icon

Krásna v zrkadle, škrata na fotkách

10. apr 2023

Baby, ja uz neviem. Ked sa namalujem, pridem si v zrkadle ako uplna kocka, casto aj nenamalovana. Velke oci, plne perky, pekne crty, postava presypacie hodiny. Ale neexistuje takej fotky, kde by som nebola uplne strasidlo. Rozliata siroka tvar, vrasky, vacky pod ocami, krive zlte zuby, tlsta. Pritom mam na 173 cm 66 kil, a chodim k zubarovi. Normalne mi ostane smutno vzdy pri pohlade na fotky, ze preco ja musim byt taka hnusna. Profilovky som nemenila uz roky, na whatsappe mam forku staru 7 rokov, lebo lepsiu odvtedy nemam a s takymi tymi appkami robit neviem. Zaroven mam strach, ze taka ako na fotkach som realne, a len seba v zrkadle vidim skreslene. Je pravda, ze od ludi nepocuvam, ze som krasna, ani od priatela, iba ak sa ho opytam, tak povie ze ano. Neviem uz co je so mnou.

gerrwie_girl
11. apr 2023

Jj presne. Chystám sa von s kamoškami, obzerám sa v zrkadle. Reku ty kks 41 rokov ale nie je to zlé. Celkom kus. A potom urobíme spoločnú fotku kde všetky baby kocky a ja taka teta medzi nimi 😀. To co som doma považovala za celkom cool účes je zrazu oštatá riedka slama, pás, ktorý som doma prisahambohu mala pred zrkadlom, zrazu niekam odišiel a na fotke mam tehotenské bruško. Nevadí, všetky sme nejaké, hlavne to netreba brať príliš vážne 😀. Aspoň mame motiváciu so sebou niečo robiť.

luizina
11. apr 2023

Tak vidim, ze nas je tu viac takych mila @autorka aj ja to tak mam. V zrkadle sa sama vidim ako celkom fajn, pred velkym zrkadlom ked si fotim outfit tak uz o nieco horsie a ked ma niekto odfoti, tak cisty des 😳🫣. Jedine dobre mam selfie a aj to urobim 20 zaberov a jeden, dva su fajn. No bud sme nefotogenicke, alebo ozaj nevyzerame tak dobre, ako sa nam zda, ked sa vidime v zrkadle, plus vekom je to horsie. Teraz ako som schudla (nie som prilis chuda), tak uz mam problem aj selfie si pekne urobit a to selfie ma vzdy nejaky ten filter automaticky nastaveny. Proste strhana, kriva tvar, cela divna a musím sa fakt extra krutit z kazdej strany, aby to aspon ako tak vyzeralo 😅😳🤷🏻‍♀️.

silvitita
11. apr 2023

To akokeby ste hovorili že som naozaj taká škareda ako na občianskom 😂

elizita
11. apr 2023

Ja som sa dala ako profi odfotiť na CV a nechápem. Otras. Až tam vidieť že mi padajú viečka,jedno tak druhé onak a že mám absolútne neforemný ksicht

ahhola
11. apr 2023

@mikadooo... Však missky majú 90-60-90 a... A ty iba 100?
Dokedy myslíš, ze to udržís? Výška, vek, tehu, gény, stresy... 🙃

ahhola
11. apr 2023

@pallacinka29 tak keď už si to nacala, ona mala alopeciu na temene a vždy chodila s pokrývkou hlavy a spodok nadrobene vlasy, vyzeralo to ôk. Potom z nej potrebovali spraviť zrudu a išla na súd v tých ázijských vlasoch po pas a na hlave nič... Veľmi ponižujúce pre ženu, aj keď si asi zaslúžila... 👩‍✈️

blackcat8885
12. apr 2023

Môj muž je fotograf už roky fotí a ver tomu že aj ja čo nemám extra sebavedomie a cítim sa pekná iba s make upom som na jeho fotkách ok 😄
Fotograf ti ukáže ako stat nasvieti ťa zretušuje. A áno v zrkadle som aj ja krajšia ako reálne a na fotkách ktoré si robím sama 😄
Ja napr neznášam môj hlas a tiež seba na videu no keď som videla video napr zo stužkovej nie je to až také hrozné. To len my si veľakrát myslíme

blackcat8885
12. apr 2023

Ženy nepíšte tu o sebe že ste škaredé. Každá sme pekná neverím že je tu nejaká zruda. Budme radi že sme zdravé a sme pekne aj pre naše rodiny

chuchnik
Autor odpoveď zmazal
alasea
12. apr 2023

@jsbb aj ja 😁 proste na fotke som fajn a v reale az tak nie. A este mi aj kazdy povie, ze som fotogenicka = v skutocnosti to nie je nic moc 🤣🤷‍♀️

llotynka
12. apr 2023

@gabrielabydzo Ja ťa vnímam,že si pekná.

terezka_ms
12. apr 2023

Haha no pobavil ma príspevok, akoby som o sebe čítala 😁 niektoré komentáre ma už menej pobavili, ale čo sa dá čakať na MK :D

luizina
12. apr 2023

@pallacinka29 ake krasne videjko ❤️

aylinn
12. apr 2023

@jablkovastrudla ty si zlatko ❤️ ďakujem ❤️ si môj najobľúbenejší človek na Mk❤️😁

iren88
12. apr 2023

podľa mňa toto príliš riešime, prežívame, ja vôbec neriešim nejaké fotky, kde ako vyzerám, nevyzerám, podstatné je to ako sa ja cítim 😉

90909
12. apr 2023

@lenkike odporúčam aj parodiu na to video s chlapmi. To sa nasmejes😃. Ale toto je naozaj veľmi pekné.

