Mám sa na 40. narodeniny namaľovať?
Ahojte žienky, už dllhe roky sa nemalujem vôbec nemám ani doma malovátka.
No teraz ma napadla taká blbosť že v decembri budem mať narodeniny okrúhle 40 rokov, že by som sa namaľovala rozpustila by vlasy a pekne sa obliekla počas toho jedného dňa. Tým pádom aj do roboty aj do škôlky pre dieťa aj celý deň do mesta a po ulici by som tam išla.
Čo na to hovoríte je to blbosť alebo ísť do toho?
Je pravda že musela by som nakúpiť malovatka a už som aj stará na to tak neviem.
40tka a považuješ sa za starú? 😲 Celé zle..
Jemný makeup by mala byť u každej ženy bežná úprava. Samozrejme sú aj prirodzene krásne ženy, ktoré nepotrebujú naozaj ani len doťuk, no myslím že líčka, špirála, bbkrem na zjednotenie pleti, alebo rúž či lesk na pery ešte žiadnej neubrali na prirodzenej kráse, práve naopak, krásne ju zvýraznia.. Takže určite choď do toho a kľudne by som to začala praktizovať aj v bežný deň 🤷🏽♀️ a ako prvé by som asi by som začala pracovať na inom myslení než aké máš..
Ty si to riadne skoro vzdala.
Že stara… si žena v najlepšich rokoch.
Kazdopadne taky den si zasluzis… daj si volno. Chod ku kadernicke. Kozmeticke. A zrelaxuj takto. Potom uvidis ci chces toto alebo nie.
Podla mna DOBRA kozmeticka ta namaluje prirodzene. Kadernicka tomu doda smrnc 😉
Co aka stara, jasne, ze sa namaluj ceruzka na oci, spirala, jemny makeup a ruz jednoduche aj lacne a mozno sa ti to zapaci, ja nenamalovana by som do roboty ani nesla, a vlastne mne sa paci zena ma byt jemne namalovana a upravena vzdy podla mna
Ak si pripadáš stará, tak sa na to vykašli... rezignovala si sama na seba, tak na čo sa snažiť to na jeden deň zmeniť?😉 Ja ti síce vôbec nerozumiem, pretože nám po 40 začal fakt krásny život, ale ak to tak cítiš, tak sa nepretvaruj a prď na to👍
@anonymanonym Ja som sa maľovala zamlada presne keď som mala 18 tak cca do 20tich. Potom sme sa spoznali s manželom, prišli deti a už nebol na to čas.
@aaadkaaa Manželovi to je jedno ako vyzerám.
No tak ked si stara, pomaly aby si si do truhly lahala, nech vies, do coho ides 🤦 preboha zenska, si v polovici zivota este len. A ze sa nemusis snazit lebo si vydata? No dovolim si tvrdit, ze s tymto nastavenim mozno uz dlho vydata nebudes.
Mam 53,ale teda vobec nie som stara a ani tak nevypadam. Licim sa, mladistvo sa obliekam. Vcera ked som jednemu chlapovi u nas vo firme povedala, že mam 30 rocneho syna, tak sa na mna pozeral, že o com trepem, nechapal. Prepocitaval a ze mu to nevychadza... ako sam povedal... Som z toho v piiip😂😂 Potešilo 😄
@ivik4 Áno je, mladá som sa cítila po škole a do cca 30-35 rokov. Už teraz nevládzem toľko čo zamlada.
Prepac, ale vobec sa nestotoznujem s tvojim nazorom. Ako som pisala aj predtym, nech sa zena neupravuje ked nechce, je to jej vec, pohoda... Ale veci co tu pises sa velmi zle citaju 😔 A to nemyslim utocne, len mi to pride smutne co pises no... A vobec nejde o maľovanie ako take, skor to nastavenie hlavy....
Mas priserne nastavenie mysle. Sa cudujem, ze ta vobec napadlo zakladat temu o tom, ze si na jeden den naruzujes pery.
