Majú vaše 16-ročné dcéry melír?
Nikdy v živote som si nič nedávala na vlasy ,myslím tým farbu,melír,trvalú a to mám po päťdesiatke, dokonca ani moja mama. Dedo keď zomrel mal 87 bez síce plešatel ale šediny len sem tam, u mňa sa prvé začali objavovať iba prednedávnom. 16ročna dcéra chce ako darček k narodeninám melír a ja s tým nie som nejak stotožnená.
Ako to máte vy?
Sprav jej radost
ja som sa dohodla z mojou kaderníčkou keď dcéra chcela tiež v 16 melír , že jej spraví niečo jemné a šetrné k vlasom . Bála som sa že keď jej to nepovolím pôjde k niektorej kamárátke a zníčí si vlasy . Teraz má 26 a od vtedy nemala žiadny melír ani nič iné .
Ja mam dcéru, síce ma len 10, ale v 16 by som dovolila, ved je to už takmer dospelá slečna a radšej v kaderníctve ako keby jej to robila nebodaj kamaratka, ktorá o tom prd vie, len pozrela youtube 😉
@blacki má gaštanové hnedé, chcela by mierne do zelená😱
v 16tich som si dala prvú trvalú,nikoho som sa nepýtala,odkedy som bola na strednej na intráku,tak som od rodičov nepýtala povolenie na nič.
Ja som v 15 melir mala, nevidim v tom problem. Ovela mensiu udrzbu vsak vyzaduje balayage mozno tou cestou by som sla
To naozaj? No tak to som nečakala veru. Tak tu by som určite chcela vidieť obrázok s jej zámerom. Je nanajvýš pravdepodobne,že očakávanú farbu z nejakého obrázku z netu jej ani neurobia 🤷🏼♀️
A co si ty nejaka bio zena alebo co, ked si polodospela dcera musi pytat melir? Co sme v stredoveku? Chudak dievca.
Ha ha ja som sa v tom veku veľmi nepýtala 🤭🤦♀️Prvú trvalú som mala v 15tke ,síce čistá katastrofa,ale vtedy na ten čas must have 😅😁 Neskôr som si farbila a mala snáď všetky farby okrem blond 🤣🤣 onedlho mám 49 r. a vlasy vždy husté .
Ja som so svoj prvý melír dala v 16. Mama mi ho prekvapivo dovolila a vlasy som si nejako neznicila. Teraz mam 19 a už si ich farbim na tamovohnedo.
Kľudne by som jej to ako darček v tomto veku dala. Možno sa s ňou ešte dohodni, kto jej bude platiť dofarbovanie (ak sa jej to zapáči), lebo je to relatívne drahé a bude si chcieť dofarbiť odrasty približne každých 6 týždňov.
Dcéra bude mať 14 a cez prázdniny sme jej dovolili melír...po dohovore s manželom....a aj teraz jej chceme dovoliť..... spolužiačky sa farbia na tmavo ...a ten melír tak nekrici...má špinavy blond svoje
Ja ako chalan som mal v 14tich melír. 😀 Bavilo ma to 2 mesiace.. Sú to vlasy odrastu oatrihaju sa dorastu zas
Ja by som sa tým problém vôbec nemala
Ja keď som mala 16r ,svoje hnedé vlasy mi kamoška farbila u mňa doma na čierno
Moja mama s tým bola tiež v pohode
Od 16tich mam teda čierne stále 😁
Ja som mala dost prísnych rodičov, ale melír v 16tich mi dovolili 🙂 nie je to ako tetovanie ktoré by ostalo navždy, vlasy vyrastú. Nešlo však o žiadnu radikálnu zmenu ako zafarbená celá hlava na blond alebo niečo čo by potrebovalo pravidelnú údržbu u kaderníčky..

Ano😂