Malé pery po kyseline hyalurónovej
Čaute vo štvrtok som bola na pichnutie pier kyd.hyaluronovou no mam hrčky asi také 2 malinke nieje ich vidieť len nahmatať jazykom.. Podľa vás to zmizne? Alebo co nato pomáha
Hrčky nezmiznú, podla mňa to nebolo dobre pichnute a rozmasirované, viem, že známa si hrčky bola dat rozpustiť.
@simonettasimonova súhlasím s tým to názorom.
@ivetka454 a robil ti to doktor? ideálne dermatológ? lebo poslednou dobou sa do toho púšťajú aj kozmetický a salóny, hoci to je zakázané.
ja chodím už X rokov na pery, hrcky mi narobila raz jedna trúba, ktorá som neskôr zistila mala len kurz…. potom som našla našťastie “svoju” zlatu doktorku, hneď po prvom sedení to videla aj ona, hrcky mi rozpúšťala, až potom akokeby nanovo napichla a odvtedy sa mi to u nej nestalo ani raz.
No hej a potom to tak vyzerá sami kačer ulici ale jasne každého vec ja nie v zlom
@simonettasimonova nemusí každá co na napichane pery vyzerať ako káčer. Treba poznať mieru, to je všetko
@lenuska9999 keď ma niekto milimetrove pery tak pochopím ale niekedy to už bude asi diagnóza napríklad plačkova alebo kučerenko a kopa ďalších na smiech 🤭
@ivetka454 tak si im mala povedat, ze na to ides na kliniku aby to boli napichane profi. Cize ak vedeli, co zistia hmatom, ze tam mas hrcky mali k tomu pristúpiť a navrhnut iny typ vpichu alebo ta upozorniť, ze ked napichnu, budes mat hrcky. Akoze to co je, telefonicky ti povedat, ze si ich tam mohla mat aj pred tym 🙈🙈🙈🙈
Mne zmizli. Ešte skús aj ty jemne poroztlacat. Mne tak povedala jedna doktorka.
@ivetka454 ahoj ja som bola tiež v skinklinik u pani mudr.Hlavatej a mne hrcky do mesiaca zmizli .
Neboj tie hrcky by ti mali zmiznúť, alebo sa zmenšiť..mne zmizli do par dni boli fuč🙂
Okrem toho ženy, keď sa Vám to niekomu nepáči tak v poriadku, ale každá sme iná a nie nevyzerá to ako káčer, keď je to riadne pekne decentne spravené tak to naopak urobí super vzhľad.... sú samozrejme výnimky, ktoré to už preháňajú ale tak každý nak si žije ako chce
@ivetka454 treba ísť na kontrolu po cca 2 týždňoch, alebo ako ti povedali a tam ti ich rozmasiruju, pripadne ešte dopichnú, skorigujú..Hrčka sú pomerne bežné a niekedy sa do mesiaca stratia, preto tá kontrola..

@ivetka454 netreba sa napichavat jaaj ženy krajšie ste prirodzene