Inak ked si od 20tky nemala cas na licenie a upravu vzhladu, ani radsej nechcem vediet ako vyzeras...
Strasneee 😃
Ja mam 30, uz 8rocne dieta ,za par rockov uz bude dieta dost velke a ja ruka hore. Uz aj teraz mam celkom pohodu nebyt ucenia a zijem viac ako ked som mala 20.Na vek 35-45 sa tesim od puberty , za mna najlepsie, uz ma zena cosi odzite a je stale mlada.
Dufam ze teda nemas male deti ked si uz taka starena
Na čo kupovať malovatka?na 1 raz?veď chod vybav si kozmetičku, ktorá to vie a máš to bez starosti. Ak ti ide o cenu ta sa bude rovnať asi tomu keď si nakupis všetky licidla v drogérii a už ich aj tak nepoužijes, alebo sa dohodni nech ta namaluje sestra kamoška kolegyňa...na ten 1 deň a nie si stará!!!!!ja mam tiež 40 a nelicim sa tiež vôbec,ale to je tým,že ja proste nevládzem,pri 2 malých deťoch,dám si makup len keď niekam ideme aj to sa mi zdá,že mi to iba zvýrazňuje vačky pod očami a vrásky. Ja som skôr za dobru starostlivosť o pleť,teda každý večer vyčistiť riadne pleť a hydratovat riadne ráno aj večer. A všetko najlepšie uži si narodeniny!
PS: o case to nie je (ked pises, ze potom nebol cas) Dat si na seba špiralu a ruz, je zalezitost ja neviem .. do 3 minut? ... Resp. celkovo nejake jemne kazdodenne licenie sa da podla mna do 10 minut max. zvladnut uplne v pohode...
Nie si stará len si sa (zjavne) davno opustila. Bud sa trocha pozviechaj, alebo kašli na cely ten nápad. Ono je to v hlave - ak si das špirálu a jemný ruz hlavne sa ty máš s takým look-om cítiť pekne, cudzí ľudia v škôlke alebo na ulici si to určite ani nevšimnú.
Kľudne do toho chod..narodeniny sú výnimočný deň a ty sa môžeš v tento deň cítiť výnimočne .Určite to soprav tak ,aby si sa dobre cítila a bola sama pre seba za hviezdu dňa 😊
A určite nie si stará 😘
1, nie si stara
2, prečo by si sa nemala namalovat a nielen byt, ale aj citit sa krajsie?
3, chod do toho 🙂
Rychlo zmenit myslenie!!!
Maj sa viac rada, zi pre seba, pracuj na sebavedomi 🙂
Špirála na vyzore az tak nezmeni, najskor si ju ani nikto nevsimne, u 90% zien je to denne samozrejmosť, nikto nebude na teba cumet ako by si bola u vizazistky. Farebny ruz je dnes uz aj balzam na pery.
Takze chod do toho a necakaj na narodeniny 🙂 takato zmena ti zaberie 3min casu denne
Prepáč, ale divné názory máš. Keď budeš mať tie narodky, investuj do vizážistky, do maľovátok - nech ti vizážistka poradí. Neviem koho máš za manžela, ale snáď nie je slepý. Daruj mu v sebe krásnu ženu. 60-ničky sa starajú o seba viac, ako ty.
A nebolo by na čase sa starať trošku o seba?chodíš na obocko?čo tak si sama sebe dopriať na narodeniny 3d mihalnice?alebo niečo iné aby si sa cítila krásna nielen v tento jeden deň
Mne uz tiez taha na 40tku, ale stara teda urcite nie som a muzovi sa chcem pacit kazdy den. Ked sa ty budes citit pritazlivo, tak to z teba bude aj vyzarovat, ale pokial ty sa vnimas ako stara zena, ktora sa nemusi snazit o chlapa, tak to citit tiez. To nie je o tom, ze je tvoj muz, tak koniec, tam to konci, ziadna snaha. To iste s detmi, ved zivot nekonci.
