icon

Najlepšia kefa a sprej na rozčesávanie vlasov

lia2022
2. nov 2023

Žienky poraďte prosím nejaku dobrú kefu na vlasy. Strašné chumáče mám na hlave. Veľmi sa mi chlpia, pletú vlasy. To je neskutočné to rozčesať. Ak by ste vedeli ešte aj o nejakom spreji na rozčesávanie budem vďačná ❤.

Strana
z2
seag
3. nov 2023

@lia2022 v prvom rade nikdy ale naozaj NIKDY nerozčesávaj vlasy mokré!!! Zmyť- šampón, kondicionér/maska... naniesť nejakú ochranu proti teplu, vyfénuj do sucha, na konce daj olejček a až potom rozčesávaj. Konkrétne produkty ti nebudem radiť lebo každý ma iný typ vlasov/pokožky (musíš nájsť čo ti vyhovuje). Hrebeň tangle teezer je super už mám tretí 🙂

adulkam
31. dec 2023

@lia2022 teraz je za 100 :D
Vyskočila mi tato konv.tiez hľadám kefu pre dcéru.

lia2022
autor
31. dec 2023

@adulkam Ďakujem. Nakoniec som kúpila tú tangle teezer v DM - ke a môžem povedať že som za tu cenu 16e veľmi spokojná. Kúpila som si aj pantene sprej na rozčesávanie a skutočne to ide v tej kombinácii veľmi ľahko. Až som sama prekvapená 🙃.

minenkak
31. dec 2023

@lia2022 a nepotrebujem ani hrebeň.Vlasy si umyvam iba šampónom žiadny kondicionér alebo maska

lia2022
autor
31. dec 2023

@minenkak asi nemáte také chlpivé vlasy. Ten olejček mám aj ja a používam. Ten sprej gliss je na rozčesávanie? Keď miniem pantene , vyskúšam 😉.

minenkak
31. dec 2023

@lia2022 áno sprej je na rozcesavanie,používam po umytí oboje

Strana
z2