Môžem pod Medicube AGE-R Booster Pro použiť hocijaké sérum?
27. aug 2026
Má niekto Booster Pro? Môžem pod neho používať hocijaké svoje sérum, ktoré mám doma, alebo potrebuje nejaký špeciálny gél?
anonym_8d00b4
•
27. aug 2026Áno hocijaký na vodnej báze, nie olejové.Okrem Air shot ten je na sucho.
Za mňa obrovská spokojnosť, pleť sa mi omnoho zlepšila a hlavne spevnila a vyhladili jemné vrásky

Kludne hocijake, na youtube najdes kopu videi, ako postupovat, ktore mody ako pouzivat a ako kombinovat. Na kazdy je lepsie pouzit nieco ine alebo vobec nic- air shot robis na sucho, booster- tym zakoncujes, cize nejake serum, ktore chces co najlepsie zapracovat do pleti a cim koncis svoju skincare rutinu, dermashot je na lifting tvare, tam je super nejaky vodivy gel, klzky, ja pouzivam napriklad aj take tie mineralne vody v spreji na tvar, vzdy si to streknem na tvar a pouzivam, ked je sucha, znova atd. MC vacsinou s nejakym kremom, ak mam plet klzku z predchadzajuceho sera, tak nepridavam nic. Pozri si tutorialy, ako to pouzivat a kombinovat, ako casto atd.... Mne na zaciatku velmi pomohol tento tutorial-
https://www.youtube.com/watch?v=TP6ReM4o5Ao