icon

Nenávidím svoju výšku: Som naozaj príliš vysoká?

hdhdudjehe
13. apr 2024

Nedo že nenávidím aj svoje telo celkovo , ale najviac ma trápi zo všetkého moja výška . Som dosť mladá a meriam už 178CM a každý len komentuje že wau ty si vyrástla, veď ty si vyššia ako tvoja sestra atď. Povedzte mi prosím som fakt až tak príliš vysoká ? Obzerajú sa ľudia na ulici len preto že vidia vysokú ozrudu? ( zo začiatku som myslela že som pekná , aká trápna myšlienka , ale potom mi došlo že asi sú len prekvapený ):

joesvk
13. apr 2024

@seahorse27 Ja by som si vybrala radšej 160cm.Čo je moja približná výška.
Každý vidí iné výhody.A fakt každému sa páči niečo iné.

loolaa
13. apr 2024

@joesvk Tak vidíš a ja by som brala 175+, výšku modelky... načo je dobré toto porovnávanie? Každému sa páči iné, netreba sa hneď do @seahorse27 navážať, lebo si dovolila povedať svoj názor.

majamat
13. apr 2024

@jaond19 fuha, medzi vai je dost velky rozdiel. jak to? aky su rodicia?

jaond19
13. apr 2024

@majamat mama 160cm, otec 190cm :D sestra je blondina, ja tmavovlasa. Ona do maminej rodiny, ja som do otcovej strany. Podelene presne na polovicu to mali 🙂

adka176
13. apr 2024

Bože ako ti závidím a ja ledva 156 cm ...och je také nespravodlivé...och

daniela2202
13. apr 2024

@hdhdudjehe máš parádnu výšku 😁👍👍👍... si predstav, načo všetko dosiahneš .... a menších chlapov priťahujú práve vysoké ženské....😁😂😁👍👍👍

dzulli1980
13. apr 2024

Ja mám 180 cm, nikdy som s tým nemala problém ... švagriná má 184 cm, tiež s tým nemá problém ... je to o nastavení v hlave, neviem, koľko máš rokov, no tých Tvojich 178 cm mi nepríde nejaký extrém ... mnohé nízke ženy si opticky predlžujú nohy vysokými podpätkami, Ty nemusíš atď. ... mnoho výhod to má ... iste aj nevýhody ako napr. keď si potrebujem kúpiť dlhé nohavice, musím prejsť celé mesto, lebo všetky sú mi 5 cm nad členky atď. ... prijmi sa taká, aká si, krása je relatívna, každému sa iné páči ...
@hdhdudjehe

niekto2hy
13. apr 2024

Nerieš.😎

medda_beda
13. apr 2024

@hdhdudjehe Ozruda? Vysoká žena je ozruda?
Ja sa pozriem na takú ženu lebo sa mi to páči :D

mamamasama
13. apr 2024

Mám 178cm a milujem to. Rada nosím aj opätky a rada priťahujem pozornosť 🤭

tatinka
13. apr 2024

@hdhdudjehe ahoj,ja mam 177 cm a som spokojna ,dokonca nosim aj topanky na podpatkoch bez problemov....nviem,kolko mas rokov,kd som mala 15,chalani v mojom veku boli vsetci omnoho nissi a jedine v tom veku mali blbe poznamky. Ale mne ti to bolo jedno, ked som bolauz slecna 20 rocna,ziadny z nich uz blbe poznamky nemal. Terqz som uz mamou dvoch deti,mam uz cez 40,ale stale sa riadim heslom ked na mna niekto pozrie "ked je na co,pozri sa....ked sa ti nepaci,necum"😁
Mam vysoku maminu , ma 184 cm a ona je uplne ina povaha nez ja. Ticha,placha,vysoka,vzdy mala komplex zo svojej vysky a ma ho do teraz a to uz je zena skoro70 rocna...
Takze skor je to o tom,ako sa vnimas ty,ako to mas v sebe nastavene...chalani velakrat nevedia ako uputat pozornost pekneho dievcata,tak maju blbu poznamku....