Ja sa nemachlim. Dam si krem, linku, spiralu a tam to konci. Otazka 2-3minut. Na vynimocne situacie si dam aj tiene a slaby make up.
@samanta44 ani zadarmo tieto sprostosti🤦♀️ Pokiaľ doteraz nemala potrebu so sebou nieco robit, tak nasilu by som nic nerobila. Keby jej to bolo prirodzene, tak sa nebude pýtať, ci sa ma na nejaky jeden bezvyznamny den licit.
Mam 40 a stara sa necitim. Je pravda, ze sa nemalujem vobec, no na svadbu v septembri som si nakupila bazu, make-up, puder, atd., atd...stoji mi to v skrinke. Oplieskala som asi stovku. Ale tak namalujem sa este dakedy pre manzela 😅😊. Ak chces, vyskusaj, preco nie. Urcite sa nehodnot tak, ze si stara. Nie si.
Ja len, aby bolo jasno, som na RD, mam 4 deti a malovat sa nie je uz moja priorita proste 😁.
Žena sa ma o seba starať, hyckat, pestovať.. To co píšeš rúž a špirála Véd to je minútová záležitosť.. Kúp zajtra, načo čakať na 40.narodeniny? Píšeš ze nemáš čas, čo más 8deti? Ovce.. Kravy.. Máš klas domácnosť deti prácu.. Ako každá jedna ktorá ti reagovala.. Mňa zarazilo normálne, že si kvôli tomuto založila tému.. Z písania pôsobíš ako 65r opustená žena..
Ze stara 😁😁😁 ja mam tiez v dec.40r a na malovanie sa necitim stara...ale pravda je, ze ja sa tiez nemalujem. Len vynimocne...oslavy a pod....make up, spirala a linka...to uplne staci 😁 Ked si sa nikdy nemalovala, tak aby si nevyzerala nahodou potom hrozne...radsej nijak ako to prehnat...
mne to neda ale musim to napisat.
mozno sa ti zda ze je muzovi jedno ako vyzeras ale ver mi NIE JE! nepovie ti to ale muzi su od prirody vyzualne typy. zeny su zas sluchove. kazdy muz na svete si vsimne pekne upravenu babu. a to teraz nemyslim nejakych nadrzanych uchylov. a okrem ineho aj kazdy muz sa rad pochvali ze ma krasnu zenu. nemusi mat napichane pery ani tetovane obocie ani 500D mihalnice. kludne moze byt len jemne prirodzene upravena.
ja som za prirodzenost ale s miernou pomocou. spirala ceruzka, kvalitna kozmetika ako sera kremiky - proste nejaka ta kvalitna skincare rutina. neverila by si co to spravi s clovekom.
apropo mam 42, 3 deti jedno este male. ale snazim sa o seba starat. hlavne teda pre seba ale uprimne ja sa svojmu muzovi chcem pacit. uplne mi to spravi den ked mi povie ze dobre vyzeram.
Stará?!?!? A keď budeš mať 50 budeš starena nad hrobom?
Ja mám skoro 49 r. a žijem viac ako v 30tich.
Maľujem sa sporadicky (divadlo, ples, oslavy...) bežne nie, nehodí sa mi to k bicyklu, skútru....Ak chcem šokovať tak i parochňa 😜
Akoze, ked citam take ze v 40tke: uz som stara, a zamlada… tak ja nechapem! Dievca, mas 40, nie 80!!!! Ja som starsia od teba, ale stara sa absolutne necitim! A ten napad s namalovanim sa na narodky je super, chod do toho, koniec koncov… aj len tak pre seba mozes byt krasna, alebo pre vlastneho chlapa, to nie je len ‘na lov’ 🤪🤷🏼♀️

Strasne ma irituje ze si ustavicne hovoris ze si stara.
Fakt je podla niekoho 40 rokov vyssi vek ??? 😱😱😱