icon

Majú vaše 16-ročné dcéry melír?

26. nov 2024

Nikdy v živote som si nič nedávala na vlasy ,myslím tým farbu,melír,trvalú a to mám po päťdesiatke, dokonca ani moja mama. Dedo keď zomrel mal 87 bez síce plešatel ale šediny len sem tam, u mňa sa prvé začali objavovať iba prednedávnom. 16ročna dcéra chce ako darček k narodeninám melír a ja s tým nie som nejak stotožnená.
Ako to máte vy?

Strana
z2
derdia
26. nov 2024

Ano😂

luccija
26. nov 2024

Sprav jej radost

zana147
26. nov 2024

ja som sa dohodla z mojou kaderníčkou keď dcéra chcela tiež v 16 melír , že jej spraví niečo jemné a šetrné k vlasom . Bála som sa že keď jej to nepovolím pôjde k niektorej kamárátke a zníčí si vlasy . Teraz má 26 a od vtedy nemala žiadny melír ani nič iné .

lenka2710
26. nov 2024

Ja mam dcéru, síce ma len 10, ale v 16 by som dovolila, ved je to už takmer dospelá slečna a radšej v kaderníctve ako keby jej to robila nebodaj kamaratka, ktorá o tom prd vie, len pozrela youtube 😉

autor
26. nov 2024

@blacki má gaštanové hnedé, chcela by mierne do zelená😱

rozculena
26. nov 2024

v 16tich som si dala prvú trvalú,nikoho som sa nepýtala,odkedy som bola na strednej na intráku,tak som od rodičov nepýtala povolenie na nič.

missviolet
26. nov 2024

Ja som v 15 melir mala, nevidim v tom problem. Ovela mensiu udrzbu vsak vyzaduje balayage mozno tou cestou by som sla

blacki
26. nov 2024

To naozaj? No tak to som nečakala veru. Tak tu by som určite chcela vidieť obrázok s jej zámerom. Je nanajvýš pravdepodobne,že očakávanú farbu z nejakého obrázku z netu jej ani neurobia 🤷🏼‍♀️

barborachors
26. nov 2024

A co si ty nejaka bio zena alebo co, ked si polodospela dcera musi pytat melir? Co sme v stredoveku? Chudak dievca.

cukroska
26. nov 2024

Ha ha ja som sa v tom veku veľmi nepýtala 🤭🤦‍♀️Prvú trvalú som mala v 15tke ,síce čistá katastrofa,ale vtedy na ten čas must have 😅😁 Neskôr som si farbila a mala snáď všetky farby okrem blond 🤣🤣 onedlho mám 49 r. a vlasy vždy husté .

michaeladzurin
27. nov 2024

Ja som so svoj prvý melír dala v 16. Mama mi ho prekvapivo dovolila a vlasy som si nejako neznicila. Teraz mam 19 a už si ich farbim na tamovohnedo.

namornicka
27. nov 2024

Kľudne by som jej to ako darček v tomto veku dala. Možno sa s ňou ešte dohodni, kto jej bude platiť dofarbovanie (ak sa jej to zapáči), lebo je to relatívne drahé a bude si chcieť dofarbiť odrasty približne každých 6 týždňov.

tamichloe
27. nov 2024

Dcéra bude mať 14 a cez prázdniny sme jej dovolili melír...po dohovore s manželom....a aj teraz jej chceme dovoliť..... spolužiačky sa farbia na tmavo ...a ten melír tak nekrici...má špinavy blond svoje

misanthropicdann
28. nov 2024

Ja ako chalan som mal v 14tich melír. 😀 Bavilo ma to 2 mesiace.. Sú to vlasy odrastu oatrihaju sa dorastu zas

akika722
28. nov 2024

Ja by som sa tým problém vôbec nemala
Ja keď som mala 16r ,svoje hnedé vlasy mi kamoška farbila u mňa doma na čierno
Moja mama s tým bola tiež v pohode
Od 16tich mam teda čierne stále 😁

linda117
28. nov 2024

Ja som mala dost prísnych rodičov, ale melír v 16tich mi dovolili 🙂 nie je to ako tetovanie ktoré by ostalo navždy, vlasy vyrastú. Nešlo však o žiadnu radikálnu zmenu ako zafarbená celá hlava na blond alebo niečo čo by potrebovalo pravidelnú údržbu u kaderníčky..

Strana
z2