tilly
13. apr 2024

Ja mám 180 cm a tie reči, o ktorých píšeš, dobre poznám. Ono to prešlo do obdivu potom. Chlapa mám nižšieho.

bororka
13. apr 2024

@hdhdudjehe ahoj, je mi ľúto, že ťa trápi tvoja výška. Raz sa s ňou zohráš a vezmeš ju ako svoj benefit 🙂
Ľudia sa poväčšinou vyjadrujú, že ako si vyrástla,(aj ja to už robím, ide to asi vekom😅) keď ťa dlhšie nevideli a ozaj sú prekvapení. Neber to v zlom, ale rok vo svete vývoju je ozaj veľký skok.
Inak výška nemá nič s krásou. Segra má 182 a našla si vyššieho, mladšieho a krásneho muža.
Všetko to vyžaruje z nás. Buď sa tým budeš bičovať alebo to vezmeš ako svoju prednosť.
A ľudia na ulici, pokiaľ nemáš 2,05m nebudú obzerať, že si ozruta. Bude to skôr tým, že si ozaj krásna.

majamat
13. apr 2024

@jaond19 ale zaujimava je teda jedna vec.
musim ti najskor ozrejmit, ako to je. muzi majuprirodzene vyssi vzrat, co vychadza z pohlavia. ak chceme porvnavat muza a zenu, musime vysky premenit na rovnake pohlavie. priemerny rozdiel medzi muzom a zenou je 13cm, cize vyska tvojho otca premenena na zensku je 177cm.

a teda ty si praktivky tvojho otca prerastla. tvoja muzska vyska je 196cm.
a tvoja sestra zas rastla podla mamy, ale narastla menej
cize to mate celkom zaujimave. uroven v grafe ma takuto postupnost - tvoja sestra, rodicia ( najskor mama, potom otec ) a potom ty. ty so sestrou ste prakticky take extremy na oboch stranach.

no ale je to zaujimave, ako to u vas je, poznam surodencov, kde je vacsi rozdiel medzi vyskami, no az takyto nie.

dettilv
13. apr 2024

Ja mám 178cm a nevadilo by mi keby som vyššia 😃mne sa viac páčia vysoké ženy ako krpate(bez urážky). Napr moja kamoška má 150cm a veru ziadny zamestnávateľ ju neberie vazne

akvi
13. apr 2024

@hdhdudjehe ja mám mene cm, ako ty, ale vždy som mala pocit, že všade trcim, takže ja chápem tvoje komplexy. Až kým som sa nedostala do kolektívu, kde minimálne polka žien bola ako ja. Takže ono je to aj okolím, ja som sa vtedy cítila fakt super a pamätám sa, ako sme boli s tou partiou v Taliansku a keď sme šli von, vkuse na nás pokrikovali a pískali, lebo 8 báb 170+cm pokope, to Taliani asi ešte nevideli 😂😅 A ja aj dnes, už ako "stará korčula" 😅 mávam občas tie blbé pocity, že trcim, aj aktuálne chodím do partie, kde väčšina ľudí je nižších, aj chlapi a mne už veru prebehlo hlavou, že kurnik, zase som skoro najvyššia 🙄 Ono sa to ľahko povie, že zmier sa s tým, ale ja nebudem klamať, nie som s tým na 100% zmierená, občas ma to stále škrie, aj keď je to niečo, s čím nič spraviť neviem. Paradoxne, mne sa moja výška vlastne páči 😅 len proste niekedy sú situácie, že by som chcela proste nevytrcat 🤷😁

cindy22
13. apr 2024

@hdhdudjehe ja mam 175 čiže skoro ako ty a príde mi to ako normálna výška. Každý pod 170 mi príde nízky. 178 je úplne v pohode, nemáš čo riešiť🙂

zobaka
13. apr 2024

@hdhdudjehe a ja mám presne opačne skúsenosti, som vysoka a chlapom sa to páči, síce o máličko nižšia o teba, ale nikdy by som nechcela byť nizka