yoxinka
12. apr 2023

Mne sa mega páčilo, ako raz Kate Winslet povedala, že by mali všetci prestať hodnotiť ženy a ženy by mali prestať riešiť seba a pocit, že musia byť dokonalo krásne podľa nejakých neviem akých očakávaní. Vyjadrila sa, že ona síce vyzerá na červenom koberci ako bohyňa, ale to nie je realita. Keď príde domov, chodí v pyžame je chipsy a prdí … 🤣🤣🤣. Mimochodom, Kate Winslet podľa nejakej jej učiteľky bola súca len na postavy, kde treba tučnú ženu, lebo vraj podľa holywoodskych mierok bola tučná. Ženská mala fest rozhodené sebavedomie a dlho sa tej tučnej predstavy o sebe nevedela zbaviť. Až počas natáčania Titanicu jej Dicaprio povedal, že by celú tú vec s “fat girl” mala hodiť za hlavu a nemala by sa tým vôbec nechať vyrušovať, lebo je to bullshit. Kate teraz v týchto veciach robí dosť osvetu a veľa hovorí o tom, ako zle tieto veci vplývajú na psychiku mladých dievčat a žien.

autor
12. apr 2023

@yoxinka To je mile, ze toto povie jedna z najkrajsich zien na svete 😂

franica
12. apr 2023

@elizita na fotke padajúce viečka, neforemný ksicht? čau ségra! :D

zuzk
12. apr 2023

Najhorší fotograf na svete je môj muž. 😂 On cvakne vždy len jednu foto, šak načo viac. A ja na nej vyzerám otrasne. On keď mi poslal foto dcéry po pôrode, videl ju prvý, tak som tak s ľútosťou pozerala na tú fotku, že " čo už, vychováme". A potom mi ju priniesli a odfotila som si ju ja, tak vyzerala že úplne ináč a pekne. 😊

yoxinka
12. apr 2023

Ešte k tým fotkám. Pozri … ako si sama napísala, Kate je jedna z najkrajších žien na svete. A tu aha, žiadny červený koberec, žiadna dokonalosť. Obyčajná ženská na dovolenke 😉.

ali08
12. apr 2023

@pallacinka29 to bolo veľmi pekne.

lucykelly
12. apr 2023

@pallacinka29 nádherné ... niekde som čítala, že sa vnímame o tretinu menej atraktívne ako nás vníma okolie

lilitela
12. apr 2023

my sami seba vidime najcastejsie v zrkadle , kde je obrateny obraz a tak si na to mozog zvykne. potom, ked sa vidis na foto, mozog je zmäteny a vidi ta "inak" a "nepaci" sa mu to. ludia okolo teba, ta zase vidia tak ako na foto, takze pre nich si "normalna" takto, aj cudzi ludia ta vidia "nomalne", lebo ti nie su na tvoju tvar "zvyknuti" vobec. toto je vyborny priklad toho, ako vie byt mozog oblbnuty. Aby si chapala o com hovorim, je to ako opticke klamy - proste vidis uplne nieco ine, nez je realita, napriklad vidis krive ciary, zatialco ony su rovne. a podobne je to aj s tvojou podobiznou na foto.

lunademonica
12. apr 2023

Nauc sa pozovat, su o tom aj videa na youtube, ako mozu foto vyzerat lepsie

nickpick
12. apr 2023

@zuzk ani nevrav, moj muz mi robi tak nelichotive fotky ze casto premyslam ci to robi naschval, urobi ich aj 100 ale berie ma z absolutne blbych uhlov, po serii takychto fotiek mam rovno zo seba depku, pritom ked ma fotia ini akebo ked sa fotim sama su fotky ok a mam pocit ze su vcelku hodnoverne, zajazdym sa pochytime, on si mysli ze len ja mam problem a som prilis detailistka, vsetky fotky ktore mu urobim ja mozu isf do casopisu, moje musim v ramci zachovania dusevneho zdravia zmazat….

gabrielabydzo
12. apr 2023

@koniarova Ďakujem veľmi pekne,mám veľký nos že by som s ním mohla ísť zem rýpať a žiadne pery😄Na fotke mám 32 čo bolo keď som mala po dvoch deťoch 49kg a žial po tretej som sa vyžrala na úctihodných 54kg.Aj chlap mi povie že som bývala chudšia.Lenže najmladšiu som mala po 40-tke a váha šla žial hore😫Mala by som cvičiť,keby sa mi chcelo😊Tiež keď ma chlap odfotí tak sa zlaknem,a to má Nikon 800.Má zakázané fotiť ma,na to má malú,nie mňa.

gabrielabydzo
12. apr 2023

@llotynka Ďakujem,to je staršia fotka😊Tam som bola po dvoch deťoch ešte chudá.Tretiu som mala v 40tke tak som pribrala na váhe 54.Je to dosť lebo.mám 165cm.

luizina
13. apr 2023

@gabrielabydzo no teda a tebe sa zda vela 54 kg pri tvojej vyske 🤔? Ja mam tiez 164 cm, 53 kg tiez a 43 rokov, ale teda ja sa povazujem za chudu, alebo teda za akurat 😅. Pod 50 kg na nasu vysku mi pride malo a ver, ze v tomto veku by ta to viac "spatilo" ako prospelo. Si pekna zena a s vahou bud prosim absolutne spokojna, lebo vahu mas perfektnú 👍🏼😘.

4stanka4
13. apr 2023

@jesenzima ja mam na dokladoch takú fotku ze wau keď som po svadbe zbadala pas a OP tak sa divam ze také super fotky nemám nikde 😀