sadol hlavne v zime, kedy vlasová pokožka sa častejšie a rýchlejšie mastí vplyvom počasia a vykúrených miestností.
-Prírodný regeneračný šampón proti vypadávaniu vlasov - ideálny ak potrebujete častejšie umývanie vlasov (potenie, šport a pod.), vlasy sú po ňom nádherné, lesklé, pevné a zároveň jemné, ľahké a čo je za mňa plus, má krásnu vôňu a cítiť ho aj na vlasoch 🙂.
K tomuto (to už z e-shopu Soaphoria) používam masku - Hydratačná maska na vlasy s mliekom a medom do vyžmýkaných vlasov na takých 5 minút.
Tonikum do mokrých vlasov po umytí používam - Botanica Slavica INTENZÍVNE ROZMARÍNOVÉ VLASOVÉ TONIKUM (kopírujem, preto je to hrubým písmom).
Leave-in značky APOTHEQ - NEZMÝVATEĽNÝ KONDICIONÉR - OBNOVUJÚCI, PRE OBJEM A LESK VLASOV.
Z celého teda zhrnutie, že dá sa ísť prírodnou cestou aj na úkor toho, že vám neskrachuje peňaženka/účet.
Môj názor je, že v dnešnej dobe je (nazvem to tak ako je to teraz "populárne") influencing veľmi silný a naozaj uveríme kadejakej reklame, pretože reklama predáva, či už dobrá alebo zlá. Osobne si myslím, že nikomu z nás Andrea nedržala pri hlave "zbraň", čiže je na nás čo si kúpime a koho podporíme. Proti nej a jej kozmetike nemám nič, avšak vie, že keď si môžem vybrať produkty, ktoré sľubujú rovnaké/podobné účinky ako tie, ktoré sú drahšie, tak si zvolím zlatú strednú cestu.
Držím teda palce každej babe, ktorá hľadá spôsob akým dopriať svojim vlasom len to najlepšie a volí prírodnú cestu.
Prajem pekný deň 🙂

maisynka
8. júl 2024

@inga22 Hristina vobec nie je prirodna znacka, odrbavaju v zlozeni, samotny majitel je velmi pofiderny

lenkad10
9. júl 2024

@maisynka kto je prosím majiteľ? ako viete tieto informácie?

erika3353
31. júl 2024

Myslím si, že každý z nás z času-načas vyskúša niečo čo mu úplne nesadne, a naopak, niečo čo si zamiluje na prvé použitie. Či už ide o drogérkový alebo nejaký mega luxusný šampón. Určite sa u nikoho vlasy nepýtajú na cenu šampónu, jednoducho buď sadne alebo nie. Sama pracujem ako farmaceutka a viem, že o cene rozhoduje hneď niekoľko faktov. Nie je extrakt ako extrakt. Medovka sa dá kúpiť aj za 4 eurá aj za 60 a to je len príklad. Aj obyčajný vitamín C nájdete v obchodoch za dve eurá aj za 20. Samozrejme, každý má právo na svoj názor, ale určite treba aj vydvihnúť to, že takéto detaily, akú kvalitu či pôvod aktívnych látok si výrobca vybral pre svoj produkt nikdy nevidíme, a je to veľká súčasť cenotvorby ;) Verím, že každý nájde ten svoj ideálny šampónik či inú kozmetiku. Ešte že jej na svete máme tak veľa a každý si naozaj nájde to svoje.

bar_buc
14. aug 2024

Kde nájdem prosím vás tie filtre na Aliexprese?

jmesarosova
20. sep 2024

Ahojte, pridavam skusenost aj za mna. Chodili sme do salonu na osetrenie, 12 rocnej dcerke vypadavaju vlasy. Najskor ma presviedcali, ze jej vobec nepadaju, co teda zial nie je pravda a po vsetkych lekaroch a trichologoch, co sme pochodili nevedia nikde najst pricinu. Potom po ich zakrokoch sa to este zhorsilo. Plus sa jej pridali extremne lupiny, co bolo podla ich zhodnotenia psoriaza so seboreou. Divne, ze sa to zacalo az po pouzivani ich pripravkov. Dali sme tomu sancu cca 4 mesiace, ale kedze sa vsetko len zhorsovalo, uplne som to dcere vysadila. Ked sme presli na inu vlasovu kozmetiku, postupne sa to upravilo. Lupiny su prec, aj seborea. Akurat vypadavanie neprestalo :(

maisynka
22. sep 2024

@jmesarosova to tie ich hnusne produkty, nepouzivajte to

nikollet123
22. sep 2024

@maisynka niečo sa muselo stať, keď od nej odišla jej pravá ruka 🫣

laurita285
22. sep 2024

@jmesarosova oni snáď nič iné nevedia povedať. Každému tvrdia, že má seboreu :D :D

soulmate9
Autor odpoveď zmazal
soulmate9
22. sep 2024

@nikollet123 taka vysoka Nikola bola jej prava ruka? Lebo slm si vsimla, ze ona tam uz nie je

maria204
22. sep 2024

@soulmate9 vyhodila ju, resp. skončila u nej. Bola to jej naj kamoška podľa všetkého sa taj rozhadali, že si už neprídu ani na meno. Ktovie čo za tým je.

maria204
22. sep 2024

@jmesarosova treba urobiť v prvom rade krvné testy a TSH určite, treba vylúčiť, či to nie je štítna žľaza

autor
22. sep 2024

@nikollet123 Tiez som si vsimla, ze ju nahradilo nove dievca...kto vie, co sa stalo...Ale bolo by zaujimave vediet, co az take sa stalo, ze zmenila nazor...

jmesarosova
22. sep 2024

@maria204 Dobry den, samozrejme, toto sme uz absolvovali. Vsetky krvne testy u lekarky, aj opakovane. Stitna zlaza, hormony, cely krvny obraz, potravinove intolerancie, hodnoty vitaminov, mineralov, vsetko mozne. Vsetko ma v norme.

jmesarosova
22. sep 2024

@maisynka Ano, prestali sme, ked sme videli, ze sa to nielen nezlepsuje, ale sa to aj zhorsilo.

jmesarosova
22. sep 2024

@laurita285 Tiez mi to tak pripadalo. Ked sme tam boli a popri tom riesili dalsie zakaznicky, tak sa velmi casto opakovala tato "diagnoza". Plus psoriazu casto tiez "indikovali".