ahhola
13. apr 2024

Preco ste to neriesili skor, dnes sa da rast zastavit, rovnako ako sa da podporit, pri zaostavani. Nke je prijemne byt v dave ako rozhladna, chalan v rodine dorastol 205 cm a je to pruser... Ak uz mas dlhsie menzes, nemala by si sa uz vytiahnut. ⬆️

seahorse27
14. apr 2024

@ahhola rast sa neda zastavit len tak, pretoze si to zelas. Ziadny lekar nebude riesit zastavenie rastu, pokial na to nema dovod - organicka pricina ( porucha hypofyzy napr.). Ked je to len genetika a vsetky testy su endokrinologickeho hladiska ok, tak nikto nic zastavovat nebude a hlavne ziadny endokrinolog sa nebude zaoberat vyskou 178 cm 🙈 Pokial sa nejedna o 10 rocne dieta, samozrejme…

lejduska
14. apr 2024

@hdhdudjehe ahoj, rady neviem dat keďže som priemer ale skus si pozrieť bronicu na tik toku (broniccca). Profil je založený na jej výške okolo 190 dokonca, točí videa aj vtipné aj motivačné,jasne ze ma aj hejterov ale skus to, dokonca založila nejaký klub vysokých žien a myslím, že to môže byt super pre babu ktorá sa trápi,trosku nabrať inšpiráciu ako sa s tým popasovala😉

minenkak
14. apr 2024

@hdhdudjehe mám 174 a ako ja stále chcem byť aspoň o šesť CM vyššia

vesimelonimarsista
14. apr 2024

Co ti na to povedat....Ked vekom nadobudnes viac sebavedomia, prestanes riesit svoju vysku.

ankare
14. apr 2024

@hdhdudjehe ja som krpata a Tvoju výšku Ti závidím 👏👏👏

enya00
14. apr 2024

@hdhdudjehe mojmu muzovi sa tiez pacia aj vysoke zeny a nakoniec ma 160cm zenu 😂 nebude to o vyske, ale o sympatiach..a na blbcov kasli, vysoke zeny su nadherne 😊 a veru tie vyhody..nedavno som isla vyzdihnut do alza boxu gola sadu..otvori sa okienko, jasne, ze uplne hore 🤦‍♀️ vravim si, to si robia srandu.. skackam tam jak koza, nacahujem sa a trt z toho..nastastie sa jeden kamionista zlutoval a podal mi to 😂😂😂

simca06022011
14. apr 2024

Kľud, sm dcéru 13r už 176cm... krásna vysoká baba... :D ak niekto rieši jeho problém, ona je v pohode. Ešte aj vysoké podrážky prihodi :D skúšali sme zo srandy vysoké opätky, už som pri nej ako trpaslík:D
Často tie pripomienky naozaj nie sú myslene zle, ľudia majú potrebu komentovať. A typické je " koľko lto vyrastol", a koho prerástol, a potom v dospelosti prídu iné komentáre, k práci. Tehotenstvu, váhe, oblečeniu, účesu... :D jedným uchom dnu a druhým von

joesvk
14. apr 2024

@loolaa Tiež mi to porovnávanie pripadá zbytočné. Neviem, či to vyznelo, že sa do niekoho navážam.Nemala som to v úmysle.
Len som chcela povedať, že ja som napríklad nikdy netúžila byť vysoká.

dominikamacakova
14. apr 2024

Ja som čakala, že napíšeš 190 , alebo 150cm. Moja kamoška má 185cm a ja mám 162 a nikdy mi neprišla nejak extra vysoká 🤔 Akurát, že nenosí pri mne opätky

loolaa
14. apr 2024

@joesvk Každá máme iné preferencie, ja zas milujem, že som vysoká a nikdy som nechcela byť nižšia. Výška je každopádne niečo, čo nezmeníme a nijak neovplyvníme, preto sa netreba pre to trápiť. To som chcela napísať, že v prvom rade sa treba ľúbiť 🙂

babulkomale
14. apr 2024

@ahhola ty smiesny trollko 😂 dvojemtrovy chlap je pruser? 😂😂😂