Oplatí sa investovať do botoxu?
Ahojte žienky. Dnes som bola na klinike poradiť sa. Veľmi túžim po väčších perach. A tak mi povedala ze ak by mi mohla poradiť tak by som mala najskôr investovať na botox okololo oči a niečo do brady a cca 430€ zo zľavou teraz majú zľavy. Neviem ci sa to oplatí investovať keď to treba riesit po čase znova. Alebo investovať len do tých pier. Aký máte na to názor co ste do toho investovali....
@lilianka28 je,sleduj príspevok z inej diskusie
@sono2 známej na pery použili kvalitnú kyselinu ale veľmi rýchlo sa jej to vsttebalo tak si myslela ze použili zlú kvalitu a dala so to urobiť inde a výsledok bol rovnaký.
Mne robili len čelo a bolo pekne hladké ale fakt asi len 5mesiacov druhý x som nešla nemohla som.
Ta co mala hlbokú vrásku botox jej to skôr viac ukázalo na čele ale potom kyselina pekne vyplnila.preto píšem že každý sme iný.
Nikdy som si nedávala 1davku do viacerých miest, myslím si ze je to zbytočné a robia to ti ktorí chcú aby tam klient prišiel znova
@zuzana9415 tak ty si nemusis ani pichat skodliviny do tela a tvoje reci su aj tak skodne. Nechapem preco by sa zena o seba nemohla starat a s mierou vyzdvihnut svoju krasu aj takymito zakrokmi.
Tu fotku co su pridala takto uz je fatk extrem presne jak tvoje reci.
@zuzana9415 no tak tvoje rozumne reci pis do prispevku kde budu k teme a nie uplne proti teme a danej otazke a presviedcaj aj dalej svoju hlavicku o svojej pravde, lebo nic nie je viac ako naturalna zena, ktora sa bije do prs za svoju pravdu a este nazve ostatne diskutujuce sliepkami co maju hlavicky na ozdbu.
No podla mna ty si uz teraz krasavica urcite a krasne si to aj ukazala ;)
Skoda rada by som sa s tebou stretla aj na ulici ze ako vyzeras a vypocula aj nazor na mna, a kludne aj o par rokov ze ci by si si stale isla svoje.
Je to kazdeho vec ci to necha na prirodu ci si dopomoze s mierou alebo to prepiskne a skonci tak ako osoba na fotke
@zuzana9415 na MK je nepísané pravidlo,že týka, keď už chceš vykat používaj 2. osobu možného čísla. A foto som pridala ja ,len ty si si v tej svojej "rozumnej hlavičke " nestihla všimnúť, čo je pred a čo je po
@zuzana9415 tak tebe určite plakať nebudeme.
To môžeš fakt pokojne spávať
@zuzana9415 ale veď nam ukáž tu svoju prirodzenú krasu
@zuzana9415 pekný aj tebe Zuzka.
Damy toto je presne zena ktoru v zivote nechces stretnut.
Prska len a ide si svoje 😀 no co uz, tak verim ze ziadna neskoncime taka uprskana a prirodna ako pani zuzka a teda kocky upravam zdar! S mierou 🙂 pekny vecer vsetkym! Aj vam zuzka aj vam
@sono2 ja som myslela ze je to málo.ale ako bolo vyššie spomenuté záleží od metabolizmu ja mam pomaly možno js to tým.
Pokiaľ to človek robí rozumne vie to vyzerať pekne a prirodzene,mama si dávala robiť tvar chem.piling bolelo ju to,vyzerala ako ropucha a keď sa začala koža späť tak ako had keď zvlieka kožu a potom tadaaaa nič žiadna zmena.tak si dala botox, neviem ci bola spokojná a bolo to vidno(nebola som s nou bývajú daleko)ale ze si to ľudia všimli a ze jej tvar sa trosku vyhladila.mama ma už ale svoj vek a na hlboké a zlomene vrásky ani botox nepomôže.
@scarletka34 osobne by som skor sla do botoxu ako do pier, kazda druha ma teraz pery ako kacer, vyzera to otrasne a neprirodzene, radsej hladke celo, vyhladene vrasky okolo oci a vlastne prirodzene pery ako ryhy v cele/marionety okolo oci a velka gamba….
@sono2 lebo môžem mať nejaké kamošky,čo majú zákroky a sa mi stazovali??? Nekomentuj,čo ja píšem,to,že ja nemám zákroky,neznamená,že z môjho okolia nepoznám ľudí...chcela si si rypnut,rypla si...ok

@zuzana9415 Nehnevaj sa, ale už si maximálne trápna a na smiech si jedine ty.