icon

Máte mastné vlasy? Skúste tieto overené tipy

anickatothova
28. apr 2024

ahojte baby. mam mastne vlasy. niekedy su mastne uz den po umyti prinajlepsom 2 dni. neviem co mam robit. mam s tym problemy uz asi od 12 rokov a jedine co mi to stlmilo bolo dermatologikum beloretin na akne kedze to stlmi produkciu mazovych zliaz a clovek je totalne suchy co sice nie je prijemne no vlasy som mala uzasne no uz som po liecbe a mam pocit ze je to este horsie ako pred liecbou. nemate nejake overene tipy ktore zabrali ci uz vam alebo vasim znamym? fakt ma nebavi si umyvat vlasy kazdy 2. den a rada by som uz tento problem vyriesila. dakujem vopred za rady a tipy 🤗

Strana
z2
daja07
30. apr 2024

@luciaruz no ja viem zasa opacne. Ze cim viac sa umyvaju, tym viac sa vysusuje pokozka hlavy a tym viac sa pokozka chce premastit a tak su vlasy mastne a dookola.

@anickatothova videla som niekde tip na oplach jablcnym octom po umyti. Skus ak chces. Ja som zacala s metodou curly hair a neumyvam vlasy samponom uz asi 4r, len kondicionerom. A teda musela som hladat ktory pripravok mi sedi. Niektore maju protein a po tych som mala vlasy mastne hned na druhy den. Treba skusat, umyvat viackrat a uvidis ci to zabera.

haraburdova
30. apr 2024

Ja mam ten isty problem, ale vykslala som sa na to a proste ich umyvam nech nechodim jak panvica po reznoch 😄 skusala som umyvat raz za tyzden, vsetky mozne sampony neviem co, proste stale je to rovnako... jedine co to trosku upravilo bolo tehotenstvo ... ale tak to nie je dlhodobe riesenie 😂😂

iwesska
30. apr 2024

@rozculena Presne. Jemne vlasy sa hned prilepia k pokozke a olej do flias mozem naberat😂

rozculena
30. apr 2024
anickatothova
autor
30. apr 2024

@luciaruz presne tak. prebytocny mas upchava vlasove korienky a potom vznikaju kadejake zapaly a to nie je dobre..

anickatothova
autor
30. apr 2024

@heleninamama nevravim ze je to zle. niekomu vyhovuje kazdy den a ak mas vhodnu vlasovu kozmetiku vlasom sa nic nestane ked si ich umyvas kazdy den..

anickatothova
autor
30. apr 2024

@lilly7913 kedysi som si ich fenovala horucim vzduchom potom som zacala stredne teplym a teraz si ich nefenujem vobec pretoze si ich chcem nechat zdrave. ano uznavam ze to je tiez mozno dovod preco su tak skoro mastne ale nevyfenovane su krajsie :(

anickatothova
autor
30. apr 2024

@ssimusska mne bolo povedane ze olej skor vlasy namasti ale uprimne si myslim ze to pomoze. skusim

anickatothova
autor
30. apr 2024

@sisska96 presne toto som skusila. bolo to nechutne ale povedala som si ze to skusim ak mi to ma pomoct a robila som to dost dlho a nic. akurat mi kolegyna povedala ze mam strasne mastne vlasy ze mi ich uz treba umyt tak som s tym prestala a umyvam kazdy 2. nakoniec som sa dozvedela od trichologicky ze cim menej si vlasy umyvam tym viac mazu sa tvori a upchavaju sa vlasove korienky co moze vyustit do kadejakych zapalov a to fakt nepotrebujem

simoncik
30. apr 2024

@anickatothova ja mam taky problem ak mi uz zide dole melir.to mam hlavu mastnu po 2 dnoch.akonahle mam farbu na vlasoch nemam problem.neviem ci si vlasy odfarbujes alebo nie.farba vlasy vysusi treba pouzivat pripravky ,ale cely tyzden moje vlasy vyzeraju super

anickatothova
autor
30. apr 2024

@simoncik vlasy mi este nesediveju cize farbu nepouzivam.. mozno ked zacnem tak sa to zmeni

simoncik
30. apr 2024

@anickatothova no ani mne🤣to je len rada.a moja skusenost.a ktomu umyvaniu,cim viac sa vlasy umy aju tym viqc sa mastnia

ssimusska
1. máj 2024

@anickatothova ja som si myslela na začiatku tiež že ich len zamastí a nepomôže to, ale po vlastnej skúsenosti už s tým tvrdením nesúhlasím.

mk1111111111
1. máj 2024

Mne tiez zabera farbenie, sama kadernicka vravi, ze odkedy som blond, kvalita vlasov mi isla hore, ale teda farbim, aj vyzivujem

Strana
z2