Náušnice, z ktorých sa mi po pár hodinách nezapália ušné dierky

21. apr 2024

Ahojte zienky. Posledne roky nenosim ziadne nausnice, pretoze som z nicoho nic chytila akoby alergiu na ne, po par hodinach sa mi zapalia usne dierky. Snad mi este usne dierky nezarastli 😁 pretoze by som chcela nosit opat nausnice, ale uz take, z ktorych na 100 % nechytim alergiu. Citala som, ze idealne su zlate, lenze nepaci sa mi zlata farba. A biele zlato zas obsahuje nikel, ktory je mozny spustac alergii (mama ju ma potvrdenu). Chcela by som kupit nejake pekne nausnice v kamennom obchode alebo eshope, ale obavam sa, ze chytim opat alergiu a zrejme sa nedaju vratit alebo sa mylim? Ake a kde kupujete nausnice, z ktorych nemate zapalene usi? samozrejme nemam nekonecny budget... Dakujem.

pribinak
21. apr 2024

Chirurgická oceľ?

bela30
21. apr 2024

Daj si strieborne, zlato vela ludi netoleruje presne z dovodu zapalovania usi a ked uz dat zlato, tak aspon 18 karatove. Nema totiz tolko vselijakych primesi z inych kovov v sebe ako to s nizsimi karatmi

maranta_leuconeura
21. apr 2024

Mam alergiu na nikel, tiez sa mi z bizuterie zapalovali dierky. Nosim roky uz len nausnice, ktore maju napichovacky alebo zapinanie z chirurgickej ocele, pripadne strieborne. Ci ti bude vadit nikel v bielom zlate si musis len vyskudat na sebe, jednemu vadi, inemu nie. Rovnako ako med v ruzovom zlate

anjelicek26
21. apr 2024

Chirurgická oceľ a cenovo fajn

autor
21. apr 2024

@anjelicek26
@maranta_leuconeura
@pribinak zienky vdaka, uz pozeram tie z chirurgickej ocele a teda ceny su uplne ok. Skusim kupit nejaky jeden par a odskusam 🙂 vdakaaa

nika23t
21. apr 2024

Moja dcéra jedine chirurgická oceľ. A vyber je veľmi pekný, aj vyzetaju pekne. Ja ani to. Nič nemôžem mať, žiadne náušnice.

heln
21. apr 2024

chirurgicka ocel, platina a vzdy pred nasadenim do ucha ocistit alkoholom, alpou.

tairyx
21. apr 2024

Strieborne su v dobrej cene. Mam tazku alergiu na nikel, aj tazku dishydrozu, nemozem nosit ani opasky a gombik na rifliach/ nohaviciach musim presit kusom latky.. nenosim ani hodinky, dokonca aj na podprsenke mi vadia ramienka kde je taky ten kovovy ony na nastavovanie.. so striebrom v usiach som nemala napriek tomu nikdy problemy, ani so zlatom. Vyskusaj.

palicka
21. apr 2024

Myslim, ze takmer kazdy chirurgicku ocel toleruje...ak by to tak nebolo, mal by v pripade zdravotneho problému zavarene, nausnice by boli minimum...tak smelo do skusania!

lenicka999
21. apr 2024

Ja napríklad ani striebro netolerujem, iba zlato. Chirurgicku oceľ som ešte neskúšala.

syslik81
21. apr 2024

moja dcera skusila snad vsetky kovy .. a zo vseteho spuchnute zapalene dierky .. az na titanove .. rovnako ja v jej veku som mala podobny problem .. takze za man len titanove

zaba21
21. apr 2024

Ja som mala tiež problém v mladosti so zapálenými dierkami. Zlaté aj strieborné náušnice tolerujem. Mne vyhovujú jednoduché voľne visiace náušnice, nie napichovačky .

lakebabe
21. apr 2024

Ja mam silnú alergiu, neznesiem ani striebro, dokonca som teraz dostala extrémnu alergiu z nových dioptrických okuliarov co by ma nikdy nenapadlo. Znesiem len zlato kvalitné, ale v 18 som mala piercing v pupku z chirurgickej ocele a v pohode takže asi aj náušnice by som skúsila.

margotka17
21. apr 2024

Z osobnej skúsenosti môžem napísať, že nič iné ako zlato nemôžem dať do uší. Akékoľvek iné náušnice mi do hodiny roztecu ucho na lepkavu vodu až krv. Bolesť a štípanie je veľmi silné.

bylinka25
22. apr 2024

Ahoj, ja používam len šperky z chirurgickej ocele, svadobné obrúčky máme z wolfrámu.
Tieto mám už dlhé roky.

lienka2407
22. apr 2024

Moju dcerku napriklad aj nausnice z chirurgickej ocele vedia potrapit,ja mam nausnice z Avonu za pr eur a super su nic ine nemozem

naily
26. apr 2024

Ahoj. Ja mám ten istý problém. Nosím buď z chirurgickej ocele, striebro. Zlaté výnimočne. Manžel mi kúpil aj náušnice od PetraToth mám ich viacej a môžem ich mať deň ,dva v pohode bez zapálenia ale potom už cítim že potrebujú uši pauzu. 🙂 Obrúčky máme titánové kované ručne a sú parádne a neboli vôbec drahé.