Krásna v zrkadle, škrata na fotkách
Baby, ja uz neviem. Ked sa namalujem, pridem si v zrkadle ako uplna kocka, casto aj nenamalovana. Velke oci, plne perky, pekne crty, postava presypacie hodiny. Ale neexistuje takej fotky, kde by som nebola uplne strasidlo. Rozliata siroka tvar, vrasky, vacky pod ocami, krive zlte zuby, tlsta. Pritom mam na 173 cm 66 kil, a chodim k zubarovi. Normalne mi ostane smutno vzdy pri pohlade na fotky, ze preco ja musim byt taka hnusna. Profilovky som nemenila uz roky, na whatsappe mam forku staru 7 rokov, lebo lepsiu odvtedy nemam a s takymi tymi appkami robit neviem. Zaroven mam strach, ze taka ako na fotkach som realne, a len seba v zrkadle vidim skreslene. Je pravda, ze od ludi nepocuvam, ze som krasna, ani od priatela, iba ak sa ho opytam, tak povie ze ano. Neviem uz co je so mnou.
@luizina Ďakujem veľmi pekne,ste zlatá.To asi podla toho kde sa tie kilá uložia,mne na bruchu tak mala by som cvičiť možno nie na chudnutie ake aspoň na spevnenie postavy.Lenže moc sa mi nechce.Mne aj chlap povedal že som pribrala.Zas vychrtlina sa mu nepáči,no neviem čo chce😄😄
Tie mobilne fotky zachytia každú mini vrasocku na tvari a robia kruhy po ocami tiez nie som nikdy spokojná
A muži celkovo nezvyknú hovoriť často chvály na svoju žienku (česť výnimkam)

@90909 idem si to nájsť, trochu sa odreagovať mi príde vhod. Vďaka za tip 😇